2018. július 9., hétfő

Edzőtábor

Szombaton ért véget az egy hétig tartó edzőtábor, amiről most beszámolok nektek és hozok képeket is. Nagy dologra ne számítsatok, sok kép nem jelent meg róla. Mindig ugyanazok az emberek szerepeltek a videókban meg a képeken. Időnként ő is felbukkant, de nem ez volt a jellemző. Linzer július 1-én csatlakozott a csapathoz a haverjával, Lainerrel együtt (róla még annyi kép sem volt, mindössze egy darab egész héten).

Július 1. vasárnap



Ezen kívül csak távoli képek jelentek meg róla, inkább nem is raknám be, mert felesleges és alig látszik rajta. Ezen a napon megjelent egy szurkolói kép is, ami kiakasztó. Mintha át lenne alakulva.


Ugye, hogy teljesen máshogy néz ki, mint előtte? És le is van pukkanva. Brutális képek jelentek meg róla egész héten és ez egyre zavaróbb. Nem olyan már, mint régen. Lesz ennél rosszabb kép is, úgyhogy úgy készüljetek. 

július 3. kedd

Ez a kép jelent meg a csapat insta sztorijában.


Ennél jobbra nem igen kell számítani. Hát persze, hogy kitakarják, csak a haja látszik, hát remek. Azt hittem ennyi, erre jön a meglepetés, ez viszont jó lesz. 


Ezen a napon ismét megjelent egy szurkolói kép, de ez még nem a legrosszabb.


Tény, hogy ez is lepukkant, de lesz ennél egy rosszabb kép. Előre szóltam, nem megijedni, de úgyis szólok előtte. Olyan, mint egy öregember, és rossz ránézni is, hogy ilyen ramaty állapotban van. Nem tudom, mi lehet vele, de újabban az összes mániámmal ez történik. A legelején még minden tök jó, úgy két hónap után elkezdenek lepukkanni és egyre rosszabb lesz, majd mikor elmúlik a mánia, újra normális lesz. Komolyan, nem értem ezt.

Július 4. szerda

Ezen a napon lezajlott a csapat második edzőmeccse, de a barátunk számára az első. Nem volt kezdő, a 30. perc környékén cserélték be és a 60. perc környékén meg lement. A meccsen hozta a szokásos formáját, állandóan kicicáztatta magát, nekiment az ellenfélnek, meg ilyenek.
Ide kattintva visszatudjátok nézni a meccset. Jó szórakozást, ha esetleg valaki lemaradt róla.



Ezen a napon délelőtt edzés is volt. Azokon a képeken sem fest valami jól.



Hasonlítsátok össze Wolffal, aki majdnem egyidős vele. És hát olyan mellette, mintha a nagypapája lenne. Ugyanez volt Louissal, amikor ő volt a mániám, beállt az egyik bandatársa mellé és neki is a nagypapájának nézett ki, és most ugyanez ismétlődik. Holott előtte ez nem volt jellemző se Louisnál, se Linzernél, hogy nagypapának nézzenek ki.

Ezen a napon jelent meg az a brutális szurkolói kép is, amiről beszéltem már.


Ez a legalja már, akárhányszor bevillan ez a kép, akár az utcán, sokkot tudnék tőle kapni. Beleillene egy horrorfilmbe is. Szegény kisfiút sajnálom csak, aki egy fasza képet vele csinálni, erre meg kapott egy ocsmány fejet az saját feje mellé. Nem tudom, mi van vele, alig bírja kinyitni a szemét, és kisebb is lett, mint eddig, meg puffadtabb. Ebben meg Rosickyre kezd hasonlítani. Meg a fejhallgató a nyakában, no comment... de az még a legkevesebb probléma.

Július 5. csürtörtök

Ezen a napon nem volt edzés, helyett a csapat kirándulni ment. Hűvös és borult volt ott az idő, míg nálunk ezen a napon pont nyári idő volt. Természetesen ekkor is csak ugyanazokról az emberekről voltak képek, de ő is előkerült valahonnan. Legalább kaptunk róla egy képet.


Ez sem a legjobb kép, mint egy öreg bácsi. És még Rosickyt neveztük múmiának és társainak... Na meg ez a cicagatya hogy néz már ki? Na, de a többieken is ugyanolyan szörnyen festett.

Délután volt autogrammosztás, véletlenül lett csak lekapva, mert a kedvencek mellé ült. Jól tette végül is.


Július 7. szombat

Mivel hatodikán semmi sem volt róla, így azt kihagyom. Szombaton volt az edzőtábor utolsó napja, amit egy edzőmeccsel zártak le, egy cseh csapat volt az ellenfél. 
Katt és visszatudjátok nézni a meccset. Egy egész félidőt játszott és kezdő volt, ami azt jelentette, hogy az első félidőben játszott. A meccs előtt ez jelent meg a csapat insta sztorijában, pont ő lett megjelölve rajta.


Nem valami biztató itt sem a látványa, de hát ez van. Pukkan lefele, nem tudok mit csinálni. El kell fogadni és kész, hogy a mániáimmal ez történik. Az elején tök jó minden, nincs semmi probléma, utána meg elkezdenek szenvedni, addig, amíg el nem múlik. 
Hihetetlen, de megéltem azt, amit márciusban. Újra úgy játszott, mint akkor. Szó szerint összevissza rohangált, folyamatosan kicicáztatta magát. Úgy tűnt, fáradhatatlan, de a félidő végére kicsit ki volt már. Nem csoda ennyi rohangálás után. Egyik bedobásnál, mielőtt a játékos bedobta volna, Linzer egyik oldalról a másik oldalra rohangált, azt sem tudta, hová menjen. Ez új, ilyet eddig nem láttam tőle, de nagyon jó volt. Természetesen az ellenfélbe is beleszaladt többször, ez nem is meglepő már. Többször fellökték és felrúgták, ez is megszokott már. Az egyiknél csinált egy bukfencet, majd felpattant. Általában egyből felkel.


Ez a kép jelent meg róla a meccs után. Egyszerűen borzalmas, itt is nagyon öreges. Louissal volt ugyanez, hogy nagyon öregnek nézett ki a lepukkantság mellett is, de az elején még nem és akkor még normális volt. Ugyanez történik Linzerrel is. Louis akkor csak egy évvel volt idősebb, mint most Linzer, eredetileg hat év van köztük. 


Majd ez a kép a meccsről. Mégis mi ez? Ez borzalmas. Itt még nem is olyan öreges, de akkor is iszonyatos és lepukkant. Na, ez már jobban hasonlít egy múmiára, mint Rosicky. És ez a vörös fej, borzalom. Szemöldöke olyan, mintha nem is lenne, de ez azért van, mert teljesen szőke az is, ami iszonyatosan röhejes. Na meg az a száj, fel kell röhögnöm. Sajnos ő most tényleg nem a legszebb látvány, sokkal jobban nézett úgy két hónappal ezelőtt, illetve előtte. Bár, akkor se jött be, mégis normálisnak tűnt. Látszik itt is a szemén, hogy alig tudja kinyitni, nem tudom, mi lehet vele. Élőben jó nagy szemei voltak és az azon a napon készült képeken is. Érthetetlen ez számomra, mi zajlik benne. 

A csapat két szabadnapot kapott, a vasárnapot és a hétfőt. Kedden, azaz holnap lesz legközelebb edzés.

Az előző posztból szerintem kifelejtettem, hogy a csaja, az a picsa Laura, kidobta őt. Ezt úgy vettük észre, hogy kikövette Linzert, de ő továbbra is követte a lányt. Nyilvánossá tette a profilját, be tudtuk követni. A két kamu profilommal, illetve két haveromat megkértem rá. Erről szerintem írtam. Nos, Laura nagyon utálhatja Linzert, mert, ha valakinél meglát róla egy képet, azt azonnal letiltja. Ez történt az egyik kamuprofilommal is. Tehát megbukott a próbán is, illetve a rendes profilommal is ezt csinálta, de akkor még követte. Linzer minden hülyeséget belájkol, viszont Laura utóbbi képeit nem lájkolta be és érdekes módon az egyik Ibizás haverja is rendszeres lájkolója volt és pontosan akkor állt le vele, amikor Linzer. Majd Laura két pasival bulizott együtt és erről feltett egy képet, Linzer azt az egyet belájkolta és nem sokkal később ki is követte. (Vagy Laura tiltotta le, nagy esély van erre a verzióra is). Ezzel Linzer biztos azt akarta megmutatni, hogy már pedig neki nem fáj, hogy Laura más pasikkal van és nesze neki, be is lájkolta, hagy lássa a lány. De amilyen ostoba Linzer, eszébe se jut, hogy pont a lány tudtára adja, hogy igazából foglalkozik vele és fáj neki. Laura se normális és ő is szenvedhet, ha egyszerűen nem bírja elviselni azokat a felhasználókat, akik feltesznek a profiljukra Linzerről képet. A Lainer ivadékokat továbbra is követi, a női tagjai rendszeres lájkolói Laurának és ő is lájkolta az ő képeiket. 

Egy kis frissítés, pont a mai napon történt. Laura és Linzer visszakövették egymást instagrammon. Linzer a napokban bekövetett pár lányt, majd ma hirtelen kikövette őket, és visszakövette Laurát, és Laura is őt. Nevetséges, komolyan mondom. Laura kirakta, erre Linzer elkeseredettségében bekövetett pár lányt, egyikre rá is bukkantam, ő vissza is követte Linzert. Röhejes. Laura visszafogadta és amilyen ostoba, egyből igent mondott neki. Hogy lehet valaki ennyire ostoba? És ez már a legalja, de komolyan. Nincs is kedvem már foglalkozni vele, elmehet a büdös picsába. Egy marionettbábú, Laura marionettbábúja, minden jel erre utal. És ezeket a követéseket az edzőtábor alatt csinálta, lehetséges, hogy random csajokra ráírt, meg bekövette őket. Igen, bevallom, most már lenézem Linzert, nem titkolom.

Tegnap megjelent egy összefoglaló videó az edzőtáborról, Linzer is helyet kapott benne. 



0:20-től egy másodpercre bevillant. 


Itt már kicsit jobban hasonlít a régi énjére, de ne nagyon bízzuk el magunkat, annyira ez nem jó minőségű kép, de az összes videós kép ilyen. 

Később, 0:35-től a lábát mutatták közelről.


Egyértelmű, hisz teljesen szőke a szőrzet rajta, közvetlen utána őt is mutatják. Amúgy vicces, hogy testrészekre közelítenek rá, de másoknál is megcsinálták, nem csak nála. 


Ez a kép nem a legjobb, de mégis jobban hasonlít a régi énjére, mint az előzőek. A haját nézzétek oldalt, elég bénán van levágva. Szerintem nem a fodrász rontotta el, ő akarta így. A haja tocsog a zsírban, ez megint csak Rosickyre hajaz

0:42-nél megint bevillan.


Aztán a meccsről mutatnak összefoglalót, 0:52-nél bevillan megint, amikor gratulált a csapattársának a gólnál.


0:54-nél megint ő van, pont azt mutatják, amikor felrúgják és bukfencezett is volna, de azt már levették. Kár. 

Térjünk rá egy percre a haverjára, Lainerre. Mindenáron elakar menni, a Napoli le akarja igazolni, s mikor már az képben volt, elkezdi, hogy ő biztos nem marad Ausztriában, holott Olaszországban telt ház előtt játszhat. Pedig az elején ő volt az, aki azt nyilatkozta, hogy Ausztriában szeretne maradni. Szánalmas. A csapat meg nem akarja elengedni, elvitték az edzőtáborba is, de szinte semmi sem volt róla, a hírek szerint sérült, de eléggé kamuszaga van. Rombolja csak a csapat hangulatát, olyan lehet a viselkedése, mert már nem akar itt játszani. Ezért a többiek kiutálják. Szinte biztos vagyok benne, hogy egyedül Linzer szól csak hozzá, aki most már nem lájkolja a csapattársak képeit sem, holott előtte folyton, ja és az új csapattársakat sem követte be, pedig a többiek igen. Lainer hozzá hasonlóan szintén nem követte be őket. Egyre szánalmasabb és az a baj, hogy Linzer az ő pártját fogja. Na és nem csak, hogy nem lájkolja a csapattársak képeit, de az ivadékok képeit elsőként lájkolja. Nevetséges és inkább itt abbahagynám, mert nem akarok itt káromkodni, pedig legszívesebben azt tenném, annyira idegesítenek azok az ivadékok. Még az Ibizás haverokkal elvagyok, de a többi iszonyatosan irritál, főleg Ines és Nina. Hányni tudnék tőlük. Utóbbi Lainer barátnője. Itt abbahagyom, csak felhúzom magam. Ahelyett, hogy a csapattársaival haverkodna, mert ők tényleg jófejeknek tűnnek, helyettük inkább ezekkel a mocskokkal. Á, inkább nem folytatom. 

Ezt tette ki ma insta sztoriba.


Pontosan erről tett ki képet egy hónappal ezelőtt is, minden egyezik, a tevékenység, a helyszín, csak nagyon kicsi különbségek vannak. Biztos, hogy akkor egy hónapja készült. De mi a fenének rakta akkor most ide ki? Hogy mindenki azt higgye, most ott van és ezt csinálta ma? Hát azonnal rájöttem, mekkora kamu akar lenni. De mire jó ez neki? Nem értem. 

Az első tétmeccs, az osztrák kupa július 22-én, vasárnap lesz, 17:00 órakor, valami nagyon gagyi csapat ellen, valami Askö. Várjuk már nagyon, de természetesen előtte lesznek még edzőmeccsek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése