2018. szeptember 3., hétfő

Ez egyre undorítóbb

Komolyan, nem tudok erre mit mondani. Úgy döntöttem, mégis megírom a posztot a meccsről, mivel most szünet jön a válogatott meccsek miatt. Azokat majd egybe írom meg. Egyszerűen komolyan mondom, a hányinger kerülget már ettől az egésztől, ami itt megy, vagyis Salzburgban. Egy gusztustalan ócska szar játékkal megint nyertek és bevallom, egyre jobban idegesít és azt sem tagadom le, hogy újabban mindig az ellenfélnek drukkolok. És ez azért van, mert már utálom az egészet. És ez a kis hülye Linzer gyerek már megint görénykedik, arról is beszélek, de előbb a meccsről. Az ellenfél az Admira volt.


Kezdem azzal, hogy végig rohadt szarul játszott, ha hozzákerült nagy ritkán a labda, akkor az minden alkalommal szinte az ellenfélnél kötött ki. Ezen őszintén szólva, meglepődik is bárki? Mert nem hinném. Inkább az a meglepő, ha valami jót csinál, mert az baromi ritka nála. És ez válogatott, a korosztálya meg az U21-ben szopnak, holott lehet, ezerszer jobbak nála. Rohadt idegesítő ez is. Ja, mert ő Salzburgos, a többi meg nem? Hát, biztos ez az oka, de a többsége a Salzburgból indult. Na, majd később erről, mert megvan erről is a véleményem. 


Az elején képtelen volt labdát szerezni, nem is nagyon passzoltak neki, és rohangált összevissza, mint az őrült. Aztán később iszonyat durván kicicáztatta magát, hogy az nem igaz. Ilyen módon nem igen szokta, folyamatosan egymás után. 


A fejpárbajokat folyamatosan elvesztette, nem is értem, minek próbálkozik, hogy aztán mondhassa, hogy ő nem jó fejelésben és ő tényleg ezt emeli ki. Nem azt, amiben jó, mert az ilyen azt észre sem veszi. Aztán passzoltak neki, de egyszer csak a nagy semmitől majdnem eltaknyolt, a labda meg ment tovább és persze, hogy az ellenfélnél kötött ki.


Aztán következett a legnevetségesebb dolog, amit valaha csinálhatott. Neki passzoltak, de olyan ostoba és idióta, hogy képtelen volt átvenni, persze, hogy az ellenfélhez került, azonban az eladta. Majd ez a hülye szépen beleszaladt a saját csapattársába, és ott rohangált közöttük, iszonyat útban volt mindenkinek. No comment, egyszerűen nevetséges, amit csinál, egyre hülyébb és ostobább. 


Akárhányszor passzoltak neki, szinte sosem tudta átvenni. Ilyenkor az ellenfél elveszi tőle természetesen. Nem csak ő játszott ilyen retekül, hanem a többiek is, egyszerűen rossz volt ezt nézni.


Bemelegítés közben. Aztán sokáig egyáltalán labdába se ért, ha nagy ritkán sikerült is neki, mindegyiket elrontotta. És a labda átvevése sem megy neki, sosem felejtem el, amikor kétszer is elpattant tőle, az egész stadion felnevetett. Aztán kirúgta a fenébe csak úgy üresen. 


Nehogy azt higgyétek, hogy a földön fekvő csapattársán akar segíteni. Egyáltalán nem. Amikor mutatták, hirtelen én is azt hittem, aztán hamar rá kellett jönnöm, hogy csak a kulacsot vette fel a földről, majd ivott egyet, visszadobta, majd ment tovább. Leszarta, mi van a csapattárssal. Nem csoda, hogy utálják, egy igazi kis görény, utál ő mindenkit. 


Olyan is volt, hogy neki szánták a passzt, majd egyszer csak az egyik csapattársa elhappolta előle. Ezen nem is kell csodálkozni, egyszerűen nem akarták, hogy megint elrontsa, mert csak ahhoz ért tényleg. Nem is értem, miért nem vágják ki a fenébe ezt a gyereket, semmire se jó, egy nagy nulla. 


Belerúgta az ellenfélbe, ő mikor nem? Majd nagyon látványosan eladta. Komolyan nem tudok semmi jót írni róla, mert egyszerűen nem csinált olyat. A következő góloknál már oda se ment ünnepelni. Hát persze, mert a második félidőre mindig kifullad és már nincs kedve odaszaladni. 


A meccs végén odamentek a szurkolók elé tapsolni. Hát olyan rohadt unott feje van, hogy azt hiszem lassan, hogy citromba harapott. Utálja az egészet. Már a saját csapattársaival is kicicáztatja magát. Egyszerűen azt akarta, hogy passzoljanak neki, de miért csodálkozik, ha nem teszik? Hisz mindegyik labdát elrontja. 


Nem tudok erre a gyerekre már mit mondani, komolyan mondom. Az ellenfél rúgott egy gólt, majd üvöltött ekkor egyet, idegbeteg volt, pedig ők álltak továbbra is vezetésre. Szánalmas. Be kéne tenni egy vesztes csapatba, de már az is elég lenne, ha eligazolna ebből a szennyből, megtanulna ő veszíteni. 


Bekötött térddel játszott. Augusztus 18-án pont emiatt hagyta ki a meccset, és ha nem épült fel belőle, akkor mi a fenének játszik? Tartson egy kis szünetet, addig se idegesít fel. Hallani sem akarok felőle egy ideig, mert annyiszor felidegesít, főleg a hülye kis görénységei, a francnak csináltam róla fanoldalt, meg sem érdemli, de ha már megvan és idegesíti is, akkor hülye leszek bezárni, folytatom természetesen. 


Annyira unottan csinálja, hogy ez hihetetlen, a szurkolók nem ezt érdemlik. Ők nem tehetnek semmiről. Menjen, zárja be magát és vagdossa magát, ne máson vezesse le. 
A végén volt pár jó passza, de azok olyan egyszerűek és nyomik voltak, hogy azt még egy óvodás gyerek is megcsinálja. 


Ki volt már fulladva a második félidőben. Itt mintha próbálna mosolyogni, de olyan erőltetett, hogy az már nem igaz, már nem tudok mit mondani, annyira idegesít ez a gyerek, hogy tüskés cipővel rugdosnám meg. Persze, várom a dumát, hogy akkor miért foglalkozom vele, minek van róla blogom stb? Hát ez nem így megy, hogy egyszer csak annyiban hagyom, miközben még a mániám. Az nem múlik csak úgy el, mert azt akarom. Valamiért az az érzésem, hogy ő nagyon is rossz helyen van, ő nem illik ide, a salzburgiak közé, s ebbe a csapatba se. Nem tudom, hogy miért. Ez a figura megölelte őt. Nem értem, annyiszor van, hogy átölelik őt egy nyertes meccs után is és nem is a csapattársai, hanem inkább az edzők közül. Ilyenkor általában a kézfogás megy, most is ez ment. Május 13-án is nyertek és ekkor az egyik csapattársa karolta át, mintha valami baja lenne. Nem értem ezt az egészet. 
Az tény, hogy fáradt volt, lehet tényleg csak ezért volt olyan unott feje. Az is tény, hogy most baromira ideges vagyok rá, azért írok róla így. Mindjárt elmondom, hogy miért. 


Volt egy kis ünneplés, de nem az az ugrálós, ami szokott, itt csak a szurkolók előtt tapsoltak és ők meg őket tapsolták és ennyi. Ilyen esetben nem igen lóg, csak meghúzódik a többiek mögött és kész. Mert nem kell olyat csinálni, ami neki kényszer, azaz ugrálni és kiabálni. 

És felkerült egy nagyon jó videó. Nem árulom el, legyen meglepetés. A félidőben lett feltéve.


Elérhető a youtube csatornámon is.

Ma délelőtt Lainer ezt tette ki insta sztoriba.


Épp elaludt, amikor Lainer gondolt egyet és lőtt egy szelfit, középen Andreas Ulmer ül, a másik Linzer. Itt megint elkezdte a görénykedést, ugyanis feltettem ezt a képet a fanoldalra és megjelöltem rajta mindhármukat, erre ez a kis idióta elrejti a profilján, hogy ne látszódjon, tehát megint elkezdte azt, amit augusztus közepén csinált. A másik kettő otthagyta, ők normálisabbak. A tegnapit nem vette le és előtte se csinálta. Nem értem, miért kezdte el megint. Vagyis sejtem. Egyszerűen ez a kép itt róla ultragáz, főleg, hogy alszik is rajta és Lainer baromi jól tette, hogy csinált egy képet, minél gázabb pillanatban kapják le, annál jobb. Patrick is nagyon ért ehhez, ő is jól szokta végezni a dolgát, de az ő barátnője még profibb. Ő rakta fel a leugrós videót és a medencéset is, jól beégette és lejáratta. Azt a csajt azóta egyáltalán nem lájkolja, előtte viszont lájkolta a képeit. És nem véletlen ez, hogy ezt csinálják vele, mert egy görcsölő kis idióta, minél jobban görcsöl a bakizás ellen, annál nagyobbakat fog bakizni, meg hibázni, erre a többiek meg ráéreznek és ezt viccesnek tartják, ezért felveszik és felrakják. 
De szerintem Lainer nem azért csinálta, hogy beégesse, azt nem egy ilyen képpel tenné. Ő tartotta ultra gáznak és levette és egyszerűen nem bírja elviselni, hogy van róla ez a fanoldal. 


Ő akart profi focista lenni, akkor meg viselje az ezzel járó dolgokat, hogy képek kerülnek fel róla, akár gázak is, és a szurkolók azt leszedik és felteszik az ő oldalukra is. Meg, hogy fanoldal készül róluk. Ja és még nem is sztár, mi lenne, ha nagyobb bajnokságban játszana és ismertebb lenne? Megölné magát? Hát biztos, akkor megtenné lehet, amit előbb írtam, hogy bezárja magát és vagdosni kezdi magát, mert egy iszonyatosan nagy idióta. 


Lehet csomagolni, kis Linzer gyerek és visszalehet menni a kis faludba, ahonnan jöttél, a negyedosztályba, ott a kutya nem foglalkozna veled, egy átlagember lennél, akinek a meccsek és az edzések mellett még dolgoznia is kellene, ahogy a gyerekkori csapattársai és egyben barátai is teszik. De őket már le se szarja, hiába mondogatja az interjúban, hogy találkozik velük, ami egyébként igaz, de a salzburgiak fontosabbak. Ugye, Linzer? Le ne merd tagadni. A nagymamához meg csak azért megy be, hogy zabálhasson, mert már az anyja se akar neki főzni, nem is csodálkozom amúgy. Laura meg biztos valami gyors kaját rendel neki, így az se jó. Ő meg elmegy a barátnőivel a legdrágább étterembe. Ő is elmehet étterembe de az mégsem olyan, mint a nagyi ebédje. Ugye?


Nem tudja, melyik tartományhoz tartozik, mert annyira bizonytalan, hogy egyszerűen képtelen eldönteni, egyszer ezt, egyszer azt mondja. Salzburgot is mondaná simán, csak azt nem igazán meri, mert az már beszédben is eltér és biztos, hogy beszólnának neki, ő meg pont nekik akar megfelelni. A faluban meg árulónak tartanák, de azt meg telibe szarja, mert az ottani embereket szépen kiköveti szép sorban. És helyettük bekövet pár salzburgit, akik vissza sem követik. Igazából már salzburgi akar lenni, de nem bír, teljesen ez jön le a viselkedéséből. Ezt még az is bizonyítja, hogy a csapat tagjai leginkább a sajátjaival barátkozik. A csapaton belül az azonos országbeliek szoros barátságban vannak, az osztrákok közül az azonos tartománybeliek. Kivéve Ulmer és Linzer, mert az utóbbi, az a kis barom, ő salzburgi akar lenni és ő inkább azokkal lóg. Nevetséges. A többieknek megvan még a csapattársak mellett a maguk társasága, akik onnan származnak, amelyik országból/tartományból jött az adott játékos. Barátnőt is onnan választ a legtöbb, Linzer nem, ő egy salzburgival jár, Laurával. Semmi köze a faluhoz, Linzhez és a környékéhez. Nem is követi Linzer ottani haverjait és ők sem Laurát. Csak a salzburgiakat. Nevetséges. 

És akkor a csapatról egy-két szót. Egy divat kirakatcsapat, ezért olyan hányinger nekem. Egyik osztrák csapat se ilyen, a bajnokság is egyoldalú. Egyértelmű ki nyeri a bajnokságot, a többi csapat meg a második helyért harcolhat. Nevetséges. De mit várunk ezektől a görény osztrákoktól? Agyon van bundázva az egész, a salzburgiak meg bundás kenyeret esznek minden reggel. Le merem fogadni, hogy így van. Szánalmas. Linzer meg nem tud veszteni, mert egy ilyen kirakat szarban játszik és a szülei se normálisak, hogy egy ilyen fosba erőltették a gyereket, hogy jaj, csak itt lehet elérni valamit... biztos ezzel a felfogással, és sajnos igazuk is volt. Csak emiatt szerepelhet a felnőtt válogatottban, mert ebben a buzi csapatban játszik és még képes voltam elgondolkodni rajta, hogyan került ő oda. Hát ezért. A korosztálya meg mind a U21-ben szopik még mindig, mert ők nem a Red Bull Salzburgban játszanak, hiába indultak onnan, kölcsön vagy ellettek adva. Ide tartozik Patrick is és Laimer is. Utóbbi Németországban játszik, amit az osztrákok nyalnak, a bajnokságban is. Az a gyerek túl nyomi oda, ezért nem játszatják, padoztatják, így ezért nem kerülhetett fel. 

Kell a válogatottba egy fiatal, aki ebben a nyomiságban játszik, ugye a többiek nem osztrákok, Wolf meg még fiatalabb, ő még ráér. De ha ő felkerül és mindketten még a Salzburgban fognak játszani, a kis nyomi Linzer gyerek repülni fog onnan, főleg, mert a posztjuk is szinte azonos. Itt a válasz. 
Még valami.


Megint jár a nagy pofája. És ez a nyilatkozat az égvilágon sehová se került fel, még a tiltott oldalra se és leírva se volt sehová, így senki nem tudja, miket mondott. De mi a faszért nyilatkoztatják akkor? Biztos valami hatalmas faszságot mondott és inkább nem járatják le a csapatot. Telefonnal veszik el a hangját, és nem is őt, nehogy videó legyen róla, mert inkább nem veszik fel azt a ragyás képét, a nő meg írja papírra, amit mond. Ez egyszerűen nevetséges. Háttérben Lainer van, ott kamera van, és az a normális. Később Lainer, Ramalho és az edző nyilatkozata került fel, a tiltott oldalra is csak ők, majd a csapat oldalára is feltették mindhármat. És milyen érdekes, hogy múltkor ez a kis görcs is felkerült a tiltott oldalra és csak oda, a csapat oldaláról levágták, csak a másik játékos videója került fel. A youtube oldalak semmit se tettek fel, de ezen a héten az összes meccsről felkerültek. Egyszerűen nevetséges. A teljes meccsfeltöltős oldal semmit sem rakott fel, ő majd akkor fog, amikor nem fog játszani egyáltalán, na majd az fog felkerülni, majd figyeljétek meg. 

Ezt feltettem sztoriba a fanoldalra és meg is jelöltem mindkettőjüket benne. Lainer megnézte, meg amúgy a játékosok többsége megnézi a fanoldalak sztoriját, amikben megjelölik őket. Kivéve ez a kis hülye Linzer gyerek, eszébe se jutott volna, hogy megnézze, sőt inkább szándékosan nem nézte meg, mert egy kis görény. A múltkorit megnézte, a szerdai meccsről, de akkor épp olyanja volt, hogy mindenkit lájkolt, akiket követ, most meg megint válogatja, hogy kik érdemlik meg a lájkjait. Kis hülye idióta, szánalmas, amit csinál, tíz éves szinten van, ha ez neki a legfontosabb. Pszichiátriára való ez a gyerek, be kéne oda dugni, nem fociznia kéne, főleg nem profi szinten. 
Egy jó csapat neki: Donau Linz. Ha esetleg a falujába nem fogadnák vissza, amin nem lepődnék meg. A Donau Linz egy negyedosztályú csapat, ott biztos ellenne, nem lenne fanoldala, nem raknának fel ennyi képet róla, stb. De ott benne van a pakliban, hogy többször kikapnak, akkor mehet sírni, de egy idő után megszokná és hozzá edződne. Ebben a kirakatcsapatban soha nem fog tudni megtanulni veszteni, ez hiányzik belőle. Nagy nulla ez a gyerek.

A média meg próbálja úgy beállítani őt, mintha alázatos lenne és szerény, közben csak annyiról van szó, hogy gyűlöli saját magát, emiatt csak a rosszakat mondja magáról és pesszimistán gondolkodik. Önbizalma sincs és szó sincs alázatról, szerénységről, meg ilyenekről. Egy nagy barom. 

Szerénység fogalma: Tudja nagyon jól mennyit tud, és, hogy ő ki, mégsem menőzik vele. De tudja! 
Linzerre nem igaz, ő csak a rosszat látja mindenben, utálja magát, ezért másokat is. És még lehetne sorolni. 

Na elég ebből a marhából mára. 

Csütörtökön és jövő hét kedden válogatott meccs.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése