2019. április 28., vasárnap

Ez egyre visszataszítóbb

Nem tudom, már mit mondjak, teljesen ki vagyok akadva. Most kijelenthetem, hogy ismét LE VAN PUKKANVA. Egyre lejjebb süllyed ez a gyerek és biztos vagyok benne, hogy ezt a görénykedést nem fogja sokáig csinálni, mert egyszer mindenkinél betelik a pohár. (Kivéve Lauránál, mert ő is percenként meggondolja magát ezzel a kis görénnyel kapcsolatban). Hála istennek nem láttam ezt a kibaszott meccset (bár most az egyszer nem bántam volna, mivel kikaptak). Ez a kis idióta cserepados volt végre, de biztos vagyok benne, hogy a kupadöntő miatt, mivel kellenek oda a fontos emberek és az edző szerint ő az, közben meg semmit nem tud hozzátenni a játékhoz, azelőtt hisztizett és a küzdés ellenére csak egy haszontalan valaki a pályán (max az ellenfélnek hasznos). Most meg ugye az alibizés megy, mióta az utcasarkival van együtt, de ezeket már elmondtam.

Rettenetes képek jelentek meg róla.


Ez már kritikán aluli és szó szerint hatvannak néz ki. Egy öregember, olyan benyomása van. Ez a lepukkantság attól van, hogy alig alszik, éjszakába nyúlóan bulizik a kibaszott Laura ivadékokkal, ha meg nem azt, akkor Laurával kell foglalkozni hajnalig. Ennek a kis idiótának nem gond ez, úgyis szar alvó, tehát így már nem is unatkozik éjjel, de tény, hogy sokkal kevesebbet alszik, mint, amikor egyedül volt. Ennek ellenére játszatja ez a hülye edző. 
Ez a meccs után készült, amikor már kikaptak és mindjárt elbőgi magát. De mi a fenének, hogy, ha csak alibizni tud, mert ilyen lepukkant kinézettel nem csinálhatott mást, biztos, hogy nem volt a régi ma sem. Meg, ha már úgyis bajnokok? Mi a ráknak bőgni egy jelentéktelen vereségért? Látszik, hogy nem aludt. Múltkor meg miért nem érdekelte az egész, illetve miért nem örült a góloknak? Természetesen Laura van a háttérben, amit már kielemeztem, de lehetséges, hogy csak látszat az érdektelenség, meg az alibi, mivel hulla fáradt, nem tud normálisan játszani. Ez meg természetesen Laurának köszönhető, közben meg hülyíti is. Ez lehet a megoldás, a hulla fáradtság. Vajon mit csinált volna, ha egészen véletlenül most nem lennének bajnokok? Felakasztaná magát? Simán kinézem belőle, amilyen ostoba és labilis. 


Már meccs előtt is kibaszott lepukkant meg fáradt volt, tehát nem a meccs miatt fáradt el, ahol már úgy lép pályára, hogy nem aludt szinte semmit, emiatt meg csak az alibit látja tőle az ember. 
Ha érdekli, de közben az látszik, hogy telibe szarja az egészet, ez akkor is ritka gusztustalan és visszataszító, amit csinál. Mi a faszért kell állandóan bulizni. És most megint azt kell mondjam, hogy októberben igen is kiment bulizni, mert bár nagy bizonyítékok nem voltak, de kisebb jelek igen. Azért hittem, hogy mégsem, mivel, amikor nem voltak együtt, teljesen más volt, akkor komolyan veszi az edzéseket és a meccseket, de amikor a riherongy ott van, akkor ezt a szánalmas diszkózást csinálja. Tudjátok, miért csinálja? Mert megteheti, elnézik neki, és ezt érzi is, és a betegsége mögé bújik, hogy mivel neki ez a baja, akkor nézzék el neki. El is várja és, ha valaki ellentmond, hisztizik, mint egy óvodás gyerek. Na, olyankor kéne neki egy hatalmas pofont lekeverni, hogy odavágódik izomból a falhoz. 


Mikor meglátom a csuklóján azt a kibaszott karszalagot, ordítozni és tombolni tudnék, úgy felidegesít és irritál. MERT EZ A SZEMÉT KURVA CSAK ELRONTJA A MÁNIÁT, MERT ILYEN SZARSÁGOKAT KELL ELTŰRNI, MEG NAGYON SOK GUSZTUSTALAN DOLGOT!!!
Még azt mondják egyesek, hogy féltékeny vagyok. Na, persze, ezt a görény idiótát még havernak sem fogadnám el. Ép eszű lány nem akarna vele lenni, csak az idióta picsák legfeljebb, akiknek nem jár normális pasi, így beérik ezzel a kis idiótával, akit hülyének lehet nézni és úgy formálják át, ahogy akarják. Az első képen látszik a szánalmas, óvodás karkötő, de ez már nem a régi, mivel azt biztosan kidobta, ezért újat csináltatott, de ez még gagyibb, mint a másik volt. Olyan, mint egy hajgumi. Egyre ízléstelenebb és szánalmasabb.


Az ellenfél úgy és akkor csinált belőle bohócot, amikor kedve tartotta. Egy hulla fáradt, az éjszakát átvirrasztó, alibi idiótából nem nehéz.
Még egy észrevétel. Megint ki van hidrogénezve a haja, mint, ahogy ősszel. Természetesen Laura áll a háttérben, mivel ez jön be neki, így rábeszéli ezt a marhát, és továbbra sincs nehéz dolga. Ha azt akarná, hogy rózsaszínre fesse, akkor azt is simán megtenné, higgyétek el.


Itt még jobban kirajzolódik a hidrogénezett haja. Csinálja csak, hogy minél hamarabb tönkremenjen és jó korán kezdjen el kopaszodni. Már most sincs sok haja, tíz év múlva már érezhetően lesznek a kopaszodás első jelei, húsz év múlva meg már annyi haja lesz, mint egy nyolcvan éves papának. A képen pedig az látható, hogy alig tudja megtartani a labdát, de végül az ellenfél elveszi tőle, aminek a vége egy nagy taknyolás lesz. Komolyan mondom, annyira kiszámítható, hogy nem kell nézni a meccset se, hogy megmondjam a képekből, miket csinálhatott. Csak a szokásosakat, és attól, hogy néhány szokásost csinál, még nem jelenti azt, hogy nem alibizett és újra a régi, mivel a szerdai meccsen is volt egy-két szokásos, kicicáztatás például, vagy eltaknyolás. 
Ráadásul ez ugyanaz az ellenfél, mint, aki az előző képen van és az előző kép ennek a képnek a folytatása. Mit mondtam, hogy eltaknyolás, pedig, amikor azt leírtam, még nem tűnt fel, hogy ugyanaz az ellenfél szerepel mindkét képen. 

Észrevettetek még valamit? Ez leginkább a fejhallgatós képen látszik. Alig látszanak a pattanásai és ezt azóta vettem észre, mióta újra összejött azzal a kibaszott kurvával. Annyi lehet a magyarázat, hogy az a felszínes kis kurva nem tűrte, hogy ennyire pattanásos, hogy csak leégeti őt a barátnői előtt. Ezért megkövetelte, hogy alapozza le, talán vett is neki egy alapozót, hogy ne látszódjanak ezek a gusztustalan pöttyök, amiket ő tart leginkább undorítónak. Ősszel még nem volt semmi baja vele, akkor még látszódtak, nem is akárhogy, most meg hirtelen eltűntek. 
Egyre visszataszítóbb és elviselhetetlen már ez. Semmi jót nem lehet már mondani erről a gyerekről. Bassza csak széjjel a szervezetét a nem alvással, az állandó diszkózásokkal, illetve menjen hulla fáradtan meccsre és edzésre. Majd csak összeesik egyszer, de akkor már nem lesz visszaút, szépen vissza küldik az amatőr ligába, mert ezt sokáig már nem fogják eltűrni. 

Most megmutatom, kikkel lóg újabban, ha már a szombati bulijukon nem tudott részt venni. Legközelebb hazai meccs május 12-én lesz, akkor majd mehet éjszakázni azokkal a mocskokkal. Bár nem tudok róluk semmit, de iszonyatosan ellenszenvesek és nem Patrickék azok. Ők nem ellenszenvesek amúgy, sőt, az egyikük még kifejezetten szimpatikus is nekem, de ezek a mostaniak nagyon. Ezek inkább csak első benyomás róluk, de a Laura ivadékokról akkor sem lesz jó véleményem, ha, csak nem kezdek el úgy foglalkozni velük és szolgálnak arra rá, hogy szimpatikusak legyen. Nem valószínű.


Jobb szélen az a szakállas fazon kifejezetten taszít is és a kis buzi gyerek meg balról a második helyen ül, akinek szombaton látjolt a kis görény. Ezek voltak ott a bowlingozásnál, ami egyébként március 30-án volt, természetesen hazai meccs előtti éjszaka. Akkor meg már próbálkozhatott Lauránál, azért választotta az ivadékokat és nem Patrickékat. Patrick biztosan Salzburgban volt már, mivel ők voltak másnap az ellenfelek, illetve egy csapattársa, aki Patrick ivadék. Ő is az Austria Wienben játszik. Van egy a St. Pöltenben, illetve azt a fekete hajút azt nem tudom, róla semmit se tudni és lehet, nem első ligás csapatban van. 



Bár nem látszanak lezüllöttnek, de akkor ritka ellenszenvet érzek. A videókban egy kis ízelítőt láthattok az éjszakai életből, ami már magában rohadt taszító, még, ha meg is látja, milyen emberek vannak ott, a normális embernek csak jobban elmegy a kedve. 

A kis kurvái is itt buliztak, akik szintén Laura ivadékok. A fiúktól függetlenül voltak ők is ugyanazon a helyen.


No comment. Laura2. Divat leszbik, mert közben ezzel a kis idiótával dugatják magukat, aztán még ki tudja kikkel. Közben meg egymással is csinálják, de azt csak divatból.




Tőlük is láthatunk ízelítőt. Ha nem páwa buzi gyerekekkel találkozunk a diszkóban, akkor pláza picsákkal. 

Ezek az új barátai, ő velük foglalkozik most (bár a kurvák posztjait nem nagyon lájkolja, de van, hogy igen, a fiúk meg ritkábban posztolnak).
Mi van Patrickkal és az ivadékaival. Patrick se ezzel a kis görénnyel lóg a legtöbbet. Lehetséges, hogy őket is cserben fogja hagyni, de ők még követik Laurát, és ő is őket. A Lainer ivadékok meg már nem, tehát lehetséges, hogy ezért görénykedik velük folyton.
Egyre rosszabb társaságot talál magának, egyre jobban lefele süllyed. Ezek a fiúk nem első osztályú focisták, Patrickék meg igen, illetve a Lainer ivadékok is. Az amatőr ligában meg szinte elvárás a bulizás meg az ivás. Ebből is látszik, hogy oda való, ott lehet alibizni, éjszakázni meg ilyeneket. Mintha hipnotizálva lenne Laura által.
Kíváncsi leszek a május 1-i meccsre, mennyire lesz hulla és milyen szinten fog alibizni. Lesz min idegeskedni bőven júniusig, mert, bár május végén vége a bajnokságnak, utána még vannak válogatott meccsek. Ott is fogja csinálni a hisztit.

Ja és lassan két hónapja semmi nyilatkozás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése