2019. május 2., csütörtök

Kis puncsológép

Erre már tényleg nem lehet mit mondani, egyre irritálóbb már ez, és természetesen a szokásos bundás kenyér a reggeliző asztalról nem maradhatott el. Szinte egyértelmű, hogy megvásárolták és valakinek érdekében állt, hogy maradjon a 2-0, elég sok fura szituáció volt. A Rapid jobban játszott, szinte csak az egyik térfélen zajlott a játék, amerre a Rapid támadott, mindkét félidőben. A 2-0 már be volt biztosítva az első félidőben. Érdemes belenézni a szánalmas instázásai posztba, az naponta frissül.


Ezért a jelenetért érdemes volt bundázni egy jó nagyot. Viszont most kezdeném a legelejéről. A csapat már előző nap Klagenfurtba utazott, meg is volt az edzés és a kis dögről is került fel videó. 


Nézzétek csak, ki mellett fut. Albert Vallci mellett, akinek most iszonyatosan puncsol már egy ideje. Törekszik arra folyamatosan, hogy mellette maradjon. Nem tudom, mit érez ilyenkor, de nem ártana neki már pár pofont, mert egyre undorítóbban viselkedik. Ezek a szánalmas puncsolások hányingerkeltőek. 


Albert Vallci áll Stefan és közötte és a képen megint csak az látszik, hogy magyaráz, de Albert és Stefan csak egymásra figyelnek, és ez a kis dög háttérbe szorul. Ez volt a válogatott meccsen is, amikor Stefan és Konrad beszélgetett, ő bevigyorgott, magyarázott, de nem nagyon figyeltek rá. Ha már három ember van ott, akkor legtöbb esetben ő az, aki háttérbe szorul. Biztos ez van, amikor a Patrick ivadékokkal van. Ott miért lenne figyelem központjába, ha mindenhol csak háttérbe szorul, van, akik levegőnek nézik és még ő is törekszik arra, hogy a háttérben maradjon, de erről később írok, azt már az ünneplésnél fejtem ki.


Egyszerűen szörnyen nevetséges volt, amit művelt a meccsen. Továbbra se volt nagyon érezhető, ami előtte, hogy nagyon akar, hogy a belét is kihajtja, de azért nem volt annyira alibi, mint múlt hét szerdán. Az egész csapat alibi volt, így nem csoda, hogy ő is az volt. Ez jellemző is, hasonló fos alibi játékkal nyerik meg rendszeresen a meccseket, akkor is, ha az ellenfél jobb náluk. 


Akárhányszor hozzá került a labda, és csinált volna valamit azzal a labdával, eltaknyolt. Tehát az összes próbálkozása meghiúsult ez miatt. Kétszer is pocsék passzt adott a másik oldalra, hogy az kiment a francba. Másodjára taknyolásra késztette a csapattársát, olyan hosszú volt, az meg nyújtózkodott érte, de sajnos kiment, ő meg Linzerhez hasonlóan eltaknyolt. Nyilván, nem ez volt a célja ennek a kis hülyének, de még értelmesen se tud passzolni, ha hosszan kell. Tavalyhoz képest van egy fejlődése, hogy nem adja el annyiszor már, helyette hisztisebb lett. 


Régebben legalább fel tudta lökni vagy rúgni az ellenfelet, most már ezek se nagyon jönnek össze neki. Elkezdte összevissza lökdösni az ellenfelet, többet is. Egyik se esik el, helyettük ő került a földre. Ez sem meglepő már, egyre több ilyen van. Egyszer sikerült felrúgnia, azonban ezt a bíró tovább engedte. Ez is egyre többször fordul elő, hogy, ha ő rúgja fel, le se fújja, de, ha más, akár a csapattársa ugyanazt csinálja, akár azonnal Linzer után, azt már fújja is le és felmutatja a sárgát az érintettnek. Nem értem, hogy lehetnek ennek a kis hülyének ilyen különleges jogai, de ő ezt érzi és azt is, hogy ő megteheti, ha esetleg lefújják, akkor jobban felháborodik és hisztizik, mint előtte. Ahelyett, hogy hatalmas pofonokkal helyre raknák, bár sokat az sem segítene rajta, de legalább nem lenne kivételezett. 


Aztán sárga lapot kap az egyik csapattársa (Patrick Farkas, aki a neve ellenére nem magyar amúgy és a meccs végén megkapja a második sárgáját). Helyette ez a kis görény megy oda pofázni a bírónak, szokás szerint majd belemászik a bíró arcába. Annyira nem hevesen, mint, amikor ő kapja. 
Aztán a további balfaszkodásai, amik nem meglepőek: Elég sokszor kicicáztatta magát az első félidőben, volt, hogy folyamatosan egymás után. Eltaknyolt abba is, hogy belefejelt a labdába, ez sem újdonság már. Aztán volt olyan is, hogy olyan rohadt szarul vette át a labdát, hogy elpattan tőle jó messzire, és ezt is már megszokhattuk. Most szerencséje volt, hogy csapattárshoz pattant és nem ellenfélhez, mint, ahogy ez szokott lenni. De olyan is szokott lenni, hogy nem pattan el annyira messzire, de azért nem mondható el, hogy rendesen vette át. Nem hiába, hogy ilyenkor az ellenfél röhögve elveszi tőle. Természetesen spontán is elvették tőle folyamatosan, egy labdát se tud megtartani. Volt egy nagyobb rárúgása, ami már ért valamit, de középre, ahol a kapus röhögve kivédi. 
Jöjjön a nagy puncsolása.


Már azt sem tudja, milyen módon puncsoljon Dabburnak. Összevissza simogatta a vállát, és szépeket mondott neki. Dabbur természetesen rá sem nézett ekkor, de aztán csak elérte ez a dög, hogy átölelje őt. 


Természetesen nem mondott neki semmit, de ellökni azért nem fogja, ha már kiharcolta. Mostanában nagyon ölelős lett, mindenkit ölelni akar, ez is csak a puncsolásához tartozik. Tavaly meg szinte senkinek se engedte, hogy átölelje (Na, jó az edzőnek igen). A második félidőben is volt pár puncsolása, még az ellenfél irányába is. 
Erről a kis puncsolásról került fel videó is.


Ilyenkor kellene pofán csapni végre, mikor ezt csinálja, de nyilván, meccsen nem lehet. Edzésen sem maradhatnak el a szokásos kis puncsolásai, na akkor kaphatna egy vagy két pofont. Inkább csak levegőnek nézik, de nem pofozgatják. Miért tennék? Különben sem a játékosok dolga lenne ez, de Ulmer, mint csapatkapitány, megtehetné, vagy annyit, hogy leordítja a fejét és jól helyre rázza. Tehát innen fúj a szél, nyilván megtette párszor, és itt a válasz is, ezért nem kap Ulmer szinte soha lájkot, nagyon ritkán csak. Olyan napokon, amikor jól viselkedett és Ulmer, mint csapatkapitány megdicsérte. Azonos térségből érkezők összetartanak, de itt sajnos nem működik, mármint Linzernél, mert vele nem is lehet, mert csak görénykedni, puncsolni és szemétkedni tud. Meg az ilyen salzburgi ivadékoknak nyal, így telibe szarja, hogy Ulmer is Linzben született, aki meg nem tud ezzel mit kezdeni és egészen biztos, hogy ő is leszarja ezt a kis hülyét, hogy éppen, hová akar tartozni. (Mert mindig máshogy vélekedik ezzel és Laura van a háttérben, akkor salzburgi akar lenni nagyon). 
Folytatom a meccsel.


Volt olyan, hogy szaladt, szinte sprintelt, a labda nem volt nála, ezért ellenfél se volt a nyakán, és erre mi történik? Eltaknyol csak úgy semmitől és ezzel se mondtam újat. Meg volt olyan is, hogy beleszaladt az ellenfélbe, mondanom sem kell, hogy ő taknyolt el, nem az ellenfél. 

Félidőben a csapat oldala ezt rakta fel. 


Röhögnöm kell, komolyan? Mi a franc ez? Mi a faszért raknak fel ilyen szarságot? Mondjuk, nem is baj, mert ezen tényleg csak röhögni lehet. Felrakják, ahogy belép egy ajtón, nevetséges, annyira unatkoznak már. Nem is csodálom, ezen a meccsen csak halálra unhatta magát az ember, mint, ahogy a többi meccsek többségén is. Ezért nem csoda, hogy ehhez hasonló szarságokat raknak fel közben. 
Meg ez a kis idióta úgy jár amúgy is, mint akinek tele a gatyája, tehát beszart. Annyira undorító járása van, hogy az nem igaz és ez élőben még gusztustalanabb, mint tévében meg videókban. 

Bocsánat, az ellenfeles puncsolás még az első félidőben volt. Szögletnél az egyik ellenfél eltaknyol, pont az ő lába alatt, és ez a kis dög annyira nem figyel, hogy majdnem fejen tapossa. Talán észrevette, mert olyat csinál, amit nagyon ritkán szokott, mikor ilyen puncsolós időszaka van, mint most. Felsegítette a földön fekvő ellenfelet, aki nem miatta taknyolt el. Mondjuk, lehet nem az ellenfél személyének szólt, hanem megakarta mutatni, leginkább a csapattársainak, hogy ő milyen emberséges, hogy felsegíti az ellenfelet. Mint, amikor belájkolta Ulmer két napos képét visszamenőleg, csak azért, mert megsérült. Pedig a lájkolás egy jelentéktelen szarság, aztán ki tudja, mit össze nem puncsolt neki élőben. 


A második félidő már kritikán aluli volt, tényleg. Végig csak alibizett, mert már hulla fáradt volt szokásos módon. Minél jobban alibizik, annál jobban jár a nagy pofája. Ez azért van, mert, amikor hajt és küzd, nincs ereje pofázni. Viszont, mikor megáll, akkor már magyaráz, meg okoskodik, hogy, amit neki kellene megcsinálni, inkább odapofáz a többieknek, hogy ők csinálják meg. Felháborító! Ezt is akkor csinálja intenzívebben, mikor együtt van azzal az mocskos szemét kurvával. Nem tudom már hogy kifejezni a gyűlöletemet. Igazából nem is Laurát gyűlölöm, hanem ezt a kis dögöt. Laurát önmagában leszarom, de ha együtt van vele ez az idióta, csak jobban szétbassza a mániát, és egyre irritálóbb viselkedést mutat. Hát ezért. 


A hiszti is jobban ment. Sokszor a nagy semmiken háborgott, amikor nem történt semmi olyan, de ő már pattogott, mint a gumilabda. A bíró meg természetesen telibe szarta, de majd a meccs végén történik egy ezzel kapcsolatos felháborító dolog, ami azt mutatja, hogy amit ez a kis dög megtehet, más már nem. 


Eddig negyvennek nézett, most már hatvannak. Annyira ráncos a képe, hogy az nem igaz és mikor meglátom, megdöbbenek, hogy atya ég, ez csak 21 éves? Teszem fel magamnak a kérdést. És igen, tényleg csak annyi, de annyira idegroncs meg hulla fáradt, hogy az megöregíti az embert és meg is betegíti hosszú távon, ami szintén öregít. Meg az állandó éjszakázás, nem csoda, hogy ilyen ráncos. Ha kinagyítjátok a képeket, láthatjátok, hogy a bőre már úgy meg van ereszkedve, mint Rosickynek, aki lassan negyven. Egyáltalán nem feszes a bőre, mint a 20 évesek többségének, ez lenne normális. De most már Rosickyn is túl tesz, mert már hatvannak néz ki. 
Vissza a meccsre. Az ellenfél a nyakán, próbálja tőle elvenni, sikerült is volna, de már annyira a pálya szélén történt, hogy ez az idióta inkább kirúgta. Ekkor az ellenfélnek bedobás és ez a kis csicska elkezd rajta hisztizni és azt akarja a bírónak megmagyarázni, hogy az ellenfélről ment ki, mikor tök egyértelmű, hogy ő rúgta ki.
Volt egy másik ilyen is később. Hisztizett, hogy az ellenfélnek volt szabadrúgás. Ilyen szarságokon hisztizik már, tavaly ilyenért még nem háborgott, meg mások sárga lapja miatt sem. Most meg azokon is. 
A második félidőben már kevesebb szokásost csinált, mert inkább alibizett, de azért a taknyolások ekkor sem maradtak el, azonban már kevesebbet, mint az első félidőben. 


13:00-tól nézzétek, amikor Farkas megkapja a második sárgáját. Páran odagyűlnek a bíró köré, majd megjelenik a kis dög, félrelök mindenkit és elkezd pofázni, hogy itt is belemászik a bíró képébe, de már annyira, hogy az már neki is kellemetlen volt, és gyorsan lehajtotta a fejét szokásos módon. Vagy csak annyi, hogy rájött az ösztön, mert neki már ösztönből van a földön a feje rendszeresen, hogy elfelejti magát, nem veszi észre. Amikor észbe kap, gyorsan felnéz. Gondolom rászólhattak már többször. Itt van az, ami felháborító. Farkas a második sárgát pofázásért kapta. Mikor ez a kis görény pofázik, belemászva a bíró képébe, még csak sárgát se kap érte (vagy már a sárga lapja miatt hisztizik). Más már nem teheti meg, kapja azonnal a sárgát, akár pirosat is, ha már volt sárgája. Ebből is látszik, hogy ez a dög többet megtehet, mint a többiek. Ő legfeljebb csak az ezredik pofázásért kap sárgát a meccs végén. Volt már ilyen.

A puncsolásához még annyi, hogy a saját kapusuk nekiment a kapufának, el is esett és ez a kis rohadék már szaladt is felsegíteni, de már nem volt rá szükség, mert felkelt egyedül. Ez sem a szokása, ha csapattárs fetreng, azt is telibe szokta szarni. Most meg ilyen puncsolós időszaka van, de nagyon durván már, Ennyire még ősszel sem puncsolt. Mindjárt beszélek erről többet és a lehetséges okáról. Egy másikról, mert az egyik az Laura, bár nem ő a fő oka, de közrejátszik nagyon.

Egy másik összefoglaló videó a meccsről.


Most jöjjenek az ünneplős képek és videók.


Tudjátok, mit csinált ez a kis idióta. Itt ő a bal szélen elől volt az első sorban, majd ugrálás közben behúzódott valaki mögé szándékosan, nehogy elől legyen és látszódjon is belőle valami. Annyira hátra azért nem ment, tehát látszódott, de jóval kevesebb, mintha elől maradt volna. Ráadásul, aki mögé bebújt, az magasabb nála. A képen már be van ott búja az öltönyös bácsi és a mellette lévő játékos mögött. 


Itt is a szokásos. Minden egyes ilyen ünneplésnél, amikor a szurkolók előtt ugrálnak, ő beáll a többiek mögé és ott ugrál egyedül, míg a többiek elől, egymásba karolva. Nyilván kötelező az ünneplés, de látszik, hogy nagyon nincs kedve hozzá, azonban puncsolás is állhat mögötte. Abból is látszik, hogy fárasztja az egész, hogy az öltözős ünneplős videókon már rajta se volt. Ott lehetett, mert ez kötelező, de jól el volt bújva, mert már unta és fárasztotta az egész. Hulla fáradt volt már, de amúgy is utálja ezt a csoportosulást, meglátszik abból, hogy mindig elbújik, meg teljesen hátramegy. Meg, amikor szerepelni kell, akkor olyankor nem puncsol oda, hogy rajta legyen ő is a képeken és a videókon. Például, amikor a klikkel külön közös képeket csinálnak, esetleg szelfiznek. A szurkolók előtt ez ment, de egyik klikkhez sem csapódott oda. Ilyenkor nem megy a puncsolás, amikor szerepelni kell? Inkább elbújik, mert egy kis szemétláda, jobb elzárkózni, kis nyomorék csicska. Kicsit hasonlít a Nestára ebben, de rajta még nem tesz túl (rajta zárkózottságban soha senki nem fog túl tenni). 

Persze, tudom, ha ott lett volna, és közösen ünnepel, kiabál és ugrál a többiekkel, akkor meg azért szidnám és mondanám folyamatosan, hogy nem tudja már, kinek és hogyan puncsoljon. Fura is lenne ez tőle, tehát teljesen jogos, mert ő nem ilyen, tavaly is ugyanezt az elbújást csinálta, tehát igazából ez az igazi énje, nem a másik, amit leírtam, az extrovertált. Ha extrovertáltként viselkedne, tuti, hogy megjátszás lenne mögötte. Hagyjuk ezt, nem történt meg és kész. 


Mekkora pocsékolás megy, hogy a sort egymásra öntögetik, ahelyett, hogy meginnák és jól berúgnának. Mondjuk az sem lenne sokkal jobb, de egész biztos, voltak akik később elmentek bulizni és bebasztak. A kis dög se maradt otthon, még, ha utálja ezt a csoportos ünneplést, mivel puncsol, nem mondhat senkinek nemet és nem csinálhat azt, amit akar. Hisz a puncsolás szinte egyenlő azzal, hogy másoknak megfeleljen. Tudjátok, ez tipikus Mérleg tulajdonság. A puncsolás meg azt jelenti, hogy nyalizás Mérleg módra.


Megtörtént a csoda, majdnem két hónap után újra nyilatkozott és megint a kis szarságait. Egyszerűen röhejes és nevetséges, amiket mond. Kezdjük! Kritizálták a pálya minőségét és ő nem bírta ki, hogy ne reagáljon erre valami ostobasággal. Úgy látszik, lejárt a büntetés.

"A gyep elhasználódott, de számomra ez nem probléma. Falun nőttem fel, ahol még durvább volt a pályák minősége. Könnyebb lett volna játszani egy jobb minőségű pályán, de el kell fogadni a körülményeket"

Nem is tudom, hová tegyem ezt. Egyszerűen annyira nevetséges és szánalmas, hogy az nem igaz, és borzalmas, hogy nem tud normálisan nyilatkozni. Nem tanítják meg neki? Vagy inkább nem tartja be, amiket mondanak neki, hanem csak mondja, ahogy akarja, illetve, amit akar. De ezzel csak magát járatja le, itt most leginkább a falusi pályákat. Lehet, hogy gagyi, de nem szabadna ilyeneket kiteregetni. Például, amikor Rosicky kritizálta a cseh pályákat és az angolokhoz hasonlította. Ott meg inkább a tipikus Kelet-Európai lenézés volt érezhető. Mikor a Kelet-Európai Nyugat-Európába megy, majd utána elkezdi mocskolni az otthoni dolgokat. Ez mindenkinek ismerős ebben az országban is, esetleg valamelyik ismerősétől. Nevetséges. Eltértünk a témától, vissza Linzerre. 
A következő nyilatkozata még nevetségesebb volt.

"Ha valaki úgy gondolja, hogy már előre ünnepel, akkor azzal csak rosszat tesz. Úgy gondolom, nem kellene. A hangulat most jó, de holnap regenerációs edzés lesz, mivel vasárnap egy fontos meccsünk lesz"

Most ez komoly? Az előre ünneplést egyértelmű, hogy pesszimizmusból mondta, és lehet, mondta azt is, hogy bármikor kikaphatnak, megfordulhat a meccs az ellenfél javára, csak azt már muszáj volt kivágni. Vagy már nem merte mondani a büntetése után. De őt ismerve egyértelmű, hogy erre gondolta. Valamennyire igaza van abban, hogy nem jó előre ünnepelni, de ő már átesett a másik oldalra. Előre temetkezni jó dolog? Mert ő azt csinálja, de észre se veszi már magát. Biztos leüvöltötték a fejét márciusban és mondták, hogy gondolkodjon el rajta, addig nincs nyilatkozás. És most letelt a büntetés, alig várta már, hogy a kis szarságait mondja. 
Lehetséges, hogy a többiek már előre örültek (ha nem is mindenki), ebből is látszik, mekkora bunda, de elképzelhető, hogy nem avatnak be mindenkit. Linzeren meg látszik, hogy ő nincs ezekbe beavatva, így ő nem kap reggelire bundás kenyeret. 
Ekkor elkezdte nekik a szokásos okoskodást, hogy mi az, hogy előre örülnek, hisz bármi történhet, majd elkezdte a szokásos pesszimizmust, meg a lehúzást. Ez csak egy elmélet az öltözőben történtekről, de a pályán is csak jár a nagy pofája folyton. 
Edzés és a vasárnapi meccs. Mi a faszért gondol ezekre, mikor az ünnepléssel kéne foglalkoznia és nem előre gondolkodnia. Emiatt nem tudja átadni magát a bulinak, mert csak ezek vannak a fejében, hogy jaj, mi lesz a következő meccsen, holnap edzés. De azért a kurvájával elmegy bulizni, mert arra nem mondhat nemet, hisz annak kell lennie, amit Laura akar. De ő is gyakrabban megy bulizni a barátnőivel, mint ezzel a kis idiótával. Akkor majd elhívja valamelyik ivadék, azokra se mond nemet. Utána meg csodálkozik, hogy hulla fáradt a meccseken. Ám nem a bulizások miatt nem alszik rendesen, amikor nincs együtt a riheronggyal, akkor komolyabban is veszi, mert nem tereli senki rossz irányba. Olyan gyenge jellem és puncsoló. 


Ott van elbújva a magasabb emberek mögött és direkt beállt mögéjük, hogy ne látszódjon. Nevetséges. Menjen haza inkább és foglalkozzon a másnapi edzéssel, meg a vasárnapi meccsen. Biztos előre görcsöl rajta, de mi a francnak, azt nem tudom. Úgyis már bajnokok, de, ha kikapnak, akkor meg bőg meg hisztizik. 
Van videó is a nyilatkozatáról.
A második videóban lesz. Vele kezdi, de nem olyan rövid az ő része, többször is szerepel, tehát tekergessetek. 




Már rég nem olyan, mint régen. Egyre ocsmányabb és lepukkantabb. Ja és egyre öregesebb, de ezt már mondtam. Ez azért van, mert hulla fáradt és alig alszik, és rosszabbul, mint eddig. Emlékeztek még az éjjeli instázásaira? Most is nyomja, csak nem lájkol, mert egyre jobban szelektál. 
A videóban is kritikán aluli. A szokásos rángatózásai, szemvibrálásai és vállrángatásai megvannak, de most sokkal intenzívebben. A beszéde is sokkal kapkodósabb, izgágább. Egy igazi kis idegroncs, meglátszik a pályán is a kis szánalmas viselkedése alapján és a videóban is jobban rángatózik. Meg ez az ocsmány lenyalt haj csak ocsmányabbá teszi. Valaki leüthetné már a büdös francba, mert ezt már nem lehet bírni idegekkel, amiket ez csinál. 

A meccs utáni nap Stefanékkal lógott. Kipróbálta Stefan motorját és Leni felvette, ahogy bénázik vele.


Leniék még nevetnek is, amin nem csodálkozom, ezen az ügyefogyott gyereken csak azt lehet. Mintha most látott volna először motort, de az kétségtelen, hogy most ült rá először egy motorra. Egy kis balfaszkodást, alig tudta még elindítani is. Ráadásul úgy be van öltözve, hogy nem igaz, mellette Stefan meg pólóban és rövidnadrágban. Ha a naptárra hallgatunk, akkor Stefannak van igaza. Meg az a nagy bumszli táska a hátán. Egész nap azt cipelte? Kinézem belőle. Mi a franc lehet benne, hogy azt kell cipelnie egy délutáni sétához? Az már nem derült ki, hogy végül ment-e vele, de valószínű, hogy inkább nem, mert Stefan se olyan hülye, hogy kockáztassa, hogy ez az idióta tönkrebassza a drága motorját.
Több ilyen ügyefogyott videója van, egészen biztos, hogy nem csak a pályán csetlik-botlik összevissza, hanem az életben is. Miért is lenne másképp? Emlékeztek még a leugrós videóra? Na ott is felsült a kis menőzéseivel, hisz megakarta mutatni, hogy le mer ugrani. Kis hülye gyerek. Stefan motorjával meg száguldozni akart, hogy menőzzön, de szerencsére Stefan nem engedte (csak feltételezem, hogy volt annyi esze). Egyszer ez a gyerek úgy összetöri magát, ha így folytatja, hogy azt le se merem már írni. Bár mondjuk inkább ne így legyen vége a mániámnak, hanem azzal, hogy kiszorul a csapatból. Inkább hagyja abba ezeket a marhaságokat és nem történik semmi baj. Ezzel kapcsolatos lájkolásai a szánalmas instázásai menüpont alatt van.

Ja és a puncsolásának okairól még nem írtam. Ugye most rájött valami intenzív puncsolás a csapatban, és megfigyeltem, hogy először ezt április 14-én vettem észre. Az edző meg 10-én jelentette be, hogy elhagyja a csapatot. Elméleteim szerint a kis görény úgy megijedt, hogy elmegy az, aki annyira pártolta, hogy már arra gondol (és jól), hogy rossz világ jön a számára. Emiatt csak úgy enyhíthet az eseten, ha puncsolgat összevissza a csapattársaknak, ezzel is megkönnyítve a saját helyzetét. Marco Rose már gyerekkora óta ismeri, persze, hogy védelmezi, és elviseli, sőt, még adhatja alá a lovat. Ezért is képzeli, hogy bármit megtehet. De az új edző még nem ismeri és nem valószínű, hogy felkarolja, ha, csak nem kap egy parancsot. 

Még valami, megtartom az ígéretem, miszerint lesznek kisbabás képek is, amikor épp vannak és van poszt is. Katja és a baba hétfőn mehettek haza a kórházból. 

 

Ezekkel lepett meg minket insta sztoriban. Sabitzer meg posztolt egyet.


Vannak még insta sztorik a babáról.



Ma egy hetes a pici, Katja ma ezzel lepett meg minket.


Kis aranyos, legalább vannak jó dolgok is ezen a blogon, nem csak az a Linzer dög és a kis faszságai.

Vasárnap élőben meccs öt fokban és esőben. Ezért még jobban elvárom, hogy kezdő legyen, de úgyis az lesz, hisz ő kihagyhatatlan már onnan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése