2019. június 11., kedd

Szófosása van

2019. június 2. vasárnap
Megkezdődtek a válogatott meccsek, illetve a felkészülés.

Pár kép az edzésről.









https://www.facebook.com/DasNationalteam/videos/363379621200539/?epa=SEARCH_BOX

Egy élő videó volt, a végén nagyon durván kicicáztatja magát.

2019. június 3 hétfő
A mai edzés
https://twitter.com/i/status/1135540130998116353

De ez még nem minden, egyszerűen nem bírja befogni azt a nagy pofáját, kényszert érez, hogy pofázzon folyamatosan, egy percig nem tud bekussolni. Be kéne már tapasztani a száját. De ez nem az első nyilatkozata, folyamatosan pofázott ebben az egy hétben.
Kezdem ezzel. A lényeg itt az átigazolása, és persze, hogy be van akadva megint a lemez, mert vagy elmegy vagy nem, de legalább elárult pár dolgot ezzel kapcsolatban, mi alapján működik ez nála, Saját maga által kreált idióta szabályok mentén, aminek aztán az égvilágon semmi értelme. 
https://www.skysportaustria.at/bundesliga-at/xaver-schlager-champions-league-oder-deutsche-bundesliga/

Bajnokok Ligája vagy Német Bundesliga?



Azt írja, hamarosan végső döntést hoz a jövőjével kapcsolatban, hogy hol fogja a következő szezontól folytatni. A döntés nehéz számára, mert legszívesebben menne, de a Bajnokok Ligája visszatartja. A Borussia Mönchengladbach lenne a cél, ha eligazolna, és írja is, hogy Marco Rose után menne. Még, hogy nem volt az edző kis kedvence, na itt szépen bebizonyosodott, amit gondoltam, de szinte teljesen egyértelmű volt, nagyon sok jel utalt erre. Le Felső osztrákozzák, ami fontos, mert ez vicces és már rég volt. Már csak az hiányzik, hogy leírják, hogy Linzben született. Az még régebben volt már.

"Bizonyára előny az, ha az edző már jól ismeri az embert"

A valóság az, hogy tele a gatya, mert fél, hogy az új edző nem lesz olyan, esetleg kiszorul. Be van fosva nagyon a változásoktól, akkor érzi magát biztonságban, ha a jól bejáratott, megszokott dolgok vannak. De a Salzburgnál edző csere történt, és ez egy nagy változás lesz a csapat életében. Ő meg ezen görcsöl, de nagyon.
Évek óta dolgoznak együtt, már az ifiben is ő volt az edzője.

"Ismeri a személyiségemet, tudja, hogy kell velem bánni. Ez nagyon megkönnyíti a helyzetet.

Más ilyenkor azt nyilatkozza, hogy a változást kihívásnak tekinti, ez meg be van szarva tőle és inkább a megszokott után menne, de az is változás valójában, mert egy teljesen új környezetbe menne, teljesen más csapattársak, más város, más lakhely és más ország is. Csak az edző ugyanaz, míg Salzburgban minden maradt a régi, csak az edző személye változott. Tehát, ha menne, nagyobb változást vállalna be, mintha maradna. Bevallja, hogy a Bajnokok Ligája nagyon vonzza őt, ezért is nehéz eldönteni, mi legyen. De jó lenne, ha ezt a szarságot már magában tartaná, vagy fárasztaná mondjuk Stefant vagy Konradot, vagy bárki mást, csak ne a szurkolókat, illetve a médiát, hogy legalább ne vegyünk már róla tudomást, és olvassuk a beakadt lemezt folyton. Mert mindig ugyanaz megy már, ami baromi unalmas. 



Egyértelműen megmondta, hogy ő külföldre akar menni, na itt már érezhető, hogy elakar húzni, és hiába fosik a változástól, ha egyszer ki van utálva Salzburgban és az edző is elment, akkor nyilvánvaló, hogy nem akar maradni. Ha marad, csak a Bajnokok Ligája miatt tenné, mert ha Rose után megy, ott nem lesz Bajnokok Ligája, mert az a csapat nem jutott be. Ott egészen biztos, hogy több vereség is lenne a bajnokságban, de lehet ezzel nem számol. Pedig tudja, hogy nem bírja elviselni.

"Egyértelmű, hogy nem akarok 15 évig a Salzburgban játszani, elakarom érni a maximumot. Ezt legkésőbb július elejéig vagy közepéig el kell döntenem. Ez most csak egy terv."

Mégis miért, ha augusztus 31 a határidő? Mondom, hogy saját maga által kreált értelmetlen szabályok mentén megy. Ilyet még senki sem nyilatkozott le, mert mindenki úgy van vele, hogy augusztus 31-ig van ideje eldönteni, ennek meg már július közepe a határidő.
Tavaly egy szurkoló kiírta a csoportba, hogy megkérdezte tőle, hogy marad-e vagy megy és ez a hülye akkor a szurkolónak egyértelműen azt válaszolta, hogy marad. Július közepe volt még csak, amit nem is értettem, annak tudtam be, hogy a kutyának se kell, vagy nagyon kevés csapatnak, ebben is van igazság, de akkor is, na. Már akkor megvolt ez a hülye szabálya. Mintha autista lenne, meg azok a puncsolási rituálék is autista vonások, hogy mindennap este 9-kor. Ha nem is, de valami pszichiátriai diagnózisa biztos, hogy van. Ja, a kis hajpántjára, meg a kibaszott Laurás karkötőjére is voltak szabályok. Amint leveszi a hajpántot, már egyből nyalja is hátra a haját, látszott mindig, hogy valami kényszer mondja ezt neki, és egyszer sem cselekedett másképp. A hajpántot mindig a bal csuklójára tekeri, a Laurás karkötő meg a jobb csuklóján szokott lenni, ha együtt vannak. Meccsen csuklópánttal leszorítja, nehogy leszakadjon, az edzésen se veszi le, de ott nem köti be. A hajpánt akkor is a bal kezére kerül, ha épp nincsenek együtt és nincs karkötő. Olyankor nincs csuklópánt se. 



Szóba jön az U21-es Európa Bajnokság. A Salzburg engedélyezte, hogy részt vegyen ezen.

"Nagyon hálás vagyok, az ilyen versenyek mindig nagy élményt jelentenek számomra"

Inkább takarodnál el pihenni, faszfej. És bátran kijelentem, hogy valóban élvezi ezt, azonban szarrá izgulja magát minden meccsen, nagy stresszt jelent számára, mert nem bírja elviselni a vereséget és mindenkinek megakar felelni. Az ilyen embereknek nagyobb stresszel jár az élet, de meg is érdemli. Egy idegroncs amúgy is. Utána már csak azokat mondja, amiket a szájába rágta a játékkal kapcsolatban. 



https://www.salzburg24.at/sport/fussball/bundesliga/salzburg-star-xaver-schlager-im-transfer-zwiespalt-71218234?fbclid=IwAR1gfxVvLlKcHBB7C7FL1Wo8TJYbhGy3I8Kss3DjHhyW4Twaq4R4KuSLUtE

Ez a következő cikk, ez semmi újat nem ír, tehát nem írom le még egyszer, csak, hogy lássátok, ezer oldal lehozta ezt a cikket.



https://www.sn.at/sport/fussball/international/champions-league-mit-red-bull-oder-gladbach-fuer-12-millionen-kann-rose-den-bullen-schlager-wegschnappen-71218462

Ez a cikk leírja, hogy június 23-ig biztosan nincs pihenés számára és, hogy nagy dilemmában van, hogy menjen-e vagy maradjon. Most már leállhatna ezzel a szarsággal, miért kell a médiának is elpofázni ezt, hogy éppen nem tudja eldönteni, mit csináljon, és folyamatosan ezt csinálja, semmi határozottság nincs benne, olyan, mint egy mérleg, ide-oda billeg. Nem hazudtolja meg a csillagjegyét, nem véletlen, hogy Mérleg. 

Az U21-ben június 17-án játsszák az első csoportmeccset Szerbia ellen. Olaszországban rendezik meg. Az utolsó június 23-án van, tehát addig nincs pihenés és, ha tovább jutnak, akkor még tovább tart, de maximum június 30-ig, tehát egy hét ráadás. Néztem, és Ausztria az egyetlen, aki újonc, tehát a továbbjutásra nincs sok esélyük, hát remélem is, hogy kiesnek hamar, mert már nagyon elegem van ebből a sok meccsből, képekből, cikkekből és videókból. A Salzburg edzése június 24-én kezdődik.
Ez a cikk kitér arra is, hogy megmagyarázza, miért június közepét jelölte meg határidőnek és augusztus 31-et. Mivel a válogatott meccsek miatt kevés ideje lesz az alapozásra (itt most ne a puncsolásra gondoljatok, hanem az edzésekre, a felkészülésre), ezért úgy gondolja, hogy nem ideális szinte nulla felkészüléssel megkezdeni a szezont egy új edzőnél. Ebből is látszik, hogy be van szarva. Tehát ilyen esetben szerinte ideálisabb, ha egy ismert edző kezei alá kerül és ez a része már volt az előző cikkekben is. Itt is le felső osztrákozzák. Mikor mondta, hogy jól ismeri Rose a személyiségét, akkor teljesen az érződik, mintha számára különleges bánásmód kéne, de hát ez érződik is. Többet elnéznek neki, mint másnak, bizonyára a pszichiátriai diagnózisa miatt, mert erre más értelmet magyarázat nem lehet. De elég hülyén oldják meg ezek is ezzel a felfogással. Menjen akkor otthonba, ha nem tud alkalmazkodni, vagy csináljon egyéni sportot, mert érződik is, hogy csapatban nem tud együttműködni, max, ha jobb napja van, de nagyon ingadozó. A többi meg már szerepelt az előző cikkekben is.



https://www.oefb.at/News/Xaver-Schlager-Youngster-Laufmaschine-Ueberflieger-

A válogatott oldala, itt le szőke fiúzzák, ami vicces. Itt írja azt is, hogy ő egy futógép, amit úgy akarnak lehozni, hogy ez egy előny, de amúgy nem az. Miért lenne az jó, ha valaki csak fut, mint egy őrült egész meccsen, aztán kifárad a második félidőre? Mert ő pontosan ezt csinálja. Ez tartozik a kicicáztatáshoz. Ennek oka az, hogy semmi empátiája nincs, ezért nem tudja előre látni a másik szándékát, ezért a játékot se tudja olvasni. Ismét egy tipikus autisztikus vonás. Ezt azzal kompenzálja, hogy futkározik összevissza, mint egy bolond (nem csak mint, hanem az is). Na meg az akaratával, ami múlt hónapban nem volt meg a büdös kurva miatt. Mostanra legalább már megszabadult tőle, látszik is rajta, mennyire meg van könnyebbülve, sokkal jobban érzi magát, míg májusban egy roncs volt, egy igazi élő-halott. Az a szemét cafka csak rosszat tesz neki, undorító. Ezt a dögöt nem sajnálom ezért, mert magának keresi, senki se kötelezi arra, hogy legyen vele. 
A felső osztrákot itt is írják, de nem értem, hogy, ha ezt már leírják, azt miért nem, hogy Linzben született, tavaly szinte minden cikkben szerepelt. 
A tavaly március debütálása óta egyre gyakrabban szerepel a válogatott kezdőcsapatában, ezáltal egy stabil, kezdő ember szorult a padra ő miatta (bár az utóbbit a cikk nem említi, hanem csak az én észrevételem). 



A szezon vége és a válogatott meccsek között nagyon kevés volt a szünet, de őt ez egy kicsit sem zavarta. Ezt pontosan tudjuk, már alig várta, hogy elkezdődjenek az edzések. Ez jellemző rá, amikor nincs együtt a szemét kurvával, mert ő még abban is akadályozza, hogy eddzen, nem csak abban, hogy aludjon. Bár nélküle is vannak alvászavarai (mint a legtöbb pszichiátriai betegnek), a kurva még inkább nem hagyta aludni. Olyan volt rendszeresen, mint egy mosott szar, most meg nem olyan, hanem a régi.

"Ez rosszabbnak tűnik, mint amilyen. A bajnokság utolsó három hetében már minden megtörtént Salzburgban. Számomra elég idő volt a regenerálódásra és teljes mértékben toppon vagyok."

Halál fáradt a valóságban, de neki fontosabb ez, mint a pihenés, hajtja magát a nagy semmire, hogy megfeleljen. Lehet, otthon csak unatkozik, az agya úgysem engedi, hogy átadja magát a pihenésnek, ezt már tapasztalhattuk, mert rááll valamire, és folyton azon kattog. Ismét egy autisztikus vonás.
A középpályás mentálisan is fel van készülve a nemzetközi meccsekre és nem érez nagy nyomást.

"Nem érzek nagy nyomást. A cél, hogy bezsebeljük a hat pontot, nagyon felkészültek vagyunk"

Hiszem, ha látom, végig csak remeg, meg görcsöl. Ennél már csak az volt röhejesebb, mikor novemberben száz cikk leközölte azt, hogy végig nyugodt tud maradni a pályán és, ha valami felbosszantja, csak elszámol háromig és lenyugszik. Komolyan ennyire hülyének nézik az embereket? Komolyan elszámol háromig és lehiggad? Akkor mi a faszért rángatózik, ha a bíró az ellenfélnek ítél valamit, vagy, ha sárga lapot kap teljesen jogosan, illetve, ha felrúg valakit és lefújják ezt is teljesen jogosan. Látja ezt mindenki. Meg azt is, hogy ideges nagyon és kapkod, tehát semmi esetre se tud nyugodt maradni. Idióta média, szépen a szájába rágják és, ha nem ezt mondja, újabb büntire számíthat, mint márciusban, mikor megszegett egy szabályt. 




https://www.laola1.at/de/red/fussball/bundesliga/news/red-bull-salzburg--die-transfer-gedanken-von-xaver-schlager/

És végül a Laola. Ebben a cikkben videó is van mellékelve, ahol összevissza forog a szeme, meg az egész arca, a vállai meg rángatóznak. Ez már nem újdonság. Még a levegőt is furán veszi, lehet, hogy túlságosan izgul. Menjen inkább haza a fenébe. Mintha időnként megakarna fulladni. Nagyon irritáló ez az izgágasága. A beszéde és a hangszíne is nagyon irritáló, nagyon érződik, hogy ő más, mint a többiek. 
Itt is nagyjából ugyanazokat írják, csak más szavakkal. Megemlíti, hogy míg más játékosok gyorsan leakarják ezt a témát zárni, mármint az átigazolást, addig ez az idióta kattog rajta és teljesen rá van állva. Megosztja a dilemmáit, nem csoda, ha nem tud aludni, kattog ilyen szarságokon, de meg is érdemli. 

Itt ír egy puncsolást is, hogy már felvette a kapcsolatot az új edzővel. Na, ez egy puncsolási alapozás nála, mert be kell vágódni, tehát megalapozza puncsolással, hogy elfogadja őt biztosra az edző. Fontos számára a beilleszkedés. Mondom, hogy alapozza ezt a szarságot a csapattársainál is instás puncsolásokkal. Idióta, egy naiv barom, aki pofára fog esni hamarosan. Teljesen ezt már nem tudja helyrehozni, ha egyszer valahol valakit kiközösítettek, az már sokkal jobb nem lehet, ha mégis, soha nem lesz teljesen elfogadott tag. Jellemző az iskolákban, munkahelyeken is. Felnőtt közösségekben is létezik, csak rejtettebben. Majd csak akkor szólaljon meg újra ezzel kapcsolatban, mikor már eldöntötte végleg, mert ezt már mindenki unja, kattogjon csak rajta, de a szurkolókat hagyja békén ezzel. Zaklassa vele a hülye ivadékokat, lehet már ő nekik is elegük van ebből. 



Bírom, mikor így oldalról van fényképezve, iszonyatosan fogyatékos feje van ilyenkor, mint, aki elbambul, vagy nem tudom, de a súlyosabb fogyatékosok is hasonló fejet vágnak, időnként előfordulhat enyhébb esetben is. Tényleg fogyatékos ez. Halas érzésem is van róla, biztos Halak az aszcendense, simán hihető, mint amilyen balfasz és a Mérleg-Halak párosítás (Napjegy-Aszcendens, vagy fordítva) ezt hozza ki az emberből, dupla balfaszságot hatalmas megfelelési vággyal és csetlés-botlással. Persze, nem általánosítani kell, de növeli az erre való hajlamot. Főleg, ha mellette van az embernek egy kisebb fogyatékossága, vagy más pszichiátriai diagnózisa. 


Tiszta retardált itt is.


De hol nem az?


Mint egy hal.


Ha nem tudnám, elhinném azt is, hogy szellemi fogyatékos, de komolyan az ilyen képek alapján.

https://twitter.com/i/status/1135608599114387458

Ez egy videó a fogyatékos, retardált fejéről.

2019. június 4 kedd

https://twitter.com/i/status/1135836571767377921

Videó az edzésről, illetve pár kép. Ma csak ennyi, de ennek csak örülünk.


Nézzétek csak, ki songoskodik ezen a képen.


Készül eltaknyolni. Mikor nem?


Sokkal hülyébb fejeket vág amúgy, mint a többiek. Meg az a felfújt arc is nagyon tipikus nála. Valaki esetleg nem érez késztetés, hogy jól fellökje, hogy arcra essen és vérezzen az orra?

2019. június 5. szerda



Ma csak ennyi.

Június 7. péntek

Ez a meccs napja, ami egyenlő azzal, hogy telibe hányjuk magunkat. A kis dög kapta a legjobb osztályzatot, holott szart se csinált, összevissza csetlett botlott, a gólt se ő rúgta, mégis neki van legjobban kinyalva a segge. És ezek mellett még keményen puncsolt is, nyomta a kis puncsokat, éjjel instázott, folyamatosan bekövették. Mennyit kell még eltűrni, komolyan mondom? Át kéne már vágni a torkát, aztán vége szakadna ennek a sok szemétnek és végre nyugodt lehetnék. Mert amíg itt van, addig nem akar pihenni se, megsérülni képtelen, tehát külső segítséggel kell tenni azért, hogy eltakarodjon a büdös faszba. Ja és még az is rosszabbá teszik, hogy ezek a nyomi férgek nyertek, holott eddig szinte minden tét meccset elvesztettek. Egyedül a márciusi válogatott meccseket lehetett elviselni, akkor közel sem nyalták, sőt, teljesen háttérbe szorult. Nézzük, miket művelt a meccsen. 

5:38-tól, osztja az észt, közben senki se kíváncsi rá. Ez a videó került fel a meccs előtt, ahol ráerőlteti magát mindenkire, vagyis bizonyos emberekre. Itt Konradnak magyaráz, meg még valaki másnak, nagyon intenzíven, már szinte kierőszakolja, hogy rá figyeljenek, de így is látszik, hogy ők inkább egymással beszélnének. Akkora pofont le kellett volna neki keverni, hogy leszállt volna a feje. 


A gyomrom fordul fel az ocsmány képétől. Mint egy öreg néni. Egy kétszínű féreg dög, egyszer biztos, hogy pofára fog esni és majd jönnek a pofonok, ami nagyon kemény lesz neki. Agyon kéne már verni. Mostanában mindig így tartja a száját és ilyen pofákat vág, mintha fogyatékos lenne, komolyan. (De lehet az is, és azért vannak különleges jogai, mert már papírja is van róla. Idióta. Esetleg beteg). 


Az első félidő kritikán aluli volt. Az elején még próbálkozott, de csak a kis szarságait, például kiakarta magát cicáztatni, de nem igazán jött össze, mert ahhoz az ellenfél is kell, hogy olyan passzokat csináljanak. Volt olyan is, hogy megindult, hogy menjen kicicáztatni magát, de ekkor hirtelen meggondolta magát és nem szaladt oda. Ja és most is folyton felhajtogatta a mezét, hogy a csuláját a mezbe törölje és mutogassa az ocsmány hasát. Most komolyan mindenkit beakar hányatni? Na, ilyenkor, mikor felhajtja, olyankor kell a fejére húzni, alá odaszorítani a fejéhez, hogy jól megfulladjon a mez alatt. 


Az egyik bedobásnál, mielőtt még bedobták volna, elkezdett ott összevissza ugrálni, meg fel-alá szaladgálni. Mint, aki nem tudja, hogy hová menjen. Volt olyan is, hogy ment az ellenfélre, majd a lába között kirúgta a fenébe, persze, hogy az ellenfélnek lett bedobás. Feleslegesen ment oda, mert semmi értelmeset nem tudott csinált. Látható volt, hogy ki fog menni. Mégis odament kirúgni a két lába között. Idióta.


Futás közben, még a labda se volt nála, ezért senki a közelébe se ment, egyszer csak eltaknyolt a semmitől. Nevetséges. És még ennek van kinyalva a valaga? Inkább pofont kéne neki adni, nem adni alája a lovat. KÜLÖNLEGES JOGAI VANNAK, EZ AZÉRT VAN, NEHOGY BELETIPORJANAK A LABILIS LELKIVILÁGÁBA, INKÁBB BASSZÁK KI A BÜDÖS FASZBA. MIÉRT VAN OLYAN EMBERRE SZÜKSÉG, AKI FEJBEN KÖZEL SEM FELEL MEG A KÖVETELMÉNYEKNEK? Ahelyett, hogy a pszichiátriára dugnák, mert oda való. 


A meccs legelején összevissza kapkodott, és bár sok labdát nem kapott, de amikor igen, összevissza remegett, meg azonnal elpasszolta. Ha megpróbált megindulni, sosem lett semmi jó a vége. Folyton elvették tőle vagy felrúgták. Ezzel semmi újat nem mondtam, azon kellett volna csodálkozni, ha egyáltalán sikerül elvinnie az ellenfél mellett. Többször is volt olyan, hogy majdnem eltaknyolt. 
Volt olyan is, hogy a csapattársa fetrengett, megindult arra, már azt hittem, puncsolni megy, hogy megmutassa, milyen szeretetre méltó ember, mint, amiket múlt hónapban csinált. De most nem, csak az innivalóért ment oda, visszarakta, majd el is ment onnan. Csak olyankor megy oda, amikor nagyon szarban van, vagy amikor jobban utálva van. De most látszik, hogy nincs akkora probléma, különben is a válogatott tagok ritkábban találkoznak egymással, ezért kisebb puncsolásokkal többre megy, mert azok is csak rövid ideig működnek nála, de van, hogy annyira se jók.


Direkt előrébb játszatták, mint, ahol szokott. Ez azért kellett, hogy több esélye legyen, hogy gólt rúgjon, hogy aztán még jobban lehessen nyalni. Szerencsére nem jött össze. Mondom is, hogy mit művelt, ami roppant nevetséges. Nagyon közel volt már a kapunál, a kapus is közel állt hozzá és ez a kis görcsös idióta odarúgja, ahol a kapus van, persze, hogy simán megfogja. És ezt a mozdulatot istenítik telibe, holott ez csak egy görcsös szarság volt. Ha más van, simán berúgja. Nevetséges, de minél jobban nyalni kell, mert múlt hónapban nem volt túl jó neki, és vissza kell hozni az életkedvét. A másik, hogy mindenáron el kell adni, mert a Salzburgnak már a fasza ki van vele, de babusgatni kell, mert parancsot kaptak. És egy kis pénzt mellé, ami jól jön. Túlértékelt kis geci, 15 millió euró, amiért már sokkal jobb játékosokat lehet kapni. Ha valakinek erre nincs pénze, akkor középszerű játékosokat fog venni, és pontosan ő is az, de a magas ára miatt nem viszik el. Ha valakinek van már pénze, az jobb játékosokat fog venni, tehát ezt a kis dögöt továbbra se viszik el, mert ennyiért sokkal jobb játékosokat kapnak.
Egyébként a fejével sokkal nagyobb gondok vannak, ezért ilyen, ezért tűnik rohadt bénának, mert görcsöl és kapkod összevissza és sokkal nagyobbak így a hiba számok. Kell a halálnak, aki nincs rendben mentálisan. Nem fogják elvinni, marad a Salzburg nyakán, majd kezeljék őt, fizessenek neki pszichiátert, mert neki nem elég a pszichológus, mint a többieknek. Majd az első félidő második felében meg csak az alibi ment, de az bőven volt a többieknél is, még az ellenfélnél is.


A második félidőben már nem volt alibi és itt is látszik, hogy amint nincs vele az a kurva, jobban igyekszik odatenni magát. Míg a kurvával volt, végig csak az alibi ment, és sokkal idegesebb volt, végig idegbetegeskedett. Amikor kidobta, mintha megkönnyebbült volna. Nem véletlen lett kidobva, nagy feszültséget okozhat neki a párkapcsolat, főleg egy kis kis cafka, mint Laura. De ez inkább óvodás kapcsolathoz hasonlít, mint felnőtt párkapcsolathoz. Még a tini szerelem is komolyabb, mint az övéké. 


A második félidő elején úgy lepattant az ellenfélről, hogy el is taknyolt, az ellenfél meg röhögve ment tovább. Talán észre se vette, hogy valaki ott szerencsétlenkedett mögötte. 

Most pár szót említek Sabitzerről, mert ő is játszott és érdemes megemlíteni azt a gusztustalan húzását, amit művelt a lecserélése után. 


Roppant nevetségesen festett ő is, különösen ezzel a hajjal. Ő volt az első csere, duzzogott magában, az edző pacsizni akart vele, erre ez az idióta ellöki az edző kezét és megy tovább. Utána nem sokkal a csere ember gólt rúgott, és Sabitzer, ahelyett, hogy örült volna neki, tovább duzzogott a kispadon, és látszott a fején, hogy majd megőrül.


Térjünk vissza a kis dögre. Folyton beleakart szaladni az ellenfélbe és összevissza csetlett-botlott. Természetesen a gólnál egyből ment puncsolni, és a meccs végén különösen puncsolt a gólszerzőnek.


Ezt csinálja mindig, megfogja a gólszerző fejét, hogy jókat puncsoljon. De olyan is volt, hogy még a játékoskijáróban, még pár hónapja, hogy egyszer csak hátulról megközelítette az egyik ellenfelet, és váratlanul megsimogatta a fejét. De, ha valaki ő hozzá akar érni, akkor elhúzza magát, vagyis nem engedi neki. Undorító, amit művel. Hát őt nem követi instát, igazából meg se találtam az instáját, de ha lenne és követné és posztolna, ő lenne az első, aki belájkolja. 


Aztán volt egy felháborító, amiért ismét szarrá kellett volna pofozni, de inkább szétrúgni kellett volna, annyira pofátlan. Odacsúszott az ellenfélnek, aki a földön kötött ki és lent is maradt. A kis dög telibe szarta és továbbment, majd a bíró lefújta, erre elkezdett csapkodni. És persze, hogy megúszta a sárga lapot, tehát ez a bíró kapott egy kis pénzt, hogy ennek a szarhalmaznak ne adjon sárgát, mert, ha már más csinálta ezt, már járt a sárga, osztráknak, szlovénnek egyaránt. Még pampogott is a bírónak, aki csak megveregette a vállát, majd tovább ment. Ezen kívül kicsit később fellökte az ellenfelet, ezt is lefújták, és ekkor is rángatózott.



Meg is kapta ő is a jól megérdemelt felrúgást és az ellenfél már egyből kapta is a sárgát. A kis dög szinte azonnal felkelt, míg, akit ő rúgott fel, tovább ideig maradt lent. Ez is az miatt volt, hogy próbált megindulni, de tudjuk, mi lesz ilyenkor a vége, vagy elveszik tőle, vagy fellökik, vagy felrúgják. Meg is érdemli, egy labdát se tud megtartani. Olyan is volt, hogy passzolgatták összevissza a labdát és ő mindig megindult a labda irányába. Ez a kicicáztatás elő kapuja, csak kicsit messzebb voltak egymástól, ezért nem tudott odaérni, hanem már fordult is egyből, ahogy elpasszolták.


És ennyi volt a meccs, természetesen nem cserélték le, mert őt már azt se szabad. Hát eddig sose duzzogott, ha lecserélték, de elég régen cserélték már le. Hát lehet nem is tenné, mert az rossz színben tüntetné fel az edző szemében és a puncsolásokhoz a Sabitzer féle viselkedés nem való.


Hamarosan faszt kap a szájába, ha ilyen fejeket vág. De nem is akár milyet, a sajátját, ugyanis le lesz vágva és soha többé kiverés.

Természetesen a nyilatkozat se maradhatott el, hisz nem bírja ki, hogy ne járassa folyton a nagy pofáját. Látszik, hogy senki se hallgatja meg, és még szófosása is van folyton, amikor csak a berögzült faszságokat mondja, mint egy beakadt lemez.


Leadta a tévé természetesen. Csak egyszer fogná be a nagy büdös pofáját. Az volt a jó, mikor megbüntették, kellenének még ilyenek. 


Összevissza rángatózik, de legalább nem olyan lepukkant, mint, amikor együtt volt a kis utcasarkival. 


Nézzétek, hogy le van nyírva a halántékánál, ami miatt ott sokkal rövidebb, mint amúgy a haja. Eleve ilyen fazont még Elvis Presley hordott, ebből is látszik, milyen kis ódivatú csicska. Elvises ruhákat nem akar hordani? Fesse akkor feketére a haját, ha rá akar hasonlítani. Idióta vadbarom.



Még meccs előtt került fel ez a videó, megint vágja a grimaszokat, miközben a hajpántját felteszi. 0:13-tól látható.


Mindig megtalál valakit, akinek nyomhatja és erős szófosása van. A másik meg már a fejét fogja.


Idióta grimaszokat vág a semmire. Nem ez az első eset nála.


Csicskulna be a faszba.


Hogy szakadna el az a hajpánt és verné ki a szemét. Nem érdemel semmi jót.


Itt is épp grimaszol

Egy másik nyilatkozós videó



Mint egy hulla.


2019. június 8. szombat
Nem bírja ki, hogy ne járassa a nagy pofáját. Egyszerűen nem bírja befogni, minden egyes nap szinte már nyilatkozik. Meg kéne megint büntetni. Most a többségét jól a szájába rágták, de azért akadt egy-két faszság, amiken aztán jókat röhögött. Mit érez ilyenkor?



Kezdem ezzel a cikkel, mert van másik is, bár abban már Stefan és Konrad is nyilatkozik. Csak a legnagyobb hülyeségeket írom le, mert a többi unalmas, és csak a szájába lett rágva. 

"Nem hiszem, hogy mentálisan meg lettünk volna zavarodva, csak a középpályán kellett futnom és a lehető legjobban próbáltunk teljesíteni"

Ő beszél a mentális dolgokról? Olyan zavarodott, hogy az nem igaz. Pont egy olyan beszél erről, aki pszichiátriára való? Aztán bevallja, hogy nagyon elfáradt.

"Nagyon ki voltam a meccs után, elfáradtam. Ez azért van, mert három hétig nem játszottam"

Most legalább van mire fognia, hogy elfáradt. Ő minden meccs után liheg és elfárad, akkor is, ha minden héten játszik. Nem terhelhető, vagyis kevésbé, ez is a pszichiátriai gondok miatt lehetnek, köztudott, hogy ők kevésbé terhelhetőek. De bármilyen fizikai betegségben szenvedőkre igaz ez. Egyébként a meccs lefújása után a többiek mentek ünnepelni, ő meg szokás szerint a térdén támaszkodott és látszott rajta, hogy ki volt, mutatták is közelről.


A játékát így jellemezte a meccs után. 

"Teljesen átlagosnak mondanám a játékomat, ugyanis egyszer jobban teljesítettem, máskor rosszabbul"

Legalább elismeri ezt. Ezen a téren nem szállt el, de amúgy sincs, csak egy hisztis gyerek módjára viselkedik. Ez azért is lehet, mert önmagával szemben nagyon pesszimista és kritikus, hamarabb meglátja a rosszat, mint a jót. 
Szóba jött az a gólhelyzet is, amit nagyon nevetségesen rúgott rá, szó szerint a kapus kezébe nagyon közelről.

"Ha ezt berúgtam volna, jobb játékos lennék. Másképp cselekedtem, mint, ahogy kellett volna, de legalább tanultam az esetből.

Próbálja kimagyarázni a balfaszkodásait, hogy akkor majd tanul belőle, de abban megint igaza van, hogy a jobb játékosok ezt berúgják. Mondjuk, hogy ilyeneket elmond, csak magát alázza és csak magát tünteti fel rossz fényben. De legalább a jó fiú imidzse erősödik. Nem, mintha ez bárkinek is érdeke lenne, de ezeket a megnyilvánulásokat a média úgy alakítja, hogy szerénynek tüntesse fel és az emberek ezt benyeljék, hogy tudja, hol a helye, milyen szerény tudott maradni. Holott mindössze a hülye pesszimizmusából és önbizalomhiányából fakad, semmiképp sem szerénységből, mert az teljesen mást jelent.


Megemlíti a cikk, hogy két évvel ezelőtt Konraddal Ibizán nyaralt és már 13 éves koruk óta ismerik egymást. Hol máshol nyaraltak volna? Egy tipikus bulis sznob helyen, ahol minden percben ömlik a szemét, de hát úgysem tud jobbat, be kell állnia a sorba, hogy megfeleljen, különben kinézik (hát őt így is általánosságban). De amúgy meg ez faszság, mert akkori képek arról árulkodnak, hogy Patrickékkal volt ott. Ibizát a Konrados cikk is említette, mert eredetileg ezt ő mondta el és akkor már leírja itt is.

"Hosszú ideig játszottunk együtt, több, mint tíz éve ismerjük egymást, majdnem minden évben együtt játszottunk. Ezáltal könnyebb a helyzet, ez biztonságot ad a pályán is."

Először is, 13 éves koruk óta még nem telt el tíz év se, nem, hogy több, mint tíz év, másrészt, csak idén lesz tíz éve, hogy Salzburgba került. Tanulj meg számolni, hülye fasz! Nem hiszem, hogy nem tudod, mióta vagy Salzburgban és mióta ismered Konradot. Mondjuk megeshet, hisz mentálisan beteg, agybaja van. Ja, és fontos neki ez a biztonság érzetéhez, mert a váratlan, ismeretlen helyzetektől kétségbeesik és még görcsösebbé válik. A begyakorolt, megszokott dolgok adnak neki biztonságot.

Elmondja azt is, hogy mindennap tartják a kapcsolatot a neten keresztül, de nem csak vele, hanem Patrickkal és Sandroval (Patrick főivadéka) is. 

"Mindennap írunk egymásnak, hol vagyunk és legalább egy képet küldök nekik, aznap mit csinálok"

Ez most komoly? Simán kinézem belőle, hogy ilyeneket csinál. Biztos ez is rituáléban menetrendszerűen megy, hogy mindennap ugyanabban az órában, ugyanolyan módon, stb. Csak nem biztos, hogy ők mindig ugyanakkor fognak rá reagálni, illetve ugyanúgy, de ehhez biztos hozzászokott már. Tényleg vannak ilyen netes rituálék az életében. Ha meg egy nap kimarad, biztos ideges lesz meg feszült, és igyekszik bepótolni. És gondolom, ő is kezdeményezi, mert a többieknek nincsen ilyen menetrendszerű szabályok a szokásaikban.
Persze, a cikk azt nem említi, hogy Konrad legjobb barátja Stefan, sőt ő még szóba se jön. Lehet, ő már nem vevő erre a marhaságra, hogy képeket küldjenek, egyrészt kinőtte ezt már, másrészt, ő már kicsit már más korosztály és számít az az öt év is. Konrad fel tudott hozzá nőni (nem véletlenül legjobb barátok), érettebben is nyilvánul meg abban a videóban is. Linzer meg egyáltalán nem, nagyon gyerekes hozzá képest, és szerintem Patrickékra is ez jellemző, hogy ők is dedósok egy kicsit, de nem annyira, mint Linzer. Ők még az esküvőre se mentek el, inkább elmentek nyaralni és kurváztak egy jót (persze, majd hanyagolják a csajokat, mikor Patricknak csaj mániája van és Sandro sincs másképp vele, még, ha enyhébben is csinálja, mint Patrick). Nem hivatásos kurvákra kell gondolni, tehát nem szó szerint, hanem tipikus buli picsákra, akik semmi esetre se nők, hanem kislányok. Patrick legjobb barátja meg egyértelműen Sandro és nem ez a marha. Bár elfogadják őt barátnak, de csak második lehet mindenkinél a sorban, vagy harmadik, esetleg negyedik, az már mindegy. Nem véletlenül, de persze, hogy egy róla cikk ezt már lehagyja, a részletekre meg már senki se figyel rajtam kívül. (újságírók, szurkolók).


Rátérek a következő cikkre.

Ez már komplexebb, mert több ember is szóba kerül, illetve Stefan és Konrad nyilatkozatai is benne van, de találunk olyan részt is benne, ami az előző cikkből kimaradt.
A Salzburgos játékosokat istenítik, azok is belekerültek, akik már nem ott játszanak, de megfordultak ott. Sabitzer is benne van.

Stefan említi az esküvőjét, hogy a meccsek előtt megnősült. Mi ezt már tudjuk. Meghívta az esküvőre ezt a dögöt, Konradot és Hintereggert (a magas szőke, aki egykor jól fellökte a kis idiótát, utána meg Linzer a következő hónapban puncsolt neki. Biztos Stefan miatt, mert neki a barátja, azt hiszem, ugyanaz a korosztály). Érdekes, hogy Ulmert nem hívta meg. Mondjuk akkor ennyi erővel Dabburt, Szoboszlait meg a többieket is meghívhatta volna. Patrickékat nem hívta meg, és az oka az lehet, hogy nem az ő korosztálya, illetve inkább Konrad és Linzer barátai, nem az övé. És dedósok. (mondjuk Linzer is az, de őt a barátjának tekinti). Eredetileg Konrad a barátja és Konradnak Linzer is és mivel egy csapatban játszanak, befogadta, a másik meg, hogy az ő apja fedezte fel ezt a hülyét. Patrickék meg egész más körökben mozognak már. Majd a kis dög is hozzászól az esküvős témához, a lemez megint beakadt.

"Jó időnk volt. Csak egy vagy két pohárral ittunk és mérsékelten ünnepeltünk, mert végül is ez Stevie nagy napja volt"

Egy-két pohár egy esküvőn? Ez most komolyan ilyen hülye? Mondom, beakadt a lemez, másról sem tud beszélni, csak erről, hogy mennyit iszik, mikor lehet inni (a saját szabályai szerint, mert azokhoz tartja magát, holott nem kötelező, hanem saját maga alkotta meg ilyen rituálékban). És az biztos, hogy a többiek többet ittak, csak ő az a kis idióta, aki nem bírja és a kevés is megárt neki. Ezért nem iszik sokat, mert nem bírja, eleve kényszer neki inni, ezért mondogatja ezt folyton, mert azt akarja bizonyítani, hogy igen is iszik, holott tavaly azt hajtogatta, hogy nem fog. Akkor már miért nem hazudik, hogy többet ivott? Logikátlan, amit csinál, és igen is magára erőlteti azt a keveset is, hogy megfeleljen. Ja és, ha már az időjárás, Nina képei nem arról árulkodnak, hogy jó idő lett volna, inkább esős. De hát szerinte ezek szerint ez a jó idő. És valóban szar idő volt itt is május 29-én.


Említi mindhárom esetében, hogy régóta ismerik egymást, de ezen a részen inkább Stefan nyilatkozik. Ő is elmondja, hogy fontos a bizalom és jól ismerik egymás erősségeit, de itt inkább Konradot említi meg. Stefan úgy gondolja, előnyös, ha barátokkal együtt játszanak, akik nem csupán csak csapattársak. Ő semmi olyasmit nem mond, hogy biztonságban érezte volna magát, jobban, mint máskor. Ő nincs ilyenekre szorulva, mert nem esik kétségbe váratlan helyzetektől sem, mint ez a kis hülye.

Utána jön a seggnyalás és egyedül az a megnyugtató benne, hogy Konradot is dicsérik, és nem csak őt, bár így is irritáló, de ez enyhíti valamennyire. Utána már csak a betanított szövegeket mondja úgy a csapatról meg a felkészülésről. A lényege, hogy a válogatottban kevés idő áll rendelkezésre, hogy felkészüljenek, míg a csapatban erre sokkal több idő van, illetve mindenki máshonnan jön és minden csapatnak más a stílusa, taktikája, játékmódszere, ezért nehezebb összeegyeztetni. Megint valami marhaságot fűz hozzá.

"Nincs lehetőség arra, hogy a négy-öt hetes igénylő felkészültséget elérjük. Ha megtudnám tenni azt egy hét alatt, amit mások öt hét alatt, zseni lennék"

Nem maradhatott el ez, és komolyan röhög a saját marhaságain. És, ha a többiek nevetnek csoportosan, ő meg csak néz ki a fejéből. Ha senki nem nevet, ő üresen elkezd magában röhögni. Mintha fogyatékos lenne, komolyan. Inkább csak pszichiátriai eset, jellemző ez is az olyan betegek többségére. Megint azt érezteti, hogy ő csak egy átlagos, középszerű játékos. Egyértelmű, hogy annak tartja magát, ami igaz is. Ilyen téren tudja, hogy hol a helye és, hogy ő ki, de érezhető, hogy önbizalomhiányból fakad ez, mert ennek ellenére nyalva van, és túl van értékelve. Más ettől már elszállt volna, úgy a többség. Elmondja azt is, hogy a válogatott teljesen más, mintha klubcsapatban játszana az ember, jóval nehezebb. Utána már csak azokat mondta, amit a szájába rágtak, tipikus sablon dumák, amiket mások is elmondanak. 


Elkezd röhögni a saját hülyeségein, amik mások szerint nem viccesek.




Egy tucat kép jelent meg ismét róla, és ki nem állhatom ezeket a szar feliratos képeket, mi a faszért kell rárakni azt a szart? Nehogy véletlenül látszódjon? És persze, hogy máshol nem találhatóak meg, mert azok nincs rajta ez a fos felirat. Meg eleve elkap az idegbaj, ha új képeket látok meg róla. Ez csak három kép a sok közül. Itt is iszonyat retardált feje van.


Ha már Sabitzer is ott van, érdemes őt is megemlíteni. Bocsánatot kért az előző napi viselkedése miatt. Van videó is róla. 


Két ember is kiállt mellette. Egy Arnautovic, aki még arrogánsabb, mint ő, ezért még jó, hogy osztja a véleményét, a másik Konrad volt, akivel csapattársak a Lipcsében. Ő nem arrogáns, de ki akart állni a csapattársa mellett. Jóban vannak amúgy, sokat szoktak beszélgetni.


Az egyik cikkben lestájerezték. Ennyit arról, hogy Welsben született (Felső-Ausztria).

2019. június 9. vasárnap



Ma ennyi hála istennek. Holnap meg meccs.

2019. június 10. hétfő
Pont egy évvel ezelőtt is ilyenkor volt a meccs a brazilok ellen, és akkor volt először kezdő a válogatottban. Az még csak barátságos meccs volt. 


Egy élő videó volt a meccs előtt, 1:37-től jön be a kis tornazsákjával, a nagy bumszli fejhallgatót lecserélte egy béna fülesre, de még mindig jobb ez, mint a fejhallgató.

Nézzük a meccset, ami roppant hányinger volt és gusztustalan. Minden percben hánytam, olyan volt, mint egy Salzburg meccs, de az eredmény is elárulja ezt. 1-4.
Nézzük, miket művelt a kis faszkalap.


Nézzétek, hogy lábujjhegyre áll a kis nyomorult, ha nem tenné, Sabitzer kitakarná, aki nem sokkal magasabb nála amúgy, de ő legalább elől van. Sabitzer nagy sörényét látta csak maga előtt, ezért állt lábujjhegyre. Szarházi. Szerencsére nem sok kép van most róla, de szarrá van nyalva a segge most is.


Egyfolytában kicicáztatta magát, ha rendesen lenne a mániám, ahogy régebben, akkor ez a meccs nagyon viccesnek számítana, de csak az első félideje. Meg folyton eladta, olyan volt, mint legelején, mármint a mánia elején. Ez azért volt, mert összevissza görcsölt meg kapkodott, ez főleg a meccs elején jellemzőbb rá, aztán kicsit meg tud nyugodni, de nem teljesen és mire belejönne rendesen, addigra már annyira szarrá futotta magát, hogy kifárad, úgyhogy akkor már meg azért nem ér semmit. 


Állandóan kirúgta a büdös picsába, meg olyan is volt, hogy harcolt a labdáért az egyik ellenféllel, majd egyszer csak eltaknyolt és az ellenfél röhögve ment tovább. Folyton belerúgta az ellenfélbe, szinte az összes próbálkozásának ez lett a vége. Meg olyan is volt, hogy előre akarta passzolni a csapattársnak, de nem volt ott senki és nem is ment oda senki, erre kimegy a fenébe és csak ellenfél szaladt utána. Nevetséges, hogy ilyen passzokat ad. Aztán a magas szőke, aki fellökte, majd utána durván puncsolt neki, rúgott egy öngólt. Elkezdett még jobban görcsölni és idegeskedni. Ha hozzákerült a labda és elpasszolta, azt is remegve csinálta, de azt mondjuk előtte is. 


A félidő második felében elkezdett összevissza okoskodni, pont, ahogy a Salzburgban is szokta, majd felfordult tőle a gyomrom. Azt hiszi, rohadt okos, holott senki se figyel rá. Egy kis szar taknyos kölyök csak ott, csak Konrad, aki egyidős vele, a többiek idősebbek (A másik két hülye, aki szintén megy az U21-be, nem játszottak, az egyik a második félidőt végig játszotta, másik be se állt). Tehát úgy okoskodjon a szaros taknyos kölyök, akkora pofont kellett volna neki lekeverni, hogy a feje is leesik. 
Főleg a meccs elején többször is felrúgta az ellenfelet, meg fellökte, mert egy labdát se tud megszerezni, és, ha lefújta a bíró, ideges lett, de szerencsére ez a bíró nem hagyott neki egy percet se, hogy hisztizni tudjon, azonnal ment tovább a játék. 
Volt, hogy megindult, de hát tudjuk, hogy ez nem tart sokáig, ugyanis most is, mint mindig, fellökte az ellenfél. 
Szét futotta az agyát, akkor is szaladt, amikor nem kellett volna és olyankor a többiek nem tették, csak ő egyedül. Roppant nevetséges volt, hogy míg a többiek álltak vagy sétáltak, mert épp állt a játék, vagy nem ott volt a labda, addig ő szaladt ide-oda. 
Később, miután már mindenkit fellökött vagy felrúgott, kapott egy jó nagyot, hogy lent marad, de ez a lent maradás nála nem tart sokáig, tehát most se. Ha nem ismernénk ezt a kis rohadékot, felmerülhetett volna bennünk, hogy ebből sérülés lesz, de ilyenről az ő esetében szó sincs. Volt ez akkora, amikor Kulibáli rúgta fel. Az ellenfél egyből meg is kapta a sárgát. Mindig ez van, ő henteskedik, nem kap érte semmit, de amint megkapja a jól megérdemelt felrúgást, már villan is a sárga az ellenfélnek.
Történt egy csoda is, labdát tudott szerezni az ellenfél felrúgása nélkül, ezért járt is a taps, de a meccsen több ilyen nem volt. 
Még volt olyan is kétszer is, hogy az ellenfél elrontotta, első esetben kirúgta a fenébe. Erre a kis dög megtapsolta, rohadt nagy szemétláda, óvodás módon csúfolja ki az ellenfelet, mikor ezt csinálja. Persze, ezzel senki se foglalkozik, mert ők felnőttek és óvodás szintű dolgokat észre se vesznek már.


Nézzük a második félidőt. Nem sok mindent csinált már, mert ki volt fáradva, amiért az első félidőben hülyére futotta magát. Egyszer ebbe pusztulna bele már, meg is érdemelné, szarrá hajtja csak magát a nagy semmire, mert olyan görcsös is mellette, hogy azzal képtelenség jól teljesíteni. Még annyit se csinált itt, mint Szlovénia ellen, ezt most a teljesítményére értem, nem a faszságaira, mert azokat itt csinálta többször. Most hátrébb is játszott, így kevesebb esélye volt a gólszerzésre, nem is volt helyzete és az egyik helyzetben sem volt benne, pedig elég sok volt. Sabitzer három nagy helyzetet hagyott ki, a végén inkább már lepasszolta, akkor is, ha simán helyzetben volt, de átadta másnak. Örültem, hogy ez a dög egyik helyzetben sem volt benne.


Azért akadtak faszságok. Például, mikor levegőből kell átvenni mellel a labdát. Az az egyik legnagyobb gyengesége, hogy azt nem tudja rendesen átvenni, mert elpattan tőle, és, ha van közelben ellenfél, már veszik is el. Most sajnos nem volt, így csapattárshoz pattant, lényeg, hogy nem az övé lesz, pedig ebben az esetben legtöbbször azé a labda, aki átvette, amíg el nem passzolja, vagy nem rúgja el. Neki erre nem volt lehetősége. 
Fellökte megint az ellenfelet, lefújta a bíró és csapkodni kezdett. Már ment volna hisztizni, de mondom, ez a bíró nem ad rá lehetőséget, vagyis időt, mert egyből ment is tovább a játék. 
Egyszer seggre taknyolt, nagyon nevetséges volt. Meg kicicáztatta magát, majd rögtön utána fellökte az ellenfelet, nem fújták le, mert nem volt olyan nagy. 
Kaptak egy tizenegyest a szarháziak, mert a hülye Sabitzer felrúgatta magát. Arnautovic rúgta szokás szerint, persze, hogy bement. A kis dög szokás szerint utolsónak ment oda és puncsolt egy jó nagyot, lehet ezért megy utoljára oda, hogy tudjon külön puncsolni. Arnautovic csak annyit reagált erre, hogy megsimogatta a fejét és továbbment. Tiszta hülyének nézi már. 


A kis U21-es ivadék hogy átkarolja ezt a nyomorék szart, hánynom kell komolyan, hogy így puncsol. És látszik, hogy minden jól megy neki és boldog, de mint tudjuk, ezek általában csak öt percesek, alig várom, hogy megint szenvedjen, gecizzenek vele a Salzburgban, de akkor meg az fog felbaszni, hogy hisztizik meg szemétkedik, esetleg alibizik (ehhez Laura is kell). De még mindig az volt a jobb, mint ez, mert így csak egyfolytában ömlik a szemét. 


Valaki ezt a képet posztolta ki és a KIS DÖG IS SZEREPEL RAJTA!!!. Sosem szokott az ilyen képeken szerepelni. Úgy felbasz, hogy így be tudta magát puncsolni, ez van, amikor minden jól megy, ha meg rosszabb idők jönnek, jön a szemétkedés. A válogatott tagok meg évente ötször találkozik egymással 1-1,5 hétre, egyszer márciusban, majd júniusban, illetve az ősz mindhárom hónapjában. Ez kevés. Ennyi időre be tudja magát puncsolni, de valamikor ez se sikerül, amikor nem az van, amit ő akar, és hisztizni kezd. Lásd októberben. Nagyon undorítóan viselkedett akkor, mindenkivel szemétkedett. Szerencsére nem nagyon látszik az ocsmány, öreg bácsis teste, mert teljesen olyan. Patrick egyik videójában messzebbről tisztára olyan volt, mint egy öreg bácsi. Meg van már teljesen gyűrődve a teste, mint valami hatvan vagy hetvenéves papinak. A teste biztosan már annyi, míg az agya hároméves szinten van, papíron csak 21, sehogy máshogy nem annyi. Annyira széthajtotta már magát fizikailag, tehát simán lehet, hogy sokkal több a teste, mint amennyi ő. Jó korán, alig várom már, hogy kiégjen, hamarabb ki fog, mint más, ha így folytatja.
Ja és ez a kép utána úgy terjedt, hogy nem igaz, mert az összes többi majom kiposztolta vagy sztoriba tették ki. Hatalmas majomkodás ment instán, a kis dög nem állt be a sorba, de olyan hajnali három körül, amikor az instát nyomja mindennap, POSZTOLT EGYET NOVEMBER ÓTA, amikor a legkevésbé számít rá az ember. Egyből öklendezni kezdtem és már meg se merem nézni, hány lájk van rajta, de reggel 9 körül már átlépte a 800-at. Más csapattársa összesen kap ennyit jóval több követővel (Pl. Ulmer). Nyilván vannak akik többet és ők tényleg több tízezer követővel rendelkeznek (Pl. Dabbur, Szoboszlai). Már előre gyomorgörcsöm van, amikor arra gondolok, hogy meg kell majd néznem, de lehet, inkább halogatni fogom, és már azt se merem, hogy mennyien követik be. 


Látszólag rendben is van, mindenki azt hiszi, hogy a tegnapi meccsen készült, még én is elhittem, de hamar rájöttem, hogy ez a pénteki meccsen készült. Megtaláltam a képet a mappában, ugyanez volt. Akkora egy görény fasz csicska, hogy mindjárt összeokádom magam. Akkor már miért nem tegnapi képet tett ki. Akkora gyűlölet tört rám napközben, hogy elfantáziáltam, hogy szarrá verik, illetve kiesik a tizedikről és hülyére töri magát, de nem hal meg, hogy szenvedjen utána jó sokat. Ennyire gyűlölöm, igen. Sokszor már úgy vagyok vele, hogy örömmel végeznék vele, és darabolnám fel. 

És még nincs vége a posztban, mert a seggnyalás még hátra van. Összeokádtam magam, mikor megláttam, tökre az van, mint novemberben volt, mondjuk nem annyira durván szerencsére és Konrad is terítékre kerül, így megnyugtatóbb, hogy nem csak őt. Konradot jogosan is, ő legalább teljesít is. 

Nem maradhatott el a szokásos seggnyalás, amitől egyenesen felfordul a gyomrom. Ritka gyomorforgató, mert a semmire történik. Egyedül Konrad az, aki ezt megérdemli. Két oldalon is megjelent a cikk.



Arnautovic elkezdte nyalni, de nyilván nem önszántából tette, hanem, mert ezt kellett mondani és lehet, egy kis plusz pénzt is bezsebelhetett érte. A cikk szerint Arnautovic csak csodálkozni tud ettől a görény faszt, olyan jó. Elkezdi:

"Nem tudom, mit eszik meg iszik, de elképesztő, hogy ennyit tud futni. Nagyon szeretek játszani ezzel a fiúval, nagy jövő áll előtte"

Mégis mi a faszom ez? Egyszerűen hánynom kell, hogy vannak, akik pénzért bevállalják, hogy nyalják ezt a szarházit. Ha meg nem jár érte pénz, még szánalmasabb, hogy bevállal ilyeneket. Konradot is szóba hozta, de ez a cikk inkább a kis dögről szól. Undorító. Konrad sokkal jobban megérdemli, de háttérbe kényszerül a kis dög miatt. Ja, és szerintem Arnautovic se olyan hülye, hogy ne venné észre, hogy csak kifárasztja magát ezzel a sok felesleges futással és a második félidőre meg már ki van teljesen. De, hát ezt nyilván nem mondhatja.

A cikk szerint a kis rohadék ennek ellenére továbbra is szerény maradt, amiről tudjuk, hogy nem szerénység, hanem erős pesszimizmus. Na, nézzük mit is reagált Arnautovic szövegére.

"Jó ezt hallani, hogy ezt mondja rólam, de ez még nem garancia arra, hogy ez meg is fog történni"

IDIÓTA!!! EGY ÁLSZENT KIS GÖRÉNY!!! Undorító. Ebben a cikkben az érződik, hogy erre már erősen rájátszik, nem igaz, hogy nem unja, hogy csak ezeket tudja mondani. Azonban valószínűbb az, hogy a média generálja ezeket, jobban átalakítja és felnagyítja az egészet, hogy jó fiúnak tűnjön. Annyi eszük viszont nincs, hogy megfékezzék egy kicsit, mert már átléptek ezzel egy határt és inkább tűnik pesszimistának, mint szerénynek, ami igazából teljesen mást jelent.
Simán elképzelhető erről a dögről, hogy ismét beakadt a lemez és tényleg nem hisz magában és nem meri elbízni magát, sőt, nem is hisz magában. Ha egy átlagos ember lenne, nem nagyon hinném ezt el, de mivel ő nem az, hanem egy elmebeteg idióta, meg fogyatékos is mellette, simán kinézem ezt belőle. Főleg a lemezbeakadást, ami nagyon jellemző rá. 
Megemlítette, hogy Konraddal továbbra is olyan jó volt az együttműködés, mint Szlovénia ellen. Azt meg már elfelejtette, hogy Konrad ezerszer jobban teljesített nála, de biztos ezt is gondolja, de ezt már nem engedték neki mondani.

Kérdezik tőle, hogy mit eszik és mit iszik, hogy ennyit képes futni.

"Néha biciklizem és futok, így hosszabb ideig tudok futni a pályán is, nagyobb az állóképességem"

Lehet, hogy fut meg biciklizik, de ki nem szarja le? Miért nem említik egy szóval se, hogy kifárad? Mert ezt a hülye is látja. 
Mindenesetre a futási idő nem az evésnek köszönhető Konrad szerint: "Nem tudunk többet enni, mint más" - Mondta. Lehet, hogy Konrad nem eszik annyit, de ez a dög csak zabál. 

Szóba jött a nyaralás és mielőtt csodálkozni kezdenétek, elmondom, hogy csak két nap szabadnapja lesz ennek a baromnak. A tavaly helyszínt említi, Mallorcát, amit igazából a menedzsment szervez. Ide tartozik még Stefan, Konrad és Patrick is. 

"Két napig fogunk regenerálódni és jókat eszünk. Nem beszélünk a fociról és a sziklákról ugrunk le a tengerbe"

HÜLYE MARHA FASZKALAP!!! LEHÁNYOM MINDJÁRT!!! Van képe azt mondani, hogy el tudja felejteni a focit erre a két napra, mikor utána U21-es EB. Úgy ismeritek, mint, aki el tud lazulni és teljesen ki tud kapcsolódni? A fenét. Végig kattogni fog az agya, az U21-es EB lesz az ostoba agyában és emiatt nem fog tudni normálisan kikapcsolódni, míg a többiek el tudnak lazulni. Ő még ekkor is tiszta görcsös. Képes mondani a sziklás leugrást is?? Le se mert ugrani és kétlem, hogy hirtelen le fog merni. Talán éjjel kisurran, felmászik oda és próbál felkészülni az ugrásra, hogy aztán nappal megmutassa az ivadékoknak, hogy milyen menő gyerek, hogy ő leugrik onnan. Remélem, ismét felsül és, ha esetleg mégis rá tudja magát venni, törje össze magát. De hát még egyedül se mer felmenni, mögötte pár ivadék ott asszisztált, és meg is kellett fogni, míg mások simán felmentek egyedül és gond nélkül leugrottak. Ha nem mer leugrani, vállalja fel és ne próbálkozzon a megfelelés miatt, mert csak amiatt csinálja. SZÁNALMAS FASZKALAP!! Ja, és megint a zabálásról beszél, egész nap csak zabál, attól ilyen dagadt.

MÉRLEG!!!!



Nézzétek ezt a fogyatékos ocsmány fejét. Mintha nem is ember lenne, nevetséges. Meg az a száj, hát végem, a gyomrom kavarodik fel folyamatosan, ha néznem kell.

Még valami, nézzük az értékelést. Most nem kapott olyan jó osztályzatot, mint múltkor, az eggyel rosszabbat kapta. Konrad viszont jobb volt. Itt is említi, hogy a meccs elején különösen sokszor adta el a labdát. Sok felesleges dolgot csinált. Végre lemerik írni az igazat, végig görcsös volt szinte. Azt írja, hogy később már pontosabb passzokat adott. Le szőke fiúzzák és elkezdik, hogy kihagyhatatlan a kezdő csapatból. Fáradhatatlan, vagyis ezt írja, de ez nem igaz, mert a második félidőre teljesen ki volt már fáradva, mert az elsőben szét futotta az agyát. Ennyi esze van.
Nagyon elkötelezett. Mondjuk ez igaz lehet, akaratával kompenzálja a balfaszkodásait.

Az vigasztal csak, hogy Konrad cikke alatt ezerszer több a komment, ami azt jelenti, hogy ő nem olyan jelentéktelen, illetve, hogy a szurkolóknak van szemük és látják, hogy mennyivel jobb, mint ez a dög. Többen is leírták már ezt, tehát hiába próbálkoznak a seggnyalásával, a szurkolók nem hülyék. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése