2018. augusztus 9., csütörtök

Red Bull Salzburg - Shkendija 3-0

Tegnap este volt a Shkendija elleni meccsük, ami Bajnokok Ligája selejtező. Ezt a meccset megnyerték 3-0-ra hazai pályán. És most nem csak ő bénázott sokat, hanem a többiek is bőven. Volt olyan csapattársa, aki a kapu előtt közvetlen elesett a labdával együtt, aztán felkelt, és azonnal eladta.

Először nézzük meg milyen videók jelentek meg a meccs előttí


Ezt az egyik csapattárs tette fel. Nem szándékosan őt akarta felvenni, csak belelógott, de ez nekünk csak jó. Megint az az ocsmány fejhallgató van rajta, mostanában folyamatosan szinte mindig a fején van. Nem is értem, hogy miért, ebből is látszik, hogy alig szólnak hozzá. 



A többi videó megtekinthető a youtube csatornámon

Jöjjenek a képek és közben a beszámoló. Na, de kezdem a kedvenc képemmel, már azt hittem, soha nem látok róla ilyen képet, de úgy látszik, meghallgatták a kívánságomat.


Na, erről beszéltem. Miközben felhajtja a mezt, de ennél már csak az lenne jobb, hogyha véletlenül felcsúszna és arról lenne kép, és még jobban fokozná, ha még a köldöke is kivillanna.
Egyébként várható volt ez is már, hisz folyamatosan felhajtja.

A meccsről. Sok újat nem csinált, csak a szokásosakat, de azokat sosem lehet megunni, főleg a kicicáztatást, az örök kedvenc marad. De tegnap egymás után folyamatosan kicicáztatta magát, ilyen sokszor még soha nem csinálta, az elején még rohangált is, de már az első félidőben elfárad, így ezzel elég hamar leállt. 


Volt olyan, hogy a kapu előtt labdát szerzett, már rúghatta is volna be, erre az ellenfél beléje ment, ahogy ő is szokta az ellenféllel csinálni, de most vele csinálták. Mindketten eltaknyoltak, Xavér szokás szerint felpattant, azonban az ellenfél játékosa lent maradt egy darabig.


Aztán megesett az is, hogy belerohant az ellenfélbe, aztán szépen átesett rajta, meg olyan is, hogy csinált egy bukfencet az ellenfél játékosán.


Szokás szerint többször is volt olyan, hogy csak úgy a semmitől elesett, illetve attól is, miután passzolt, elég sokszor taknyolt seggre olyankor. Már ezen a képen is látszik, hogy mindjárt elesik, mert ott az ellenfél lába, és nincs olyan ügyes, hogy elkerülje a taknyolást. Ha már egy kicsit kint marad az ellenfél lába, ő azonnal eltaknyol, míg mások lehet simán átugranák. Ő már a legkisebb dologtól is kibillen. Mint egy mérleg, tehát nem hazudtolja meg igazából a horoszkópját, pont rá illik a szimbólum is.


Volt, hogy a pálya szélén csak úgy a semmiből kirúgta a fenébe. Majd adott egy iszonyatosan hosszú béna passzt, az már az ellenfél kapusánál kötött ki. 
Wolfnak nem volt elég az az iszonyatosan béna luft a múltkor, most is összevissza bénázott, meg rettenetesen mellé rúgta. Meg a csapattársai is kezdték azokat a bénázásokat csinálni, amit Xavér szokott, úgy látszik, megfertőzte őket. Volt aki egyszer csak ráborult az ellenfél kapusára. Olyan is volt valakinél, hogy iszonyatosan felé rúgta, szinte már kibikázta a fenébe a nézőtérre. Ők legalább kaptak egy labdát. 


Félidei eredmény az ellenfél oldaláról.

Még nem volt a hetvenedik perc sem, de megszakadt az adás, és majdnem a végéig nagy feketeség látszódott. Ennek oka az, hogy már előtte szakadt az eső és utána meg már villámlás is volt, a videókon jól látszódott. Ilyenkor félbe kéne szakítani a meccset a villámlás veszélye miatt. A meccs legvégén a pályán állt a víz.


Ez már a harmadik gól után készülhetett, csurom vizes minden és persze, arról lemaradtam, de sok mindenről nem, mert az is 11-es gól volt, ahogy az első és ilyen szar játékkal megnyerték 3-0-ra, elég érdekes dolgok ezek, de ezt inkább hagyjuk most. 


Mindegyik gólhoz odament ünnepelni, még, ha nem is ő volt az első, aki odaért. Egyébként a harmadik gólnál is odament, majd a többiek továbbmentek, egyre többen csatlakoztak, de ő már nem ment, otthagyta őket. Itt már nagyon fáradt lehetett, ha meccs végén vannak gólok, azokhoz sokszor oda se megy. Ebből is látszik, milyen hamar elfárad. 


Mennyivel dagibb, mint ez a Wolf gyerek, az meg csont és a bőr. 


Épp cserélik le. Egyszer még az első félidőben sikerült megtartania a labdát, még az ellenfelet is kicselezte, de sok értelme nem volt, mert nagy dolog nem lett belőle, le is passzolta utána. 


A meccs végeredménye, egy pocsék játék után. 

Mondott pár mondatot a meccs után és úgy látszik, a Barcelona a mániája, állandóan azzal hasonlítja magukat. Most valami olyasmit mondott, hogy ne lelkesedjenek előre, mert könnyen úgy járhatnak, mint a Barcelona a Roma ellen. A fene se tudja, hogy jártak, annyira nem érdekel, de akit érdekel, nézzen utána. Az lehetett ebből leszűrve, hogy az odavágót megnyerték, majd a visszavágón kikaptak és kiestek. Komolyan mondom, eldobom magam, nem ez az első ilyen nyilatkozata, amikor hasonlítja magukat a Barcelonához és mindegyik ilyen nyilatkozata negatív kimenetelű. Mert a többség nem ilyeneket nyilatkozik, még, ha ezt is gondolja, általában nem az őszinteségről szólnak ezek a többség esetében. Általában a sablon dumákat nyomják le, amiket az újságírók hallani akarnak és, amivel el lehet adni a cikket, meg az újságot. Ez meg pont nem olyan. Ez inkább a csapatot húzza le, hogy ilyeneket mond. Meg a másik Barcelonás mondata is a csapatot alázta. Lehet, igazat mondott vele, hogy ők nem a Barcelona, csak ugye ilyet épp nem szokás nyilatkozni, ami a csapatra negatívan hathat, vagy negatívan vélekedhetnek róla. Olyan nyilatkozatokat várnak a játékosokat, ami felemeli őket, dicséretre méltó, ez kell a lapoknak meg az újságíróknak... na meg a csapatnak is, nem ezek a lehúzó negatív szarok. Oké, magát szidhatja, mert megtette azt is, de jobb lenne, ha a csapattársait nem keverné bele. 
Ez is olyasmire utalt, amikor az elvesztett odavágó után a Lazio ellen elkezdett sírni. Erre a következő héten mi történik. Továbbjutnak. Mondjuk, ezzel is hasonlíthatta volna, de neki inkább a Barcelona a mániája, azzal hasonlítani a Red Bull Salzburgot és tény, hogy nem egy szint. Ezt tudja mindenki, de ilyenekkel egy normális focista, aki pozitívan gondolkodik, nem hasonlítja magát olyanhoz, ami nem egy szint vele. Vagy, ha néha mégis megteszi, a kamerák előtt nem mondja ki. Ez a baj velem, elkezdem, nem lehet lelőni, ez van élőben is. Elkezdek egy témáról beszélni és, ha nagyon belemerülök, nem tudom abbahagyni. Sokszor láthattátok a blogomon a nagy pofázásaimat, amikor regényt írok egyetlen témáról és nem csodálom, ha végig se olvassa valaki. Abba is hagyom, mert ez csak egyre unalmasabb lesz. 


Kicsit olyan Antoninis beütése van itt, csak épp szőkében. Teljesen olyan érzés.

Nézzük meg, milyen videók jelentek meg a meccs előtt. 


Ez csak egy részlet, ennek a teljes változata csak tegnap este jelent meg.


Nagyon röhejes képek jelentek meg benne, ilyen ráközelítettek, meg közelről a szemét mutatták. Nem volt vele egyedül, még másik két csapattársával is megcsinálták. Mutatom is a képeket.







Ilyenek. Olyan, mint egy 80 éves öreg bácsi. Mondom, hogy egyre öregesebb és egyre jobban lepukkan, hasonlóan, mint Louis. És az egész feje tiszta ragya. Még a szempillája is szőke, ez nagyon vicces.

Egy insta sztori erről.


A következő meccs szombaton lesz 17 órakor, a visszavágó meg kedden. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése