2018. augusztus 31., péntek

Nincs Bajnokok Ligája

Nem sikerülhet minden, így a Salzburg csapatának sem. Mert tavasszal majdnem minden összejött, az Európa Ligában is nagyon sokáig jutottak, mint, még soha, a bajnokságot is bezsebelték, mint minden évben, egyedül a Kupát bukták el a döntőben. Az első meccs 0-0 lett, a Salzburg rúgott otthon tegnap 2-t, így nagy volt az öröm, de ez nem tartott sokáig, mert az ellenfél rúgott egy gólt, majd egy perc elteltével ki is egyenlítettek és mivel idegbeli góljuk volt, ők álltak továbbjutásra. És ez eredmény ez maradt. 
Eddig a bajnokságban az összes meccset megnyerték, egyedül itt a selejtezőben hoztak le döntetleneket. Tudom, a múltkor azt írtam, hogy felesleges az összes meccsről külön posztokat írni, mert úgyis mindig ugyanazokat csinálja benne, de ez most egy kicsit eltért azoktól. Természetesen a szokásos baromságait most is csinálta, azonban a meccs végén, mikor már 2-2-re álltak, elgurult a gyógyszere, összevissza rángatózott. Na, mindjárt részletezem is. Egy kis idegroncs volt.


A csapat oldalára került fel róla Insta sztori, de ez csak a félidőben, ezért csak később mutatom meg nektek. Nem tervezek hosszú posztot, annak ellenére, hogy több, mint negyven képet sikerült róla szereznem és ez nagy szám igen is. Még Rosickyről sem volt ennyi kép meccsenként, átlagosan 20-23 kép jelent meg róla is és egyszer száz, amikor gólt rúgott. Már több képes oldalt ismerek, ezért sikerült ennyit leszednem róla, emiatt a bajnokságban is kicsit több volt a szokásosnál. Másik posztban írok majd ezekről az oldalakról. 


Ez a kedvenc képem és róla ritkán mondok ilyet, de itt marha cuki, olyan, mint egy baba. Szerintem a szemei miatt ilyen, már többször is megfigyeltem. Mikor a horrorbabás képek jelentek meg róla, akkor is a szemei tették olyan babássá. 


Bemelegítés közben. 
Az első félidő nem volt valami jól, nem is játszottak jól, Linzer meg szinte elszürkült, alig ért labdába, de, amikor igen, akkor a szokásosakat csinálta. Szinte mindig eladta. Egyszer előre bikázta a fenébe, ami végül az ellenfél kapusa elé gurult. Na, ezt nem értettem, miért csinálta, mert nem volt ott senki, így senki sem tudott volna elindulni. Egyébként már akkor feszült volt és lehetséges, hogy mérgében rúgta úgy előre, és hát nem igazán sikerült labdát szereznie, az összes próbálkozása kudarc volt és csak kicicáztatás lett a vége, a csapattársai nem igazán passzoltak neki, de szándékosság nem látszott. 
Volt egy nála bénább játékos is, Daka. Dabbur egyszer csinált olyat a kapu előtt, hogy mikor berúghatta volna, oldalra lepasszolta Dakának, aki elbaszta. 


A szokásos fejhallgató. Hogy néz már ki? Nem is tudom, milyen érzés, de valamilyen érzés biztosan, és semmi jóra ne gondoljatok, mert egyszerűen borzalmasan néz ki. Lehetséges, hogy nem szól alatta mindig zene és csak azért van rajta, hogy ne szóljanak hozzá? Sokszor ez az érzésem róla. Bár a többieken is volt, a normálisabbaknak meg sima fülesük van, ami sokkal normálisabban néz ki, a fejhallgatót meg otthonra kéne hagyni, szól a többinek is. 
Megkérdeztem egyik haveromat, hogy neki milyen érzése van róla, és elkezdi, hogy Jézusos. Hát nem is értem, egyáltalán nem hasonlít rá, de ő tudja.


A mániái közé tartozik, hogy így mutogat. Mondjuk, ez bemelegítés közben készült, de simán a meccseken is csinálja, hogy ide-oda mutogat. Szerintetek bárki is hallgat rá, főleg, hogy a csapattársai nem igazán bírják őt?


Haverjával, Lainerrel a bemelegítés közben. Ha ő beszél hozzá, akkor leteszi a nyakába a fejhallgatót, de ha más szól hozzá, nem biztos, attól függ, milyen kedve van. Egyébként inkább ő próbál a csapattársakhoz szólni, csak nem igazán figyelnek rá, csak egy ember és azt tudjuk ki. 


Még egy kép a bemelegítésről, és most lássunk hozzá a meccses képekhez és közben beszámolok.


Még az első félidőben az ellenfél a mezénél fogva rántotta le, azonban a bíró nem fújta le, ezért Linzer még idegesebb lett. Kiabált a bíró után és mutatta, hogy a mezénél fogva rántották le, azonban ez mind ez felesleges volt, mert a bíró rá se hederített. Mindig így tett, akárhányszor csak reklamált és az ellene elkövetett szabálytalanságokat nem fújta le, azonban ha ő csinálta, azt egyből és még Linzernek állt feljebb. Nem csoda, hogy pikkelt rá a bíró egész meccs alatt.


Itt épp eltaknyol, de ő mikor nem. Neki elég egy kicsi lökés, már a földön köt ki, de amúgy is szeret az ellenfélen keresztül hasra esni. 


A második félidő kissé jobbra sikeredett, sőt egész izgalmas is lett. Dabbur rúgott két gólt, mindkét ünneplésnél odament hozzá. Az egyik tizenegyes gól volt. Azonban ez az öröm nem tartott sokáig, mert az ellenfél rövid idő alatt kiegyenlített. Az első góljuk után egy percen belül rúgták be a következőt, ráadásul a második gólnál az ellenfél Linzer vállára támaszkodik rá és úgy fejelte be. Az összefoglalóban láthatjátok. 





Épp rúgják fel. Az egyenlítés után gurult el igazán a gyógyszere, minden kis szaron pattogott meg rángatózott, ha felrúgta az ellenfelet és a bíró lefújta, ment reklamálni. A bíró minden alkalommal telibe szarta őt, majd faképnél hagyta. Igazából jól tette. 


A sok reklamálás meghozta az eredményt is, sárgát kapott miatta és olyan ideges lett, hogy fogta a labdát és tiszta erőből földhöz vágta és ordibált a bírónak, valószínű ez a kép akkor készült. A bíró természetesen nem válaszolt neki, otthagyta megint, így Linzer tovább pattogott. Egy ilyennel nem érdemes ám leállni. 


A legtöbb párbajban alul maradt, de ez miért is meglepő? 


Nem csak ő volt ideges meg feszült, hanem a csapattársai is, de ők jobban tudtak magukon uralkodni, de azért rajtuk is meglátszott. Az ellenfél meg folyamatosan kötekedett, volt egy eset, amikor csoportos kakaskodás alakult ki. Linzer nem volt ott, de odament és nem azért, hogy csatlakozzon, hanem lefogni az egyik játékost, aki már ment volna neki mindenkinek. A kapus, Stankovic segített neki lefogni, így két ember fogott egyet, ezért nem ment semmire, nem tudta folytatni, mert közben a bíró is közbeavatkozott. 


Egyik csapattársa sárga lapot kapott, erre ő helyette ment Linzer reklamálni és pattogni, holott nem ő kapta. Ilyet még nem csinált, más sárga lapjánál nem igazán szokott hisztizni, legfeljebb odaszól, ahogy szokta, de most szó szerint hisztizett, mintha neki járt volna. Ez még az ő sárga lapja előtt volt. 


Megint csak reklamálás közben láthatjuk, és nézzétek, milyen fejet vág a bíróra, aki ugye továbbra se válaszolt neki, hanem szépen faképnél hagyta, Linzer meg kiabált utána, majd mikor nem talált reakcióra, kénytelen volt abbahagyni. 




Az ellenfél kiegyenlítő gólja időrendi sorrendben, ahogy Linzer hátára felugrik és befejeli. 


Itt is készül az eltaknyolásra, az ellenfél simán leszereli mindig, mert olyan könnyen elesik, elég egy kicsit meglökni, már el is vesztette az egyensúlyát. A sárga lapja után valamivel az ellenfél felrúgja, de a bíró nem fújta le, ami már biztosan szándékos volt, Linzer a földön ülve kiabált, de nem figyeltek rá, ezért kis híján a földhöz vágta magát. Ezt az egészet Cristiano Ronaldo is megirigyelhetné. A különbség Linzer és C között az, hogy amíg Linzerről a kutya sem beszél, hogy ilyeneket művel, addig C-ről mindenféle hülye netes mém készül és az terjed és még cikkek is készülnek róla, mekkorát hisztizett, min és hogyan, még az újságokban is megjelenik. Linzert senki észre se vette, nem is emlékeznek rá, nem figyel rá senki. És mert ő eléggé jelentéktelen és olyan semmilyen. 

Majdnem elfelejtettem az insta sztorit, ami a félidőben készült.


Elérhető a youtube csatornámon is. 
Mit vesztek észre? Magyaráz a többieknek és szinte senki nem figyel rá, egy valaki bólogat rá, de őt sem érdekli, csak udvariasságból tette. A többiek rá se hederítenek. Majd ketten kezet fognak, egyikük Dabbur, a csapat házi sztárja, így Linzer különösen az ő barátságát akarja elnyerni. Időnként Dabbur átkarolja őt, de csak ennyi, utána ott is hagyja. Miközben kezet fognak, Linzer készül Dabbur hátát megveregetni és sajnos véget ér ekkor a videó. 


Reménykedtem benne, hogy összekerülnek a Vidivel, így akkor ide jönnek és már meg is beszéltük, hogyha összekerülnek, kimegyünk a meccsre, persze az ittenire, nem a salzburgira. Sajnos nem jött össze, de gondoltam, hogy így lesz. Mert itt már nem igazán jöhet össze semmi, de van jó oldala is. Kezdődhetett volna az idegeskedés, hogyan tudunk menni, megvenni a jegyet és izgulni azon, hogy a társam nehogy lemondja végül, főleg az utolsó pillanatban. Szerencsére ez elmarad, de szívesen megnéztem volna a Vidivel. 

Az Európa Liga csoportjai így néznek ki.


A meccseket majd oldalt fogom közölni, ahol szoktam. Csinálok egy külön Európa Liga oldalt nem sokára. Azonban a tesókkal összekerültek, a Lipcsével. 



Jön a hétvége, most vasárnap lesz a meccs. Baromira várom, kíváncsi leszek, most min kell majd idegeskedni. Mert úgyis fog játszani és kezdő lesz. Utána jönnek a válogatott meccsek, annak is van külön oldala. 

A hiszijéről egy kicsit. Nehogy azt higgyétek, hogy ez volt neki az első, eddig is csinálta, csak nem olyan durván, mint most. Tavasszal is láthattunk tőle sok-sok reklamálást, pofázást a bírónak, hisztizést a sárga lapok miatt, de egyik meccsen sem volt olyan ideges, mint most.
Majdnem elfelejtettem közölni, hogy miután lecserélték, sírt is, mutatták a padon. Le volt takarva a feje, de egyből felismertem, hogy ő az. Majd megláttam a kis karkötőjét, így már senki nem tudja kétségbe vonni. Valószínű azért takarta el magát, mert bőgött, nehogy meglássa valaki a könnyes szemeit és a sírós arcát. Az odavágó után is sírt, arról kép is volt. Az összefoglaló végén, mikor az edzőt mutatják, a háttérben ott van amúgy, és a kis karkötője is látszik.


Biztos a bírónak pofázik itt is, csak a képről lemaradt. Most ennyi, remélem tetszett a poszt. Bevallom nektek, én jókat röhögtem az idegkirohanásain. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése