2019. december 17., kedd

Megint megy ezerrel a seggnyalás

Már nem írok olyan gyakran posztot, mert lett új mániám (nem focista, nem is ember), így ez a kis takony hülye gyerek nem alakult újra mániává. Hála istennek, elég volt belőle, másfél év meg volt már, minek több? Különben is egyre jobban idegesített már, amíg nem volt meg az új mániám, azonban a szánalmas kis puncsolásai és a seggnyalás továbbra is idegesít, de már nem olyan szinten. Néha eljátszok azért a gondolattal, hogy jó lenne bele rúgni a fejébe egy hatalmas tüskés cipővel. 

De most másért írok. Hétvégén már kezdő volt, sőt, múlt hét csütörtökön is az Európa Ligában. Hétvégén a volt edzője ellen játszott, a Mönchengladbach ellen, ahol Rose az edző, illetve a barátja, Stefan Lainer ellen, aki a meccs folyamán megsérült és le kellett cserélni. Ők vezeték sokáig a tabellát, de mivel kikaptak a Wolfsburgtól, ezért lecsúsztak a második helyre és a Lipcse vette át a vezetést. Wolfsburg feljött a nyolcadik helyre, de ez még kevés az Európa Liga selejtezőhöz, de úgyis messze még a szezon vége. 


Közel sem volt olyan vicces, mint szokott, amikor az első meccsét játszotta a sérülése után. Abban a tíz percben is ezerszer viccesebb volt, mint most 90 perc alatt. Az Európa Ligában sem volt vicces. Időnként kicicáztatta magát, de elég enyhén. Az is elmondható, hogy többet futott, mint az átlag, de közel se olyan viccesen, mint szokott. Mostantól nem lesz már vicces, vagy mi? Elmehet a büdös francba, halálra untam már magam, olyan unalmas volt. Nem alibizett, mint tavaly ősszel a Salzburgban, nem erről van most szó. 

Rúgott egy gólt és innentől kezdve már tudtam, hogy ezerrel fog menni a seggnyalás. Különben csak egy jelentéktelen kis senki, sosem lesz sztár, de ha valamit csinál, nyalják ezerrel, ami szerencsére nem tart sokáig. 




Hogy a nyakába borultak a csapattársak. 
Aztán a második félidőben kapott egy sárga lapot, ment folyamatosan a hiszti, még utána is. Még neki állt feljebb.
Jó brutális meccs volt, mindenki felrúgott mindenkit és Linzer se maradhatott ki (ő mikor nem csinálja ezt?). Pont neki való meccs volt. 


Volt olyan is, hogy felrúgta az ellenfelet, az meg kilépett a cipőjéből. Fetrengett is utána.
Többször is felrúgta az ellenfeleket.

Majd megjelent ez a cikk:
https://www.bild.de/sport/fussball/fussball/vfl-wolfsburg-xaver-schlager-spielt-mit-platte-im-fuss-66726416.bild.html?fbclid=IwAR2KlSLEOaHZ5TCIDNzloJxi9WWQ8DCn3L2V8YG6PuxzPaecQplxFgwNEdE

Ki is derül, hogy nem is gyógyult meg teljesen, hanem csak össze van drótozva. Valami be van rakva a bokájába, ami miatt tud játszani, de ez semmi esetre sem egészséges. Tehát hiába írják, hogy nincs elkapkodva, ez igen is el van kapkodva. Persze, a sok munkát is írja továbbra is, az is igaz, de azzal se lehetne ilyen módon felgyorsítani, ahogy ő tette. Valami mindig bűzlött, most kiderült végre. 
Fura volt, hogy ilyen hamar, annak ellenére, hogy rengeteget dolgozott rajta, ez önmagában kevés is lenne. Ha teljes gyógyulást akarna, még mindig edzene azon, hogy visszatérhessen, és nem tudom, hogy mennyivel rövidítené meg az átlagos időt, de biztosan nem lehet így lefelezni. Megoldották. Összedrótozták, gondoltam, hogy nem épült fel teljesen és, hogy el van kapkodva. De engem nem is érdekel, sokáig nem fogja ezt csinálni, az biztos. Még, ha nagy munkabírású is. 
Még írja azt is, hogy nem ismeri a fájdalmat. Á, dehogyisnem, mikor felrúgják, látszik az arcán, de igyekszik mindig felkelni, és inkább szenved, csak játszasson. Vissza fog ez még ütni neki. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése