2019. május 12., vasárnap

Rángatózik, ha felrúgja az ellenfél

Ismét a Linz volt az ellenfél, ezennel most Salzburgban játszottak. A linzi napsütést most salzburgi eső váltotta fel, meg persze ehhez hideg is társult a linzi 20 fokhoz képest. Múlt héthez hasonlóan most is esett, még, ha most nem is volt annyira hideg. Azt már csak a téli hónapokban lehet felülmúlni, a múlt heti hőmérsékletet. 
Térjünk rá a meccsre. Egyszerűen egyre szánalmasabb és felháborítóbb, amiket itt művel ez a kis idióta görény gyerek. 


Kép is alig van most róla, mert az ünneplésen még inkább nem vett részt, múlthéthez képest. A meccset rohadt szarul kezdte, természetesen alibizéssel, semmi lelkesedés és küzdeni akarás nem látszott rajta. Az első labdaérintésére sokat kellett várni de az is olyan elcseszett volt, hogy az nem igaz. Kirúgta a büdös francba. 

A meccs előtt azt vallottam, hogy nagyobb szemét lesz, mint múlt héten, ugyanis a Linz az ellenfél, rájuk meg nagyon pikkel. Rájöttem arra is, hogy miért, azt majd később mondom el. Nagyobb szemét a múltheti esetnél nem volt, de azért bőven tette a dolgát a kis alibizések mellett. 


A csapattársak alig passzoltak neki, inkább egy nehezebb helyzetben lévő embernek passzoltak, mint neki, emiatt sokszor az ellenfélnél kötött ki. Ekkor azt mondtam, hogy még az ellenfélnek is előbb passzolnak, mint neki. Két embertől kapott labdát, az egyik Stefan, a másik a kis kedvence, Albert Vallci. Mindketten hátvédek. Emiatt az alibi még látványosabb volt, és látszott, hogy már kedve sincs az egészhez. 
Nem volt jellemző a kicicáztatás, de egyszer sikerült összehoznia, azt is enyhén. Ha már kicicáztatás, volt olyan, amikor a csapattársak egymás között passzoltak, ő meg nem kapta meg egyiket se. Már rohant is oda, hogy kicicáztassa magát velük, de mire odaért, már elrúgták. Ilyet nyáron csinált, hogy a csapattársakkal cicáztatta ki magát.


A gólörömnél nem változott a viselkedése. Odament, de már az utolsók között. 


Volt, hogy jól fellökte az ellenfelet, mert csak így tudott labdát szerezni. Ez le lett fújva és már annyira alibi volt, hogy már hisztizni sem volt kedve, de az arcára volt írva minden, hogy ez bizony neki nem tetszik, és legszívesebben háborogna (ha lenne hozzá kedve). Később ugyanazt az ellenfelet felrúgta, ez viszont már nem lett lefújva, aztán szintén ugyanannak direkt nekiment, hogy azzal is szemétkedjen. Ezt se fújta le, nem volt annyira feltűnő, az ellenfél nem került tőle a földre. 

Mutatok egy érdekes videót.


A gólöröm. Utána még odamegy valaki, átkarolja őt, de ez a kis dög nem kér belőle, menekülni akar a karjai alól, majd el is tolja. Szánalmas idióta.


Volt olyan is, hogy ott volt közvetlenül közelében a labda, a többiek küzdöttek érte, az ellenfél is, ő meg csak állt és nézte őket. Régebben ilyenkor már azonnal közbeavatkozott, most meg semmi. 


A második félidő kritikán aluli volt, ha csak a viselkedését nézzük. A meccs vége felé idegroncs lett, de még ne menjünk annyira előre. 
Csinálta a szokásos alibit, a nagy semmit, labdaérintése kevésszer volt, azok is szarok voltak. Elég sokszor elrúgták előle, illetve volt pár taknyolása is, de az már az első félidőben is. 
Még az első félidőhöz írnék. Volt, hogy egy passzolás miatt taknyolt el, de ez nem meglepő. Ez nem a küzdeni akarásához tartozik amúgy, hanem a balfaszkodásához, azok meg persze nem tűntek el, csak kevesebb van belőle az alibi miatt. Volt olyan is, hogy passzoltak neki, de az ellenfél röhögve azonnal elvette tőle. Volt, hogy a neki szánt passzt nem vette át, hanem helyette eltaknyolt és az ellenfélnél kötött ki. Ez sem újdonság már. Volt, hogy elkezdte zavarni a csapattársát, annyira akarta már azt a labdát, aztán már azon gondolkozott, hogy elvegye-e tőle. Végül nem ment rá, de a passzt nem kapta meg. Folyamatosan mentek a pofázások, az okoskodások és folyamatosan elakarta kérni a labdát, még akkor is volt képe erre, amikor ő nem is elől állt, hanem körülbelül egy vonalban a labdát birtokló csapattárssal, csak épp  mellette. Persze, hogy előre passzolja és nem neki oldalra. Mit képzel magáról? Helyezkedni is kéne, nem csak pofázni, meg elkérni a labdát, akkor is, ha épp szar helyen van, és más jobb helyzetben van. 


Akkor most térjünk rá a második félidőre. Az alibi mellett pár szemétkedést is csinált, illetve puncsolgatott is. Először egy csapattársa maradt lent a földön, ő meg azonnal odament, hogy megnézze, mi van vele, aztán felsegítette. Később ütközött egy ellenféllel, aki lent maradt, de ez a kis idióta egyből felkelt. Odament az ellenfélhez felsegíteni. Ez nem a szokása, de már egy ideje űzi. Hogy miért? Szerintem ezzel akarja kierőszakolni a szeretetet, hogy megmutassa, mennyire jó ember, hogy felsegíti az ellenfelet, holott ennek alapnak kéne lennie, másnál az. Ezzel megakarja mutatni, hogy ő alkalmas arra, hogy szeressék. Egyszerűen nevetséges, teljesen el van tájolva, nagyon nem itt él, hanem egy másik világban. Látszik, hogy nem kap elég szeretetet, nem foglalkoznak vele igazán, vagy csak ő érzi úgy. De egy ilyet már nem is nagyon lehet szeretni, mert mindenkit elmar maga mellől ezekkel a kis szemétkedésekkel, még, ha nem is jelentős és három éves szinten csinálja, de akkor is rohadt irritáló. 


Nagyon szánalmas volt végig, csak a kis kedvenceinek passzolt, itt is már szelektál. Ilyet októberben csinált a válogatott meccsen a dánok ellen. Szerencsére az is tét nélküli meccs volt és ez is (mivel már bajnokok). Egyik kedvenc természetesen Albert Vallci, a másik Patrick Farkas (neki is nyomja a puncsokat instán). Mindketten piros cipőben játszottak a másik oldalon. Ahelyett, hogy előre passzolta volna, inkább átívelte a másik oldalra hozzájuk. Stefannak meg nem igazán adta oda, ő a kis dög oldalán játszott, csak mögötte. De hát az mindegy, ha hátvéd a kis kedvenc, akkor hátra passzolja (Albert és Patrick viszont azok, a válogatottban is egy hátvéd volt a kis kedvenc). Idióta kis görcs, ilyet elnézni neki, szánalmas. Az új edző nem fogja, agyon fogja csapni, most is azt kellett volna csinálni.


Az egyik csapattársa a bíróval tárgyalt, ő meg már ment oda, hogy pofázhasson, elakarta kezdeni, de nem figyeltek rá. A csapattárs és a bíró megegyeztek, még át is karolták egymást. Ez a kis dög meg ment egyből a bíróhoz és folytatta a faszságot és elég ingerült volt, de annyira nem volt itt még veszekedős. A bíró leállította, de vele már nem lehetett egyezkedni (egyik bíró se tud vele, csak veszekedni tud velük ez a kis idióta). 


Már csak songos képek maradtak. 
Jól odarúgott az ellenfélnek, le is fújták és még neki állt feljebb. Ment a kis hiszti és egyre ingerültebb lett. Természetesen sárga lap nem volt, csak egy volt a meccset és azt is Linz játékos kapta. A meccs vége felé jól felrúgták, amit nem fújtak le, ezért a kis idióta rángatózva pattant fel és sík ideg lett, a bíró után ment veszekedve, de az nem figyelt rá. Követlenül utána egy csapattársát rúgták fel, ezt már lefújta, és ez a kis görény idegbetegen letámadta a bírót és ordítozott vele. Sárga továbbra sem járt neki. Szánalmas, de legalább nem néztek el neki annyit, mint múlt héten. Rángatózott is mellette, azonnal pofán kellett volna csapni, az egyik ellenfelet már nagyon irritálta. Ezzel az ellenféllel a szögletnél elkezdett kötekedni. Ugye szokott ott lenni az emberfogás, most is megvolt, a többieknél normálisan, ez a kis dög meg már szinte ráakaszkodott az ellenfélre, aki begurult és már majdnem verekedtek. Folyamatosan szöglet volt, ő meg mindig ugyanazzal az emberrel kötekedett végig. 
Mikor az ellenfél kirúgta, korábban, megtapsolta gúnyolásból. Ez sem újdonság már, görénykedett egyet. Volt, hogy a csapattársa bakiját tapsolta meg. A lecserélt csapattársat is megtapsolta, de nem gratulációból, hanem gúnyolásból, mivel tudja, hogy őt már nem cserélik le, ezért kicsúfolta, hogy a másikat igen. Három éves szint. Nevetséges. 


Kiderült, hogy a következő szezontól egyből Bajnokok Ligája szereplők, selejtezők nélkül. Ment az ünneplés, a szokásos championi éneklés a szurkolók előtt, ami már nagyon irritáló és ott ugráltak, mint valami bohócok (mondjuk azok is). Bajnokok Ligája zenét nyomtak be közben.


A kis dög a pályán még ugrándozott a többiekkel, de a háttérben maradt szokás szerint, alig látszott a videókban, de azért feltűnt, meg a képeken is.


Ennyi képen szerepel, pedig elég sok kép volt erről. Az öltözőben folytatódott a buli, azokon meg már nem szerepel. Jól elbújt biztosan. Elénekelték a BL himnuszt, de ő természetesen nem állt be oda. A közös csoportképeken se szerepel egyiken se. Szánalmas kis idióta, ilyenkor össze kéne csomagolnia és egyből haza takarodnia (mondjuk nincs arra garancia, hogy nem tette meg, még egy kicsit se bukkant fel egyik videóban sem és Salzburgban volt a meccs. Múlt héten azért nem tehette meg, mert Bécsben voltak és meg kellett várni, míg elindul a busz). Múlt héten jobban puncsolt, most nem igazán, tehát, ha olyan szar kedve volt, simán elhúzott haza idő előtt. Már utálja, hogy hétről hétre ez a bohóckodás megy, azokkal az emberekkel, akiket utál, szinte mindenkit (egy-két kedvenc van csak). Az utálat kölcsönös, mert itt már tényleg nagyon érezhető, előtte meg még nem annyira, csak levegőnek nézték és kész. 

Akkor még tartozom valamivel, hogy elmondjam, miért szemétkedik a linziekkel jobban, mint más ellenfelekkel. Mert a szülővárosa csapata, és azt meg elárulja, ahogy a faluját is és az ottani embereket. Most már érthető, hogy miért volt olyan rohadt szemétláda Ulmerrel már tavaly. Főleg akkor csinálja, mikor együtt van azzal a szemét kurvával. Pedig az azonos tartománybeliek, országbeliek összetartanak a csapatban, köztük ez nincs meg a kis dög miatt, így Ulmernek úgy kell tennie, mintha ő lenne egyedül Felső-Ausztriából. Jobb is, mert ez az idióta kis szarházi áruló és nagyon salzburgi akar lenni, azért puncsol annyira azoknak a kis idióta ivadékoknak.

Nézzük a kis hülye nyilatkozatát.

Már a címe is jó: "A döntés az enyém"
Ez a cikk arról szól, hogy megkérdezik, hogyan tovább, mi várható, hogy vált-e csapatot a következő szezonban. Na, erre csak a szokásos idiótaságot válaszolja, röviden azt, hogy nem tudni, mit hoz a jövő, bármi történhet még. Nevetséges, hogy már egy éve ezt a szánalmas idiótaságot hajtogatja, mintha beakadt volna a lemez, ezzel is csak idegesít mindenkit, mert a szurkolók bizonytalanabbak lesznek.

"Örülök, hogy ott vagyunk a Bajnokok Ligája csoportkörében, ezt már senki nem veheti el tőlünk, ha csak az UEFA nem talál ki valami vicceset."

Szánalmas, hogy megint ezzel a negatív szarsággal jön. Még most se képes hinni abban, hogy ott lesznek? Nyilván elhiszi, de tudjátok, a szokásos dumája, miszerint bármi történhet még. Aztán odaírják, hogy viccelődve mondta, aztán lehet úgy tűnt, de belül ő ezt komolyan gondolja, és fél is ettől. Mondjuk annyira nem alaptalan, a bundakorszakban. 
Említik a Lipcsét, illetve egy másik német csapatot, a Wolsburgot. 

"Természetesen minden játékos célja az, hogy szerepelhessen a csapatával a Bajnokok Ligájában. Még nem tudom, mi fog történni, majd a jövő eldönti"

Nevetséges, pofán kéne már baszni, beakadt a lemez. Egyáltalán tudja, hogy mit akar? Vagy esze ágában sincs valójában elmenni sehová, csak, ha ezt megmondaná, hülyén jönne ki, hogy miért nem akar magasabbra lépni. Mert ott már bizonytalanabbak a meccsek, több vereséggel, és a bajnoki cím se biztos, sőt, az említett csapatok nem is nagyon szoktak bajnokságot nyerni.

"Minden csak rajtam múlik, igent vagy nemet kell mondani. De, ha nincs ajánlat, maradok a Salzburgban, a szerződésem még tart"

Mi a franc ez? Ez normális? Itt szépen elszólta magát, hogy nem nagyon vannak ajánlatok, tehát a kutyának sem kell. Ezt ő is tudja. Lehetséges, hogy ez az egyik ok arra, hogy inkább nem akar sehová menni, mert nem mer nagyokat álmodni. Ez már korábban kiderült. 
Mit hoz a jövő, kérdezik:

"Még mindig van idő gondolkodni, de a Bajnokok Ligáján sok múlik"

Ez alapján már egyértelmű, hogy ő sehová se akar menni, legfeljebb olyan csapatba, ami szintén szerepel a Bajnokok Ligájában. A Lipcse ott lesz, de oda meg valamiért nem akar menni, ez már februárban kiderült, de ott lehet az is, hogy máshová se akar.

Aztán a kommenteknél írják páran, hogy elég szar tavaszi szezont zár, meg, hogy csak egy középszerű játékos. Aztán megjelenik pár salzburgos és lehordják őket, hogy irigyek és, hogy menjenek aludni. Aztán más szurkolótáborok tagjai elkezdik, hogy, ha nem érkezik nagy csapattól ajánlat (konkrétan Angliát említik), akkor ő nem mozdítja el a seggét. Ez se nagyon alaptalan, de igazából ez a kis hülye is tudja, hogy onnan nem fog ajánlat érkezni (de belül igen is álmodozik róla, de kimondani már nem meri, és biztos, hogy elszokta ezt képzelni, fantáziálni róla).

Tavaly nyáron a salzburgos csoportba írta egy szurkoló, hogy ő megkérdezte ezt a kis rohadékot, hogy el fog-e menni és neki megmondta határozottan, hogy nem megy ő sehová, biztosan marad. És még nyár közepe sem volt. Teljesen egyértelmű, hogy maradni fog, de úgy ki fogják marni, hogy nem igaz. Várom már a szenvedését, már most szenved és meg is érdemli.

Videó erről nincs, a tiltott oldalt is megnéztem, ott sem látom.

A végére hagytam nektek egy képet.


Ünneplés közben ilyen fejet vág? Mint, aki sírni akarna. Látszik, hogy a fasza ki van már az egésszel. Az egész meccsen az látszott, hogy valami baja van. Ünneplés alatt sosem volt ilyen, mindig nevetett és öröm ült az arcára. Ez most??? Na, jó inkább nem mondok semmit, utálja már az egészet, takarodjon haza.

Én ezzel le is zárom, ez a BL-es dolog is csak bunda. Egyre szánalmasabb, már ki nem állhatom ezt a csapatot, hányingerem van már az egésztől.

Szokásosan a végére hagytam a kisbabás képeket.









Nagyon édes. Csak, hogy legyen valami jó is a blogon. Bőven kapunk képeket és videókat erről a kis drágáról. A szülők is nagyon boldogok, nekik legalább van életük és nem kényszerülnek arra, hogy puncsoljanak összevissza, mert normális a szociális életük és nem utálja őket senki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése