2018. május 7., hétfő

Bajnok a Salzburg

Most beszámolok nektek a tegnapi meccsről meg az ünneplésről, ugyanis a Salzburg megverte a Grazot 4-1-re, így már biztosan ők a bajnokok. Nagy volt az ünneplés, és buliztak is. 
Sajnos a barátunk csak csere volt, az utolsó tíz percre állt be és sok mindent nem csinált. Még csak nem is cicáztatta ki magát. Párszor elesett, egyszer felrúgatta magát, de csak ennyi. Volt egy vicces nyilatkozata is, amit olvashattok később. Ezért a meccsről több szót nem érdemes írni.
Nézzük meg az ünneplés, vannak képek és videók is. 



Az öltözőben hatalmas bulit csaptak, azonban érdekes módon Linzer nem tartózkodott ott. Nem is értem, miért.


Aztán a haverja feltett egy ilyen videót, tehát valahonnan előkerült ő is. Csak hát a nagy buliban nem vett részt, sőt, menekült is előle.


Most már van róla félmeztelen képünk is és, hogy ne csak videó legyen róla, hanem kép is, beteszem ide nektek.


Láthatjátok, hogy ez az öltözőben készült, tehát nem is nagyon értem, miért nem volt rajta a videókon. Egy csomóan élőben jelentkeztek be instán, már eldönteni sem tudtam, kiét nézzem, tehát egyszer ezt, egyszer azt néztem. Belátható volt az egész öltöző és tényleg nem volt ő sehol, de még a haverja se, aki ezt kitette. Csak arra tudok gondolni, hogy megvárták, hogy azok ott kitombolják magukat, aztán mentek csak be.
Leitgeb időnként előkerült a videóban, de aztán ő is el volt tűnve. 

De van még egy félmeztelen kép, de sajnos elcseszett lett, mert egy szurkolói szelfi amúgy, és a gyerek nem tudott normálisan fotózni. Még Wolffal szelfizett, és róla teljesen normális képet csinált. De volt még egy gyerek, aki ugyanezt eljátszotta.


Le van vágva a fél feje, fel se tettem volna. A sajátját is levágta legalább.


Ez a gyerek se normális. Ott valaki ki is takarja és a saját arcát is levágta félig. 


Ezt nézzétek. Nem akarok róla rosszakat írni, de annyira látszik, hogy máshogy néz ki, mint a többiek. Ha egyedül van a kép, az ember hajlamos nem észrevenni, de ha vannak mások is a képen, úgy már feltűnőbb sokkal. De mi így szeretjük, amúgy sem szeretem az átlagos embereket. 


Itt is annyira más, ilyen holdas vagy nem tudom. 


Van egy videó, ahol ő is látszik az ünneplés közben. Páran meg voltak bolondulva, de ő hozzájuk képest olyan visszafogottan ugrándozott meg ünnepelt. 

Itt érhető el a videó. Ha rámentek az oldalra, kicsiben jobboldalt találjátok, a második videó lesz az. Ki lehet nagyítani, és a meccs összefoglalóját is megtaláljátok benne, ha tovább nézitek. 


Ünneplés közben. 



A régi kedvencünk, Leitgeb helyére állt be, aki nagy ritkán kezdő, de most annyira tartalékosan álltak fel, hogy befért. A Sturm Graz ellen meg pláne, volt csapata ellen. 
Hogy vigyorog rá a kis Linzer, de cuki. Mint egy kisgyerek.
A mezszámuk is érdekes. Leitgeb 24-es, Linzer 42-es. 

Éjjel elment a csapat bulizni, és hoppá, előbukkant egyikőjük videójában a kis barátunk, ahogy énekel. Persze, a többiekkel egymást átkarolva.


Bocs, hogy ezt mondom, de itt olyan, mint egy kopaszodó ősz öreg bácsi. De legalább bulizott egyet ő is, ha már az öltözőben nem.
Ezzel kapcsolatos a vicces nyilatkozata is. 

Megkérdezték, hogy miért nem iszik sört. Erre azt mondta, hogy nyilván ünnepelni fog, de szerdán lesz a kupadöntő. Inkább nem mondok erre semmit. Hol van még szerda? Ez most komoly? Nem jutok szóhoz, de szerintem komolyan gondolta, legalábbis a szándék az volt, hogy nem iszik. 
Persze, a többiek azt mondták, hogy fognak sörözni, vele ellentétben.
A meccs után egymást öntögették sörrel, de ő száraz maradt. Ebben sem vett részt. Érdekes.

Utána azt mondta, hogy, amikor ő iszik, akkor azt mértékkel és okosan teszi, de ma nem fog sört inni. Nem tudom, miért csak a sörre tértek itt ki, de a videóban se sör van előtte az asztalon. Igazából nem tudom, mi akar az lenni, nehezen kivehető, de nem néz ki egy durva italnak, amitől full részeg lesz. Mindegy, nem is fontos, lényeg, hogy nem sör.
Na, de igen nagy baromságot beszél, mert ha a többiek isznak, akkor nyilván rá fogják venni. Meg azt nézi, hogy ők isznak? Nehéz ezt betartani. De a szándék legalább megvolt legalább, hogy eljátssza a jófiút. Erre volt ez csak jó. 

A kupát még nem adták át, május 20-án fogják és akkor is lesz ünneplés. 


 Egy búcsúképet még kaptok, itt is rohadt vicces feje van.... és más, mint a többieké.

Szerdán kupadöntő, reméljük kezdő lesz és akkor is ünnepelhetnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése