2018. április 6., péntek

Lazio - Salzburg 4:2 - 2018. április 5.

Hozok nektek egy rövidke posztot, tegnap Európa Liga meccs volt és természetesen játszott, azonban előtte volt bajnoki is, arról is tennék említést pár szóban.

Húsvét előtt szombaton volt a meccs március 31-én, és csak csere volt. Előtte a sajtótájékoztatóra az edző őt vitte. Sok kép nincs róla, de vannak videók és azokból vágtam ki pár képet. Mindjárt elmondom a legviccesebbeket a meccsről, de előbb a videókat.

http://www.redbullsalzburg.at/de/fc-red-bull-salzburg/news/saison_2017_18/letztes-meisterschaftsviertel-beginnt-mit-48-pflichtspiel.html

Ezen a sajtótájékoztatós videót találjátok, ha kicsit lejjebb görgettek. Persze, nem olyan, mint Rosicky, amikor beszél, hogy nyalogatja a száját, fejeket vág meg ilyenek, de azért érdemes megnézni. Azonban az edző is beszél benne, így érdemes összehasonlítani vele, egész máshogy beszél az edző. Linzerke meg olyan halk és olyan fura, így nem tudom kifejezni, hogy milyen is. Pár embert megkértem, hogy hasonlítsa össze, illetve mondja el a véleményét Linzerről. Mind azt mondta, hogy olyan kis visszahúzódó. Hát lehet benne valami, sőt.

Aztán a meccs után nyilatkozott.


Nem tudom, mit mondhatnék rá, de ha tovább nézitek a videót, egyik csapattársa is nyilatkozik, na az mindenhová néz, csak nem a kamerába, illetve egyszer beremegett a szája, meg nyalogatta.
Most a videós képeket nem fogom ide berakni, mert ugyanolyan, mint ahogy a videóban van. Viszont van erről egy vicces cuki kép. 


Ezt csak így tudtam lementeni telefonnal, de így is jó és sajnos nem tették fel máshová. Ha sokáig nézitek, láthatjátok, hogy milyen vicces és teljesen szellemes érzés. Amikor Rosickyre mondtam ilyeneket, meg hasonlóakat, azokat tényleg csak hülyeségből, de Linzerről tényleg a szellemes érzésem van. Az jut eszembe róla, ilyen szellemes dolgok, de nem tudom, miért. 
Itt olyan, mintha kopaszodna, nagyon szarul áll ez a haj, változtatnia kéne, de nem levágatni és megválni a hajpánttól, mert azt nem szeretnénk. Illetve a kezén van itt a hajpántja. Van neki szerintem mindenféle, ez fekete, de van neki fehér. A Lazio ellen meg zöld hajpántja volt.

Még pár szót a meccsről, szokásos módon összevissza rohangált, ahol a labda van, emiatt többször is kicicázták, rámegy az ellenfélre teljesen, így persze, hogy folyton elesik, mert legtöbbször nem sikerül labdát szereznie. A legviccesebb az volt, amikor nagy nehezen labdát szerzett, erre rámentek ketten is és simán elvették tőle, erre ő megpróbálta visszaszerezni és egyszer csak elesett a saját lábában. Meg volt olyan is, hogy állt a labda és mindenki más megállt, ő meg tovább rohangált. Amikor mindenki áll, ő is akkor is rohangál. 

Akkor most jöjjön a Lazio elleni meccs, először a bevezető, mivel szerdán Rómába utaztak és képek is voltak.


Figyeltétek a kis ridiküljét? Hogy magához szorítja. Ilyet általában a nők hordanak, úgyhogy ez ezért is vicces. Senki másnál nincs ilyen. Lehetséges, hogy egy nagy linzer van benne a kis összehajthatós villájával? Amikor anyukája csomagol neki l


Általában ilyen songoskodós képek jelentek meg róla. Lehet írtam már, de a songoskodás azt jelenti, hogy a háttérben van csak a képen.


Itt olyan betépett hülye gyerekes érzés. 


Itt Leitgeb is a képen van és ő legalább a kamerába néz, nem úgy, mint kis Linzer, aki teljesen elfordul. És ott van nála a kis kör alakú ridikül. És még valamit észrevettem rajta, a kis gagyi karkötőjét, ami mindig rajta van. Olyasmi, mint egy vékony kötél és van rajta egy kis kör alakú valami, ami iszonyat gagyi. Mindjárt elmondom, miért kell neki ez a gagyi karkötő. A meccsekre se veszi le és alvásnál, illetve fürdésnél is magán hagyja. Eddig általában hosszú ujjúban játszott, nem igen látszott, de a Lazio ellen már rövid ujjúban volt, mindjárt meglátjátok.

Utána volt edzés is, itt is többségében songoskodós kép jelent meg róla. 


Még ez az egyik legnormálisabb kép, ahol rendesen látszik. És ott van mellette Leitgeb is. Róla közel sem jelent meg annyi kép, mint Linzerről, de róla is nagy részben songoskodós.


Itt nem csak ő songoskodik.


Itt is takarásban áll, szinte csak a feje látszik és azt is lehajtja. értelmes kép ez is.


Ez a legjobb, jobb szélen félig levágva látszik csak, ráadásul háttal.
A többi kép szóra se érdemes, mind egyforma. 

Ejtsünk szót a meccsről, amit már annyira várt mindenki. A meccs Rómában volt, tehát ők idegenben játszottak és ki is kaptak 4:2-re. Ha Linzerkét nézzük, ez a meccs nagy csalódás volt, közel sem volt olyan, mint szokott lenni, nem volt úgy felpörögve. Azért voltak próbálkozásai, de azok most kivétel nélkül mind balul sültek el, össze is írtam nektek, mert a neten vissza tudjátok nézni az egész meccset. A Lazio már a meccs elején megszerezte a vezetést, majd a Salzburg kapott egy tizenegyest, kiegyenlítettek. Linzer barátunk azonnal oda is ment ünnepelni, szinte csak olyan képek kerültek fel róla.


Nem tudom, de ha így oldalról van, rettenetes, nagyon szellemes érzés.


Vágott ám rendesen fejeket.


Épp rohan oda.

Akkor most említést teszek a karkötőről. Láthatjátok, hogy a karkötő helyén, ami a jobb csuklója, egy fekete szalag van, vagy tudjam is én, mi az. Úgy gondolom, alatta lehet a karkötő, hogy le ne szakadjon. Mivel eddig hosszú ujjúban volt mindig, nem igazán volt látható. Viszont megnéztem a régebbi képeket, még a 2017-eseken sem volt rajta a karkötő, sem ez a fekete szalag, semmi nem volt rajta. Úgy gondolom ezért, hogy ez a karkötő új lehet neki, mert régebbi 2018-as meccseken, ahol rövid ujjúban volt, ugyanez a fekete szalag volt a csuklóján. Lehetséges, hogy mivel nem akarja levenni a karkötőt, ezt teszi rá, nehogy leszakadjon meccs közben. Az osztrák válogatottas fotózáson is rajta volt a kis kabalája, mert úgy gondolom, hogy az neki. Előző posztban megtaláljátok. Nem tudom, de úgy tűnik, hisz az ilyen dolgokban, hogy kabala. A kis karkötője mindenhová elkíséri. 


Nagy nehezen megszerezte a labdát, de ennek sosem volt jó vége, mert az mindig az ellenfélnél landolt.


Épp elrúgják előle a labdát. Sokkal szarabbul játszott, mint szokott.


Itt is az látható, ahogy elrúgják előle.


És még nem tettem említést a sárga lapjáról. Annyi történt, hogy a labda a kezéhez ért, még csak nem is tűnt szándékosan. Volt még egy ilyen eset a meccsen, de ő nem kapott sárgát, de igazából Linzer sem, el is magyarázom. Annyit láthattunk, hogy a bíró felmutatja a sárga lapot, erre ő kiakad és mutogatja, hogy a kezéhez ért a labda. Majd egyszer csak azt vesszük észre, hogy az egyik csapattársa reklamál a bírónál, de közben kiírták Linzer nevét és, hogy a következő meccset kihagyja, mert már volt sárga lapja egy korábbi meccsről. Majd később kiírják a csapattársa nevét is, aki reklamált előbb. A közvetítő se volt biztos benne, hogy Linzer megkapta-e tényleg, vagy csak hibás volt a kiírás. Éjfél körül utánanéztem, és ott volt mindkettőjük neve mellett a sárga lap, de volt egy cikk, ami arról szólt, hogy visszavonják az ő sárgáját. Tehát két lehetőség van, az egyik, hogy csak a csapattársa kapta meg és ő biztosan kihagyja a meccset, vagy mindketten megkapták és mindketten kihagyják a meccset. Ma délutánra eldőlt, visszavonták a sárga lapját, le is került a neve mellől, így jövő héten ott lehet a visszavágón. Lehetséges, hogy akkor vasárnap nem játszik, mindjárt elmondom, hogy miért gondolom ezt. Pedig fontos lenne a szülővárosában játszatni.


És a csapatkép, nagyon vicces rajta és milyen kicsi a mellette lévőhöz képest és ez cuki.

A meccset itt nézhetitek vissza, de siessetek, mert le fogják törölni, a március 15-i meccs sincs már fent. Na, az mindent vitt, ott tudtam meg, hogy ebből már biztosan mánia lesz, és az is lett. Tehát március 15-e az a dátum, amit majd megünneplek és minden hónap 15-én megemlékezem, hogy ennyi meg annyi hónapja a mániám már. 


A digi sporton megismételték ma a meccset, megnéztem megint, majd összeírtam a legviccesebbeket. Nem szerepel itt mindegyik, mert oldalakat írhattam volna.

10. perc - Fetreng.




Ne úgy képzeljétek el, hogy úgy fetreng, ahogy szoktak és közben szimulálnak. Kb egy másodperc volt, míg elterült, ahogy a képen látjátok, és hamar felkelt. És itt feltűnt már, hogy zöld a hajpántja?

30. perc - Kicicázzák
Ez nem egyszer fordul elő vele és csak magának köszönheti, mert állandóan rámegy az ellenfélre, akkor is, amikor ők passzolgatnak egymás között. Na, olyankor cicázzák ki. Itt is ez történt. Bár nem volt úgy felpörögve, meg olyan volt a mozgása, mint egy öreg bácsié, de azért próbálkozott, azért lehetett látni, hogy nem felejtette el teljesen, miket is szokott csinálni. És voltak vicces jelenetei, bár kevesebb, mint szokott.

39. perc - Lepattan az ellenfélről
Ez is gyakori nála, szinte állandóan, mikor rámegy a játékosokra, hogy elvegye a labdát tőlük. Ilyenkor lepattan, egyszerűen beléjük megy és mindig a földön köt ki.

54. perc - Elrúgják előle a labdát
Akárhányszor a kapu közelébe került, annyiszor el is rúgták előle. Nem is meglepő, bűn rosszul játszott.

56. perc -Elvágódik
Jól felrúgták és jó nagyot is esett, de egy másodperc múlva már állt, úgy felpattant. Más ilyenkor már szimulálna meg színészkedne

62. perc - Megint elrúgják előle
Többször előfordult, főleg ezen a meccsen. Egyszerűen szánalmas volt, amit csinált. Mondok majd a végén egy vicceset.

68. perc - Belerúgja az ellenfélbe
Ment a kapu felé és erre egyenesen az ellenfélbe rúgta a labdát, aki felszabadított. 

72. perc - Eladja
Magyarul az ellenfélnek passzolt.

80. perc - Belefut az ellenfélbe
Hasonló, ami a 68. percben történt, a kapu felé ment itt is, csak most egyenesen belerohant az ellenfélbe, a földön is kötött ki, mondjuk az nem meglepő nála. 

81. perc - Sárga lap
Erről már beszéltem

Amikor lefújták a meccset, ő abban a pillanatban letérdelt és lehet, hogy sírt is. 


Ennyit írtam fel, érdemes oda tekernetek és megnézni, hogy jókat tudjatok röhögni.

Még említeném, hogy miket mondott róla a közvetítő. Még a meccs elején, hogy érdemes őt figyelni, mert nagy sztárja lehet a Salzburgnak, sőt már most is az. Nagy jövő várhat rá és elmondta, hogy húsz éves. Majd később a második félidőben, hogy nagyon érett játékot mutat húsz esztendősen. Dicsérte elég sokszor, mikor holt gyenge volt ezen a meccsen. Nem is értem ezt. Még az elején oké, hogy ezt mondta, de hogy érett játékot mutat és ezt mondja a második félidőben, ez már furcsa.

Akkor a vasárnapi meccsről, ami délután 3-kor lesz. Lehetséges, hogy nem fog játszani és azért tartom fontosnak ezt a meccset, mert Linzben játsszák, ez gondolom már nem szorul magyarázatra. Senkit nem érdekel, hogy ott született, az edző nem ez alapján állítja össze a kezdőt, ráadásul úgy, hogy soha nem játszott a Linz csapatában, mert az még valamennyire érdekli az embereket, de az se nagyon. Azt se veszik figyelembe az edzők. Mondjuk, októberben megkérdezték tőle, hogy milyen lesz majd Linzben játszani. Erre csak annyit mondott, hogy ismer a szurkolók között több embert. Aztán végül ott is csak csere volt, az utolsó húsz percre állt be. 
Azért is gondolom, hogy nem fog játszani, mert eddig mindig az volt, hogy a két Európa Liga közötti bajnokikon mindig kihagyta az edző, és pont a linzi meccs esik most ide. Ha megkapta volna a sárgát, több esély lett volna a vasárnapi játékára. Esetleg csak csere lesz. De bármi történhet, úgysem mi döntjük el és nem is ő. 

Még valami, ott oldalt megjelent a történetek oldal, oda kisebb történeteket töltök fel, amik nem folytatásosak, így több történettel találkozhattok majd. 

A következő alkalommal nem tudom, miről fogok írni. Nem akarok semmit írni, mert úgysem az lesz, majd ahogy alakul. Remélem, jót szórakoztatok. Tudom, már ígértem, hogy írok Linzről, meg, hogy bemutatom a béna hajait, nem fognak elmaradni, de inkább olyankor posztolnám ki, mikor nincs mit írni róla. De nem tudom még, azonban nem felejtettem el. 

És a végére egy vicces szellemes képet hagytam.


Ilyen szellemes szemei vannak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése