2018. április 14., szombat

Továbbjutott a Salzburg

Hihetetlen dolog történt csütörtök este, szinte hihetetlen, de a Salzburg jutott tovább az Európa Liga elődöntőjébe ezzel kiverve a Laziot. Az olaszok megnyerték 4:2-re az első meccset Rómában, hazai pályán. Mindenki leírta őket, mindenki a Lazionak szurkolt és lám, látjátok, mi lett. Őszintén szólva én sem hittem benne, főleg nem az első meccs után és meg is lepődtem, de én a Salzburgnak szurkoltam végig.

Mielőtt belevágnánk a meccsbe, szeretnék megosztani pár képet a kis barátunkról a hétfői napról. Ezen a napon autógramm osztás volt, egy csapattársával volt.



Ezeken még egész aranyos, na de majd később meglátjátok, hogy három nap alatt mi is történt vele. 

Térjünk rá a szerdai edzésre, sok kép nem került ki róla, csak egy pár és történt is valami vele. 


Most már ilyen feltűnő zöld színű cipőben láthatjuk, ami még jobb, mert így a pályán is kitűnt vele a szőke haja mellett, s mikor becserélték a másik szőkét, nem kevertem őket össze meccs közben. A zöld cipőnek köszönhetően, mert még úgy is kitűnt vele. Persze, anélkül is felismerem, csak néha kevertem őket össze.


Ezt csak telefonról tudtam, mert nem került fel sehová, csak az insta sztoriban volt benne. Amikor megláttam, egyből feltűnt nekem, hogy szenved, az a másik is hogy néz rá, biztos azt kérdezi, hogy mi a baj. Úgy összekuporodik, az arcán is gyötrődés látszik. Nem tudtam, hogy mi baja, féltem, hogy megsérült esetleg, de szerencsére erre utaló jelek nem voltak, részt vett rendesen az edzésen és nem is írtak róla semmit. Csak a meccsen derült ki, hogy mi is történt vele.


Térjünk rá a meccsre, az első félidő nem volt valami jó, azonban Linzer ekkor is produkálta magát, bár közel sem volt olyan béna, mint a múlt héten. A meccset ezen a linken visszatudjátok nézni, illetve felsorolom nektek, hogy melyik percben milyen vicceset csinált, ahogyan a múlt héten is tettem.

15. perc: Megijed a labdától. Ez úgy történt, hogy az ellenfél megpróbáld kapura rúgni, ő állt közvetlenül előtte, de szépen elengedte, ahelyett, hogy blokkolta volna, csak, mert megijedt a labdától. Szerencsére nem lett belőle semmi.

17. perc: Eladja. Csak a szokásos, ezen már senki nem lepődik meg

19. perc: Lehúzza az ellenfelet, ilyet még később is csinált ezen a meccsen, örülnie kéne, hogy megúszta sárga lap nélkül, különben nem játszhatna a következő meccsen.


21. perc: Kicicázzák, bár közel sem olyan viccesen, mint a múltkori meccsen, mert ott szó szerint kicicáztatta magát, itt meg csak simán ki lett cicázva.

24. perc: Megpróbált elvenni a labdát az ellenféltől, természetesen nem sikerült neki, csak egy nagyon kicsit ért bele, de jól elcsúszott. Ugyanúgy az ellenfélnél maradt a labda.

29. perc: A második húzása, amit megúszott sárga lap nélkül, fellökte az ellenfelet ismét.


38. perc: Ismét a szokásos. Eladta. Nincs mit hozzáfűzni, ez már a védjegyévé vált.

42. perc: Majdnem elesett a labdában. Az ellenfél passzolgatott, megpróbált beleérni, ez sikerült is neki, csak majdnem elesett benne, így visszakerült az ellenfélhez. Mondjuk meg se szerezte. Előtte valamivel meg elrúgták előle. 

43. perc: Pofázik, ráadásul úgy, hogy nem is ő követte el a szabálytalanságot, hanem egy csapattársa. Reklamálásért is osztottak ki már sárgát, itt is megúszta, ha úgy nézzük. Valamiért ideges volt, biztos azt gondolta, hogy az ellenfél csak színészkedett, visszajátszás alapján lehet benne valami, de ezért felesleges idegeskedni, még lap sem járt senkinek.


A második félidő elkezdése előtt mutatták közelről, de iszonyatosan viccesre sikeredett, össze is vágtam nektek, hogy egy képben megtudjátok nézni az összeset. Háttérnek is elmegy, nekem most ez a hátterem.


Jól meg is nyalja a száját, ahogy Rosicky szokta.

47. perc: Csak a szokásos eladás.

53. perc: Próbálkozik, majd eladja. Próbálta elvenni, sikerült is, erre eladja. 

59. perc: Ez egy viccesebb eladás volt. Nekik volt szabadrúgás, de az megpattan az ellenfélben, így hozzákerül magasabbról, át is veszi, ha ezt lehet annak nevezni egyáltalán, mert lepattan azonnal a lábáról és az ellenfélnél köt ki. Ezen még apám is röhögött, elkezdi, hogy nem tudja még levenni se a labdát normálisan és jót röhögött. Nem csodálkozom. 

63. perc: Felrúgják. Az ellenfél sárgát is kapott érte, de visszajátszásból látszik, hogy a labdát érte, nem az ő lábát. Azonban kicsit összeért a lábuk, Linzernek meg kiment a lába.



65. perc: Csinált ezen a meccsen jót is, de mégsem volt a legjobb. Rálőtte messzebbről, ami nem is volt rossz, kapufa volt és rendesen rá lett rúgva, nem olyan gyengén, mint amiket a múltkor csinált. 

70. perc: Elesik a saját lábában. Többen is küzdöttek a labdáért, leginkább az ő és a csapattársai és egy-két ellenfél. Ő beleér, próbálta megszerezni, erre elesik csak úgy a semmitől és természetesen az ellenfélnél köt és el is húz őt otthagyva. Mire felkel, a labda már sehol.

72. perc: Elcsúszik. Viszi a labdát, senki nem ér hozzá és egyszer csak elcsúszik, a labda meg elgurul tőle, de most örülhet, hogy csapattárshoz ment.

77. perc: Egyik csapattársát ápolták, miközben ő ott mellette ivott, majd jött az ellenfél, átadta neki a kulacsot és ő is abból ivott. Ennek majd herpesz lesz a vége, hisz mindenki összevissza iszik, abból a kulacsból, amelyik épp a kezéhez jött, kit érdekel, előtte hányan ittak már bele. De hát ez megy mindenhol. Nem szabad finnyásnak lenni itt. De várjatok, ez itt sokkal viccesebb volt. Elvett a táskából egy kulacsot, ivott belőle, majd letette, majd az egyik csapattársa a kezébe nyomta a másik kulacsot, amiből ő ivott, erre Linzer is ivott belőle és azt kérte el az ellenfél.


Az első gólt a Lazio rúgta, szinte rögtön utána a Salzurg, így lett 1-1, a többit meg már mondanom sem kell, a Lazio összeomlott és ennyi volt nekik. Természetesen örültem neki. A meccs amúgy 4-1 lett végül.
Amúgy feltűnt valami? Hogy egyszer sem futott bele az ellenfélbe, pedig ezt szinte állandóan csinálja, többször is. Most valamiért elmaradt.


Utána úgy ünnepeltek volna, mintha a döntőt nyerték volna meg.




Videó az ünneplésről. Milyen kis szerényen ugrál ott a szélén, a többiek, mint az őrültek, valaki még csapkod is.


Ez a kép nagyon tetszik nekem, ahogy a jobb lába kimegy, de ez nem akkor készült, amikor felrúgták, az ember sem ugyanaz az ellenfélnél. Csak itt cuki a lába. 
Észrevettem, hogy szeret nyilatkozni, mert most is odament és kikerült róla egy gáz videó. Na, most láthatjátok, mi lett belőle három nap alatt.


0:28-től beszél ő, és borzalmas ez, mint valami csöves szellem vagy nem tudom, de rossz ránézni is. A másik, aki előtte beszél, ő sem néz ki a legjobban, de jóval normálisabban fest, mint Linzer. Bár mindkettőjüknek karikásak a szemei. 

Van még egy videó, hát ez valamivel jobb, mert nincs annyira közelről, de ugyanaz a csöves szellemes érzés. Nem tudom, mi lehet vele, hogy így lepukkant három nap alatt, bár sokak szerint csak én látom lepukkantnak, mindenki más normálisnak. Ez van, hogy ha mániám van, nem is tudom.

Még nem tettem említést, hogy mi történt vele szerdán, miért szenvedett. Nos, erről valóban nem írtak semmit, csak annyit lehetett látni, hogy a meccsen be volt kötve a keze. Ez volt a baja, azért szenvedett, kiment a keze. 

A végére hagytam a kedvenc képemet.


Kicsit Rosickyre emlékeztet itt, természetesen most a cuki képeire gondoljatok. Nem tudom, valamiért olyan érzés, mert ez is kibaszott cuki. Ő így ünnepelt. A kézfeltartás emlékeztet valakire, természetesen Rosickyre, mert ő is ezt tette. Azonban rettenetes nagy különbség van közöttük. Rosicky így ünnepeltette magát, persze, ő nem térdelve és a szurkolók felé fordulva tette. Linzer meg azt, hogy az elődöntőbe jutottak, nem magát. Nincs olyan önelégült feje, mint amilyen Rosickynek volt, amikor ezt csinálta. 

A következő bajnoki vasárnap lesz este 7-kor. Nem vagyok jós, nem tudom, játszani fog-e, nem merek semmit se mondani, de reméljük igen.

Az elődöntőben a Marseille lesz az ellenfelük, az első meccset április 26-án játsszák Marseille-ben, majd május 3-án a visszavágót Salzburgban. Mindkét meccs este 9-kor lesz, valószínűleg a digi sport valamelyikén. 

Hogy mikor lesz poszt, fogalmam sincs, de történet hamarosan felkerül. Beígértem pár dolgot korábban, például a hajáról egy posztot, illetve Linzről. Hamarosan sorra kerülnek ezek is, csak türelmet kérek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése