2018. október 6., szombat

Ezt a meccset is megvették

Szánalmas, ahogy folyamatosan vásárolják a meccseket, hogy egy botlásuk sincs, még egy döntetlen sem. Kicsit sem feltűnő az ilyet. Ráadásul a Celtic vezetett sokáig, majd végül 3-1 lett, egyik Celtic játékos azonnali pirosat kapott és 11-est ítélt a nyomiknak. Persze, mert a bíró is meg lett véve, ez kellett ahhoz, hogy bezsebelhessék a meccset. 

Mielőtt belevágnánk a meccsbe, beszélek arról, hogy ez a senkiházi Linzer gyerek egy iszonyatosan szánalmas képet rakott és megint görénykedett.

Először sztoriba rakta ki ezt.


Sikerült azonnal lekapnom, mert egy tíz perc múlva már törölte és inkább kiposztolta fekete-fehérben.


Mire volt jó, hogy kitörli sztoriból, mert inkább kiposztolja, ráadásul fekete-fehérben? Elmondom. Hát, mert kellettek neki a lájkok, egyértelműen, hogy ezért. Iszonyat szánalmas, amit csinál, így is sokkal több, majdnem kétszer annyi lájkot kapott, mint pár csapattársa, akik sokkal több követővel rendelkeznek. Persze, kommenteltek az idióta ivadékok is és természetesen fanok is, én is a róla szóló fanoldallal. És mit csinál? Elkezd megint görénykedni. Az ivadékok kommentjeit kivétel nélkül lájkolta és a fanok kommentjeit szándékosan figyelmen kívül hagyta. Ekkora görény idiótát ritkán lehet látni, de elhányom magam tőle.
A másik, miután kiposztolta ezt a képet, elkezdték folyamatosan kikövetni, majd a meccs kezdetéig (egy nappal előtte posztolta ki a képet, szerdán) közel húsz ember követte ki, majd meccs után szokásos módon folyamatosan elkezdett növekedni a követői száma, míg a többieknél nincs így. És mindig csak meccs után. Szánalmas, egy hatalmas tüskés cipővel rugdosnám szét, annyira idegesít meg irritál már ez a gusztustalan görény geci. Szét ver az ideg, miközben ezt írom.
És ez még nem minden, a kép márciusi vagy áprilisi. Ezt úgy vettem észre, hogy itt ombre haja van, amikor alul sötétebb kicsit, ilyen haja tavasszal volt, az említett hónapokban, még májusban is, de ez az öltözék ahhoz már meleg. És az öltözék miatt simán elhihető, hogy mostani. Szánalmas. Akkor legalább tényleg októberi képet tett volna ki. A haja hátul most jóval hosszabb, mint itt és az egész egyszínű, nem ombre, mint akkor volt. Ekkor is csak Laurát utánozta le, mert neki is ombre haja volt és egyértelmű, hogy azt nők viselik inkább. Ez is őt minősíti, de szerencsére már nincs olyan haja. Bár nekem rohadt mindegy, felőlem pinkre is festheti, nem érdekelne már.

Elmesélem, hogy telt a csütörtök késő délután, már majdnem este. Ugye új mánia alakul nekem (még nem árulom el), lényeg, hogy egyszerre játszottak, egy időben és azt adta a digi sport, míg a Salzburgot nem. Csoda lenne, ha a tévé leadná, múltkor is csak a Lipcse miatt nézhettük ott. Most is ez volt, Salzburg-Celtic helyett Rosenborg-Lipcsét nézhettünk a tévében. Gulácsi még a padra se ült le, még a múltkor se ő védett. Akkor mi a fenének azt teszik be, holott a Salzburg ellenfele is híresebb, meg erősebb. Nem panaszkodom erről, mert az új mánia jelöltem a Lipcsében játszik. Október 25-én Salzburg-Rosenborg lesz, majd november 8-án Rosenborg-Salzburg. Ne is számítson arra senki, hogy ezt a tévé le fogja adni, főleg, hogy akkor a Lipcse fog játszani a Celticcel, így egyértelműen azt fogják adni. De lehet addigra már nem fog érdekelni ez a bundás kenyér csapat. Úgy is megvették már az összes meccset, semmi értelme nézni. 

Na szóval ugye a csütörtök nekem suli nap, ahogy tavasszal is volt és a meccs meg 7 órakor kezdődött, ezért elhatároztam, hogy hamarabb eljövök. És hát az lett volna a legjobb, ha az új mánia jelöltem játszik és a kis görény meg padozik (már akkor tudtam, hogy fordítva lesz, de hátha mégsem, még az is jobb lett volna, ha mindkettő játszik). Mire kiteszik a kezdőket, már hazafelé tartok, tehát még előtte kell eldönteni. És hát persze, hogy az új mánia jelöltem padozott és a kis görény meg játszott. Szeptember 20-án ugye mindketten kezdők voltak, egymás ellen játszottak. Remélem, november 29-én is így lesz. Az új emberemet a meccs utolsó tíz percében becserélték, de nem tudtam nézni, mert a kis görény gecit néztem, mert másnap megismételték a másikat, gondoltam, akkor megnézem azt a tíz percet. 

A meccs előtti napon az edzésről a csapat insta sztorijában ez jelent meg.


Nem mondok erre inkább semmit, iszonyat szánalmas. A képeken is szerepelt, pedig ilyenkor nem szokott, egy darab kép se szokott lenni róla.


Szánalmas, ahogy így vigyorog, bele kéne dugni egy nagy faszt a szájába, aztán nézhetne.



Nem csak egy kép, még három is. Látszik, hogy kezd múlni, lesz egy rakat kép róla. Nem tudok erre már mit mondani. Térjünk rá a meccsre.

Még az is kérdéses volt, hogy találunk-e streamet, ahogy ez szokott lenni. Szerencsére eddig még nem maradtunk stream nélkül, legfeljebb egy akadozó szaron kellett végig szenvedni. Ez volt most is, az első félidő összevissza akadozott, szinte alig láttam belőle valamit (nem, mintha hiányozna), míg a második félidő egyszer se akadt el. 


Egyébként rövid ujjúban kezdte meg a meccset, majd hosszú ujjúban fejezte be. Szánalmas kis görény, biztos hisztizett hosszú ujjú mezért, mert fázik, míg a többiek, akik rövid ujjúban kezdték meg, kibírták úgy végig. 


Bemelegítés közben, pucsít, mint az állat. Belerúgnék a seggébe, aztán nézhetne. 
A csapat insta sztorijában most már szerepel, nem úgy, mint eddig. Pont akkor, mikor kezd elmúlni ez a mánia.


Undorító térdnadrágot visel, aztán meg ő könyörög hosszú ujjú mezért a meccs közben, szánalmas. Akkor öltözzön fel napközben is normálisan és ne hiányos nyári öltözékben jelenjen meg. Meg az az ocsmány fejhallgató, le tudnám hányni. 


Nem tudom, most miért szerepel ennyit a sztorikban.



Szánalmas, hogy ilyen közelről veszik őt. 


Ocsmány múmia feje van. Undorító. 
Semmi újat nem írok már azzal, hogy folyton elvették tőle, illetve el is rúgták előle. Majd kirúgta a fenébe, mert egy értelmes labdát se tud adni senkinek, csak az ellenfélnek, de ahhoz nagyon ért. Szaladgált összevissza és természetesen eladta. Mi mást csinálna?


Elfejelték előle, ez is természetes. Majd azt hitte, hogy neki akarnak passzolni, várta is, készenlétben állt, erre a csapattárs szépen elvezette mellette. Majd mikor állt a meccs, a feje ismét a földet súrolta, közben a szokásos csípőre tett kéz. Undorító, ocsmány beállás ez. 


Minden gólörömnél odament, pedig onnan kellett volna elrugdosni a fenébe, még a stadionból is, addig, míg meg nem áll Linzig és maradna is ott a büdös faszba. 
Majd elkezdett üresen cselezgetni, a legközelebbi ellenfél hozzá száz méterre volt. Mi értelme így cselezni. Ja, hogy menőnek érezhesse magát? Iszonyat szánalmas, amiket művel. Majd miután lenyomta az üres cselét, azonnal el is adta. 


Múmia fej. Persze, a kicicáztatás sem maradhatott el, nem is ő lenne. Majd történt egy csoda is. Elvette az ellenféltől, ilyet még nem csinált. Na, már fejlődik kicsit. 


Folyamatosan az ellenfél nyakán volt, próbálta elvenni, természetesen nem sikerült neki és jól el is taknyolt tőle, az ellenfél meg röhögve ment tovább. Utána azonnal kicicáztatta magát, majd megint próbálkozott az ellenfél leszerelésével és ismét eltaknyolt. Mikor nem?


Mi a fenét tapsol meg, nyomorék kis szar? Dögölne meg, nem őszinte egyik gesztusa se a szurkolók felé, a pokolba kívánja őket a valóságban. Utálja az egészet. 


Mit néz úgy felfelé. Utálja a szurkolókat, akkor minek néz rájuk? Inkább zárkózzon be a szobába, az való neki, csak ott érzi jól magát. És csak egyetlen emberrel beszél, és az Stefan, a többiekhez hozzá se szól, elhúzódik előlök, így nem is kell csodálkozni, hogy ők se keresik a társaságát. 


Mint, aki megijed vagy nem tudom. Ha ennyire fél a tömegtől, zárkózzon be a szobába és játsszon amatőr csapatban a nyomorék falujában. Mert ez oda való. 


Minek megy oda, mikor ő nem való oda? Mindenkinek csak teher a nyakán ez a kis senkiházi. Majd, miután lefújták a félidőt, letámadta a bírót és idegbeteg módjára elkezd neki magyarázni, lekiabálja. Szerencsére jönnek a többiek és Ulmer meg is tudja vele beszélni, mármint a bíróval. Ez a kis senki minek megy oda veszekedni folyton a bíróval. Holott az ellenfélnek vissza se mer szólni, sőt a saját csapattársának se edzésen, amikor fellökik csak úgy durván (még a válogatott edzésen). Szánalmas. 


Hogy törne ki a lába, megint bekötött térddel játszott, szinte már minden meccsen. Remélem tönkremegy egyszer a térde, aztán megtanulná. Meg egyszer ő is törjön meg, ne csak más. Mert bármit csinál, sosem történik vele semmi, izomból belemegy az ellenfélbe, majd szinte azonnal felpattan, míg az ellenfél lent marad és szenved. Ezen a meccsen is volt ilyen. 


Azt az undorító ocsmány ragyás képét, komolyan mondom, szó szerint hányingerem van már tőle. Mint egy 90 éves néni, szó szerint úgy néz ki.
Eladta, majd próbálta visszaszerezni és természetesen nem sikerült neki, majd passzoltak neki (csak tudnám, minek), erre átvenni se tudta, szépen elpattant tőle és az ellenfélnél kötött ki.


Folyamatosan kérte a labdát, egy idő után már nem passzoltak neki, amin nem is kell csodálkozni, mert az összes labdáját elbassza. Belerúgott az ellenfél lábába, még a labdát se látja rendesen. Próbált cselezni, el is vették tőle azonnal és eltaknyolt szokás szerint.


Szarul fejelt bele, emiatt az ellenfélnél kötött ki ismét, majd jól felrúgták, és jól elvették tőle. Természetesen nem maradt lent, tőle ilyet nem látni, pattan fel azonnal, mert nem érez fájdalmat. Mintha sziklából lenne, vagy valami robot lenne, ami nem érez semmit. Fel is lehetne akasztani, az se fájna neki.


Kicicáztatta magát, sikerült megszerezni, de azonnal el is adta és rácsodálkozott. Mintha ez nem lenne a szokása, inkább azon kéne csodálkozni, ha sikerül megtartania.
Kirúgta a fenébe, kicicáztatta magát, majd belerúgott az ellenfél beadásába és ettől eltaknyolt.


Már akkor elkapott az idegroham, amikor kiegyenlítettek, akkor képzeljétek el, mennyire ideges voltam, amikor megfordították a meccset. Nem is szabadna nekem ezt már nézni, végig az idegeskedésről szól már, mert tudom, hogy megvették a meccseket és semmi tétje nincs az egésznek. Undorító.
Megfogta a labdát, majd idegbetegen elbaszta, mert a bíró valamit, már nem tudom mit, az ellenfélnek ítélt. Gyógyszert kéne szednie, nyugtatókat.


Nekiment üresen az ellenfélnek. Nem direkt, egyszerűen nem lát a lába alá. Csak nekiment és kész, nem történt semmi. Aztán nem sokkal később izomból futott bele az ellenfélbe és ezt se direkt, egyszerűen annyira béna, és ugye, mondtam, nem lát normálisan, vagy nem tudom. Az ellenfél lent maradt, és most csinált egy olyan dolgot, amit nem szokott. Felsegítette az ellenfelet. 
Kigurította a büdös faszba, aztán kicicáztatta magát, megszerezte és kirúgta azonnal.


Egy kis songoskodás. Elengedte a passzt, ami csoda tőle és ismét sikerült elvennie az ellenféltől. Nagy taps és gratuláció jár érte. Letérdelt a semmitől, majd felkelt, tehát már el volt fáradva.


Ismét kicicáztatta magát, de mikor nem, majd olyan is volt, hogy kiakarta magát cicáztatni, már készült, de az ellenfél nem úgy rúgta a labdát, hogy össze is jöjjön. A szándék az meg volt. 
Majd elakarta venni az ellenféltől, erre nekimegy, persze elvenni nem sikerült, de azt legalább elérte, hogy az ellenfél kirúgja a fenébe. Próbált cselezni is aztán, de azonnal elvették tőle, mikor nem?

Ugye tudjátok, hogy ő nem tud veszteni és hát ilyen bundás kenyér csapatban nem is fogja megtanulni. Minden a legnagyobb rendben, ilyenkor azt látni, hogy mennyire összetartanak, ami nem igaz. Ugye, ha nem ilyen bundás kenyerek lennének, akkor már kimutatkoznának a negatív dolgok, de így nem fognak, mivel minden meccset megvásároltak. 

Persze, a nagy lepcses falusi pofáját most se fogta be, ment is azonnal nyilatkozni.


Irritáló a beszéde, de még a hangja is.





Öreg bácsi koponyája, úgy néz ki, szó szerint.

Aztán tegnap lezajlott a sajtótájékoztató a meccs előtt is és az edző most őt vitte. Ez annak lehet a jele, hogy a padon fog kezdeni, mert eddig mindig úgy volt, ha ő ment a sajtótájékoztatóra, akkor padozott. És az ellenfél is olyan, amelyen szeretik padoztatni és az a Graz, most ráadásul idegenben, mert olyankor az edző a graziakat szereti játszatni. Ebben reménykedem most, mert már nagyon unom, hogy mindig játszik. Na, majd a Linz ellen biztos fog játszani.






Ocsmány kis szemétláda, görény geci. Hogy mennyire meggyűlöltem, hogy az hihetetlen. Most mára elég, a következő meccs holnap lesz 17 órakor Grazban. Ez az az ellenfél, amiben még lehet reménykedni, mert a tavalyi szezonban többször is kikaptak tőlük. A Kupa döntőt is ellenük bukták el. És most ráadásul idegenben is játszanak ellenük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése