2018. április 8., vasárnap

Egy pocsék meccs Linzben

Nem kommentálom inkább ezt a meccset, egyszerűen borzalmas volt. Szegény Linzer, a szülővárosában játszott és kikaptak. Utoljára augusztus 27-én kaptak ki Grazban, akkor is 1-0-ra, mint most. Az ORF1-en adták a meccset, az egy osztrák csatorna, és van nekünk ilyen, így tudtam tévében nézni, de valamiért nagyon szarnak éreztem a képet, olyan fura volt az egész, vagy nem tudom. Mindegy, ez lényegtelen. Azt gondoltam, hogy nem fog játszani, vagy csak csere lesz, de meglepetés ért, kezdő volt és végig is játszotta a meccset. Lehet figyelembe vette az edző, hogy a szülővárosában van? Ki tudja, általában az ilyenekkel nem szoktak nagyon foglalkozni, ráadásul ő nem is játszott soha Linzben.

Az elején úgy tűnt, talán olyan lesz, mint előtte, de csalódnom kellett most is. Nem volt felpörögve és ahogy múlt az idő, úgy volt egyre pocsékabb, egyre többet állt és sétált. A legvégén már oda se ment, ahol a labda volt, csak ott állt és nézett. Pont, mint a Lazio ellen. Viszont voltak vicces dolgok itt is.


1, A szokásos, hogy az ellenfélnek passzol, főleg az első félidőben. Akárhányszor labdát szerzett, annyiszor kötött ki az ellenfélnél aztán. Azonban a második félidőre sikerült megtanulnia passzolnia, akkor már szinte mindig csapattárshoz ment. Csodálkoztunk is rajta és megtapsoltuk. Nem gúnyolni akarom, mi így szeretjük.

2, Most is egy szokásos dolog jön, amikor belerohan egyenesen az ellenfélbe. Ez most sem maradt el természetesen. Egyszerűen nem tudta, hová menjen, állandóan útban volt, így sokat lökdösték őt, de ennek más oka is volt, mindjárt beszélek róla. Na, mikor sikerült labdát szerezni, vagy csak ment ért, ment, mint egy vak, mint, aki nem lát senkit, nem érdekelte, ki van ott, beléje futott, mintha nem látná, hogy ott vannak. Ugyanez volt a Lazio ellen is.

3, Akkor rátérek a lökdösésre. Az ellenfél játékosai állandóan lökdösték őt ok nélkül, akkor is, amikor nem volt nála a labda. Többször is figyeltem és nem értettem, hogy most miért. Nem lökött vissza, meg annyira nem csinálták feltűnően, különben lapot kaptak volna. Valamiért fújtak rá a linziek. Viszont elég fura ez így, mert soha nem játszott ott előtte, tehát érthetetlen, de biztos van okuk rá (vagy nincs). Esetleg tudják, hogy onnan jött, de ismerhet is onnan valakiket. Nyilatkozta is még októberben, tehát valamiért megutálták őt, vagy nem tudom. Ilyen más meccsen nincs.

4, Az első félidőben volt pár vicces kapura lövése, ha azokat egyáltalán lehet annak nevezni. Száz méterről iszonyat gyengén rúgta rá, nem is egyszer. Ilyet se nagyon szokott csinálni.

5, Volt olyan is, hogy futott és egyszer csak a semmitől elcsúszott.

6, Állandóan hasra esett, bár ez megszokott tőle.

7, Volt egy béna passza, elment a világ végére, a csapattárs nem tudta átvenni. Ez sem olyan meglepő, de vicces volt, azért írtam ide.

Most ennyi jutott eszembe, de ezek ellenére sajnos nagy része siralmas volt, nem csak ő, a csapattársai is. A meccsen amúgy el lehetett volna aludni, olyan szörnyen unalmas volt. A március 15-i meccs varázsa kezd kialudni, már a második meccsen volt ilyen semmilyen, hogy nem volt úgy felpörögve, ahogy előtte. Fogalmam sincs, mi történhetett, de idegesít nagyon. Majd írok külön posztban a mániákról, az most nem tartozik ide.


A legközelebbi meccs csütörtökön lesz, nem tudom, hogy fog-e játszani, mivel most hétvégén kezdő volt. A sárga lapját visszavonták, így esélyes. A Lazio elleni visszavágó hazai pályán. Hát nem hiszem, hogy tovább fognak jutni, megint ki fognak kapni, én már nem reménykedem.

Még annyi, hogy meglátogatta a szüleit, azt nem tudom, hogy, de igazából nem is említenek erről semmit, meg ő sem nyilatkozik róla, de nyilvánvaló szerintem. Anyukája csomagolt neki linzert, vitte a kis ridiküljét, és a kis összehajthatós villáját, amivel a linzert ette. Lehet, a meccsre is kimentek (remélem), és ott találkozott velük. Van még egy húga is.


Az a szokásos felfújt arc. Sajnos csak három képet találtam, ez van most, nincs mit tenni. Nem Rosicky és nincs agyon sztárolva, a csapattársairól sincs sokkal több, vagy még ennyi se valakiről. Osztrákok amúgy se tesznek fel sok képet. Múlt héten nem volt róla kép, de a videó kárpótolt. Az Európa Ligát jobban szeretem, mert olyankor sokkal több kép van róla. Ezért is remélem, hogy játszik csütörtökön a visszavágón. Remélem, jót szórakoztatok most is. Jövök majd a beszámolóval a csütörtöki meccsről már, ha játszik egyáltalán.

Még találtam egy dolgot, amikor nyilatkozik a meccs után. A szülővárosáról sajnos nem mondott semmit, viszont elkezdi, hogy ők nem Barcelona, ők még nincsenek azon a szinten. Komolyan, ezek a nyilatkozatok, eléggé viccesek. Viszont egy másik oldalon, ahol szintén ez olvasható, azt írták rá, hogy Linz szülötte, ez különösen vicces. Erre az oldalra a nyilatkozathoz azt is hozzáírták, mintha azt is mondaná, hogy "Most sírjak? Hát csütörtökön azt tetted... Ne tegyél úgy, mintha nem.


Ehhez nincs videó, sehol sem találok, csak ez a kép volt ott. Ha megtalálom, majd beteszem, de szerintem úgysem fogom. Mindegy, nem is érdekel már. Nyilatkozza csak ezeket a baromságokat, lesz min röhögnünk legalább.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése