2019. április 24., szerda

Végig csak alibizett meg okoskodott

Mint ahogyan még soha. Ilyen alibi soha nem volt előtte, még ősszel sem, pedig akkor bőven volt részünk tőle alibizésekben. Természetesen akkor is együtt volt azzal a szemét kurvával, de akkor még valamennyire azért érdekelte a meccs, meg a győzelem. Most semmi. Telibe szarta az egészet. Úgy kellett volna pofán baszni, hogy azt kifejezni sem lehet, meg a szemét Lauráját szintén, aztán ki is lehetne nyírni, hogy ez a kis dög szenvedjen. Bár sokáig az nem tartana, hisz nincsenek tartós érzései.
Ja és tegnap óta szó szerint senki képét nem lájkolta, még Konrad képét se. Csinált ma egy nagyon nevetséges dolgot instán, olyat, amit eddig nem, majd leírom, de előbb térjünk rá erre a kibaszott meccsre. 
Olyan képpel kezdem, amitől a hányinger kerülget.


Ha a mocskos kurvával van, még kevesebbet alszik, mint amennyit szokott és az már nagy szó. Itt szó szerint, mint aki most támadt fel a kriptából és még Rosicky volt ezekkel a szarokkal vádolva, holott erre a kis görény gecire igazak ezek a jelzők, és szó szerint is lehet venni. Ez 21 éves? Ha nem tudnám, simán rámondanám, hogy 40. Annyira szánalmas és undorító ez már, hogy ki sem tudom szavakkal fejezni. A szemétláda kurva nem hagyja, hogy aludjon, illetve, hogy a meccsel és az edzésekkel foglalkozzon, teljesen átmossa az agyát és nincs nehéz dolga, mert ennek a kis görény gecinek semmi személyisége, összevissza változik a hangulata meg a véleménye és ez a KURVA még jobban tönkreteszi. 
És nem csak feltételezem, ezeket már tényként lehet közölni, hisz a hülye is látja, hogy teljesen megváltozik, amikor együtt van a mocskos utcasarkival. Ennyire szemét se szokott lenni, most meg nagyon az, sokkal jobban, mint ősszel, mert ez is csak pukkan lefele, és egyre elmebajosabb, így persze, hogy még rosszabb hatással van rá az a kis kurva. Az alibizései is ennek köszönhető, illetve annak, hogy még kevesebbet aludt, mint szokott. Úgy fel van borulva a ritmusa, hogy az nem igaz és ezt egyik játékostól semmilyen csapatban nem tűrnék, de ennek a kis hülyének itt mindent elnéznek, mert ELMEBETEG! Gyógyszert kéne neki adni, akkor biztosan rendesen aludna, de gondolom elutasítja, mert az ilyeneknek semmi betegségtudatuk nincs. Kényszeríteni meg nem lehet, hogy szedje. Vagy azt hazudja, hogy szedi, közben nem, ez is jellemző az ilyen betegekre. 


Most komolyan, mi a franc ez? Mi a faszt csinál? Mi ez az idióta mozdulat? Mondom én, hogy elmebajos. Komolyan azt képzelte, hogy van ott valami, ezért forgatta meg a kezét? Már hallucinál is, azonnal zárt osztályra kéne csukni. 


Azért az első félidőben valamennyire hű maradt önmagához. Folyton kicicáztatta magát, de ezt leszámítva semmi mást, csak a szánalmas alibizéseket, meg az okoskodásokat. Ilyenkor kurva okosnak képzeli magát, de a játékhoz már nem tesz hozzá semmit, sőt, telibe is szarta ma az egészet. Az ellenfelet se rúgta már fel, mert már a labdaszerzést is leszarta. A második félidő még siralmasabb volt és igen is kurvára idegesít, mikor újra összejön azzal az ócska ribanccal, mert szétbassza a mániát csak. Nem lehet rajta röhögni a meccseken, hanem csak idegeskedni, mekkora alibi szar. Ehhez képest a többiek istenek voltak és mindenki végig küzdött, holott ők is alig csináltak valamit. 


Az első félidőben még háromszor eltaknyolt, de nem nagyon erőltette meg magát. Ott kellett volna helyben agyon rugdosni, de még abból se tanult volna. Ha véletlenül is labdához jutott, azokat is csak annak köszönheti, hogy valaki passzolt neki, megtartani már nem tudta. Bár ez nem meglepő, de most meg se erőltette magát, hogy megtartsa. Szokásos módon elvették tőle, és volt olyan is, hogy olyan bénán vette át, hogy az ellenfél röhögve elvette tőle. Ez sem újdonság már. És folyton elpasszolja (még mielőtt elvennék tőle), mert már nincs kedve küzdeni és játszani. Alig várta, hogy vége legyen, már utált mindent és mindenkit, mintha csak kényszerből lenne ott. Ez a hatása annak a kibaszott riherongynak, azt is agyon kéne rugdosni. 
Még valamikor a meccs elején a csapattársa felrúgott valakit, és ez a kis faszkalap megtapsolta. Ennyire szánalmas kis foshalmazt még nem igen láttam.


A második félidő maga volt a siralomház az ő részéről. Nulla jó labda és száz alibi passz és néhány elbaszás. Volt, hogy beadta szó szerint az ellenfél kapusának a kezébe. Annyira nevetséges volt ez már, hogy nézni is rossz volt. Egyszer rá is rúgta, de annyira felé, mintha direkt csinálta volna. Pedig tudjuk, hogy nem, és kijelenthetjük, hogy ekkora balfasz, semmi érzéke a focihoz, ki kéne rúgni a büdös picsába. Menjen vissza a falujába az amatőr ligába, oda való úgyis, ott el lehet alibizni. De tudok neki egy jobb csapatot: Donau Linz. Szintén negyedosztály és ellenfélként játszhat a "barátaival". Idézőjelbe tettem, mert neki már az sincs, mindenkit elmar maga mellől és ezt is inkább a mocskos pinájú riherongy hatására teszi. 


Ekkora flegma szarházi nyomorék görcsöt. Az az alibi fej. Hányinger kerülget tőle. Rá sem lehet ismerni, de hát sajnos az elmebetegség tönkreteszi a személyiséget, főleg, ha mellette van az az utcasarki lotyó. Biztos utálja, hogy meccsekre és edzésekre jár, és az számára fontos, talán fontosabb, mint ő. Ez lenne az eredeti felállás, de nem bírja elviselni, ezért gondolom hisztizik és mindent megtilt ennek a hülyének, például, hogy normálisan eddzen. Kiköveteli, hogy vele többet foglalkozzon, meg is zsarolja, természetesen érzelmileg. Erre a baromra hatással van minden ilyen szarság, mert egy GYENGE JELLEM!


Ezen a meccsen minden összejött, hogy idegbeteg legyek, ami már olyan szintre süllyedt, hogy már ne bírjam elviselni. Mert ez már tényleg az. Eddig komolyan elvoltam, csinálta a kis baromságait, küzdött, nagyon akart. Ez meghalt, mert KIÖLTE BELŐLE AZ A SZEMÉT KURVA LAURA. Emiatt a mániának sincs többé értelme. Mondhatjuk, hogy úgyis szakítanak majd, ami természetesen bekövetkezik, de nem tudni, mikor és akkor megint a régi önmagát láthatjuk. És ki tudja, hogy az meddig fog tartani. De ez már szóba se jöhet, hogy ezt én végig eltűrjem. Bátran kijelentem, hogy ez a mánia nagyobb nullává vált, mint amilyen ősszel volt. 


Volt, hogy duplán lökte fel az ellenfél, ami igazából baromira vicces is lett volna, ha nem ilyen alibi lett volna egész végig. Ha már ott volt a labda, akkor már igyekezett megtartani, esetleg lepasszolni, de az ellenfél gyorsabb volt, az egyik jól fellökte, de még nem esett a földre, mert ott volt egy másik ellenfél, és pont rá esett volna, erre ő is fellökte, ekkor taknyolt el. Nagyon jól tették, még beléje is kellett volna taposniuk, de így is megdicsértem őket. Időnként felrúgták, de azt is telibe szarta, mintha nem lenne az se hatással rá. Teljesen érzéketlen volt minden téren, természetesen mentálisan értem, de a felrúgások se nagyon fájtak neki, mint mondjuk vasárnap, ahol már érezhető volt rajta az alibizés, de azért még valamennyire ott volt az az akarat. Igaz, hátvéd volt, akkor arra fogtam, hogy más poszton volt, de ilyenről szó sincs. Meg is látszik, két napja senkit se lájkol, de annyi biztos, hogy belép. Mert azt már nem bírná ki. Gondolja, szemétkedik egy kicsit, mert hiába hároméves szint ez és hiába szarják telibe a többiek és hiába nem tűnik fel nekik, ő akkor is halál komolyan gondolja. Jókat röhög magában és csúfolja a többieket. Ez igazából Laurát se érdekli már, és bár ő is dedós, de azért nem ennyire, mint Linzer. Meg ő nem ez alapján lájkol, meg nincsenek kiválasztottjai. 


Még a gólörömöknél az a flegma, unott kép látszódik az arcán és csak magára erőlteti, hogy odamegy, igazából semmi kedve, telibe szarja az egészet. Vezetett az ellenfél majdnem a végéig, és egy kicsi idegeskedés se látszódott, halál nyugodt volt, de inkább alibi. A pofája meg járt, okoskodott összevissza, osztotta az észt, holott ő szart se csinált. Gondolom, a többiek teljesen levegőnek nézték és nem is figyeltek rá, hogy ez a marha miket okoskodik nekik. 
Pedig a többiek hogy örültek a gólnak, rajta ez nem látszódott. Még soha nem láttam ilyennek és most jött el az az idő, hogy azt mondjam, hogy csalódtam benne. Persze, adok még időt, megnézem, milyen lesz a többi meccsen, ami még hátra volt, de nem merek reménykedni. Hisz mellette van a riherongy, de legalább az őszi lelkesedése visszatérhetne, ugyanis akkor is együtt voltak. Nyár végén is, és akkor még sírni is képes volt. Valami nagyon nem stimmel vele. 


Itt az unalom és az érzelemmentesség látszódik a fején. Halál fáradt is volt a legelső kép alapján, azonban a második félidőben a szokásos térdre támaszkodások most elmaradtak, vagy csak a közvetítés nem mutatta, de inkább az előbbi. Mindig látszódott a közvetítésben is. Most nem. Persze, miben fáradjon el? Az alibizésbe? Abba meg nem lehet. 


A többiek nagy öröme, a háttérben ő ott van unott fejjel, ráadásul itt lefelé is néz szokásosan, így még alibinek tűnik az egész. Miért nem basszák már pofán? Mi a faszért jelöli a kezdőbe az edző? Szoboszlai meg a padon kezdett, pedig ő sokkal jobb és lelkesebb is, mégis ő ült le a padra. Mert ennek a kis hülyének kell a hely, őt nem lehet padoztatni és most már lecserélni se. Inkább olyanokat cserél le, akiket általában mindig lecserél, és ez a kis nyomoronc nincs közöttük.


Új edző érkezik a csapathoz és még él bennem az a remény, hogy nála ki fog szorulni a kezdőből. Bár sok esély erre nincs, mert lehet parancsot fog kapni, hogy ezt az alibi dögöt játszatni kell. Ha eligazol és nem oda, ahová Marco Rose megy, akkor 99%, hogy egy idő után a padon, majd a lelátón találná magát. Máshol nem tűrnék el a kis hisztijeit és faszságait. 


Undorító, ahogy telibe szar mindent alibi módon. Miért nem rugdosták már le a pályáról? Azért az öltözőben remélem, megkapta a magáét, amit megérdemelt. 

Akkor most elmondom, mit csinált ma instán. 


Ott van fent az óra is, ekkor néztem fel. És bár nem tudom, mikor követte be és mikor fogadta el ez a valaki és követte vissza, de nem telt el sok idő, mire...


Tíz perc telt el, és már ki is követte. Ekkora szemétkedést még nem csinált, és bár piti dolog, óvodás szint, de ő halál komolyan gondolja és gonoszkodik, ahogy az ovisok szoktak. Természetesen ez a valaki észre se vette, hogy ez a barom azonnal kikövette szinte, továbbra is követi. Az első képen ott van az ő neve mellett még valaki, aki szintén követi, viszont a másodikon már egyik sincs ott. A másik természetesen nem követte ki, de van egy Laineres oldalam is, és az elsőt arról csináltam, a másodikat meg a Linzeresen. Természetesen Linzert mindkettő profilon követem. 


Ezek után már százszor meggondolom, hogy egyáltalán elmenjek-e a bajnokavatóra, ami egyébként egy nagy rakás szemét, egy nagy bohóckodás, a barmok istenítése, mert a szurkolók ezt csinálják. Szerencsére ilyenkor a legtöbb figyelmet nem ez a kis marha kapja. Vele elég kevesen foglalkoznak így külön. Idő és pénz pocsékolás. 
Ha továbbra is így fog alibizni, már ötödikén se lesz kedvem elmenni. Vasárnap nem fogom látni szerencsére, a programomat meg nem fogom lemondani, illetve lerövidíteni, hogy megnézhessem a szánalmas mocskos alibizéseit és okoskodásait. Ja és a Linz kikapott, így még nagyobb a pont különbség. 12 pont. Ez már behozhatatlan, de lehet számítások szerint még van esély, de ez akkora baromság, hogy nem igaz. De így még nem lehet kijelenteni, hogy bajnokok, pedig már azok. De még nem hivatalosan. 
Május 1-én lesz a kupa döntő, na azt megnézem és, ha ott is alibizik, nem tudom, mit csinálok. A mánia elfajult azzal, hogy újra összejött azzal a MOCSKOS SZEMÉTLÁDA KURVÁVAL! Ezt a mániát ilyenek is el tudják baszni, mert ez a gyerek kiforratlan személyiség és ELMEBETEG. A kiforratlan személyiséget nyilván az elmebetegségének köszönheti, mert az teszi tönkre az ember személyiségét. Nem csak a skizofrénia, ami a legsúlyosabb, hanem vannak még azon kívül olyan elmezavarok, amik szintén ezt teszik. 

Esetleg feltételezhető, hogy kapott gyógyszert, vagy magasabb adagot, ha eddig is kapott és azért ilyen érzelemmentes. Ezeknek a gyógyszereknek pont ez a mellékhatásuk, illetve a fáradtság, karikás szemek a sok alvás ellenére is. 
Nem tudhatjuk biztosra, de elég fura ez a változás és az a mocskos kurva nem lehet erre egyetlen magyarázat. Nyár végén és ősszel miért nem volt ilyen? Vagyis ennyire?
Mikor nyilatkozta, hogy a szünetből egy hetet végig edzett, akkor később, mármint ősszel hazugságnak gondoltam, de valószínűleg igaz. Mivel akkor nem volt együtt a szajhával, akkor fontosabbak neki az edzések, meg a meccsek. Mikor vele van, el nem menne külön edzeni, hülye lenne, és hát Laura se hagyná, kikövetelné, hogy vele foglalkozzon helyette. De nem is nagyon kéne erőszakoskodnia, hisz elég, ha kimossa az agyát. Baromi könnyű dolga van ezen a téren is. 

Most kibaszott csalódott vagyok, pedig a kis faszságai ellenére nem soroltam a férgekhez. Nem hiába. Egy beteg embert miért kéne oda sorolni, aki nem rossz indulatból csinálja, csupán megragadt érzelmileg óvodás szinten.
Az is furcsa, hogy március eleje óta szó szerint egyszer sem nyilatkozott, holott előtte szinte minden meccs után. Erre is kéne valami magyarázatot találni. Nem lehet az az egyetlen, hogy elkezdte mondani megint a pesszimizmust. Lehet, kapott volna arra egy kisebb büntetést, hogy egy ideig nem nyilatkozhat, de nem ilyen hosszút. Ha ő nem akar nyilatkozni, az megint csak drasztikus változás az ő részéről. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése